Off Topic - Utanför ämnet

Otroliga grejer 3

2015-11-10 14:07 #0 av: Huygens

Det går att kommentera i tidigare Otroliga grejer, fast jag lägger inte in fler nya grejer i dom trådarna. Jag kommer att lägga nya grejer i denna tråd. Förra trådarna:

* Otroliga grejer
* Otroliga grejer 2

Ibland kan jag ta med enklare saker om UFO och Utomjordiskt här, även om många grejer är mer (?) jordnära.

Välkommen att skriva.


Anmäl
2015-11-10 14:10 #1 av: VSK

Kikar in där igen. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-10 14:18 #2 av: Huygens

Slott, modell större, säljs i Italien, 365 rysligt färgglada rum kan bli dina för det facila priset av 140 miljoner kr. I dagsläget saknas köpare.

Värmekamera indikerar att det kan finnas dolda rum i dom egyptiska pyramiderna. Frågan är om det är rätt tid nu, att gräva ut dom? Limmet på Tutankhamons skägg har knappt hunnit torka.

Ett märkligt juridiskt efterspel finner plats i Storbritannien. Det handlar om brittiska soldater som sköt ihjäl 14 civila i den sk Bloody Sunday 1972. En soldat kan nu ställas inför rätta, dock tror jag inte att denne är personen bakom den politiskt planerade massakern i Londonderry, Nordirland. Snarast rör det sej om Illuminatis manipuleringar av media och av brittisk opinion.

Noterbart är att antalet skjutna (ej dödade) i Bloody Sunday var lika många som officiellt rapporterats döda i falskflaggan Sandy Hook, 26 = 13 + 13.

Edit: Rättade siffrorna.


Anmäl
2015-11-10 14:21 #3 av: VSK

Det där med dolda rum i pyramider har det misstänkts länge. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-10 14:48 #4 av: Huygens

Ja, kanske har dessa rum redan besökts av myndigheterna eller andra?


Anmäl
2015-11-10 23:45 #5 av: Eliiza

Hej på er! :-)
Pyramiderna byggdes, med ledning av utomjordiska besökare, från stjärnbilden Orion, för mer än 73300 år sedan. De (pyramiderna) var i sitt ursprungsskick täckta med ett slags kalkstensmurbruk, men detta lager och även vissa delar på pyramiderna har med tiden avlägsnats, antingen av errosion eller av människor som använt materialet för andra byggnationer.

Jorden befann sig vid denna tid 152.5 miljoner km från solen och därför så byggdes just Cheops-pyramiden till en höjd av 152.5 m för att symbolisera detta.

Egyptens pyramider är sammanlänkade med varandra djupt under markytan och där nere finns även flera rum av betydande storlek. Ändamålet med pyramiderna har ändrats genom tidens gång och de har bl.a. använts som tillflyktsort under en och annan gigantisk och historisk översvämning. Pyramiderna och dess underliggande rum sörjde då för plats åt flera tusen individer.

Vår Jords, dess människors och dess besökares historia är, i mina ögon, fantastisk. :-)

Vänliga hälsningar,
Eliiza

Anmäl
2015-11-11 01:13 #6 av: Huygens

ja, något mystiskt syfte är det nog med pyramiderna


Anmäl
2015-11-11 15:41 #7 av: Eliiza

Pyramidformen, som sådan, är väldigt speciell, och genererar krafter av olika slag, detta beroende på materialet den är gjord av och är likväl avhängigt dess mått.
En pyramid kan vara väldigt behjälplig och till god nytta vid t.ex. meditation, men om man är okunnig och/eller obetänksam etc. gällande dess tillverkning och användning så kan sannerligen en pyramid vålla betydligt mer skada än nytta, och tom. orsaka sjukdom och död.

Vänliga hälsningar,
Eliiza

Anmäl
2015-11-12 20:23 #8 av: Huygens

En FtM trans (?) dömdes till 8 års fängelse efter att ha utgett sej för att vara man utan att ha talat om det för sin kvinnliga partner. Domen fälldes i Chester Crown Court, England.

Känns som att Illuminati jobbar på att skapa motsättningar mellan olika grupper.


Anmäl
2015-11-12 21:35 #9 av: Evisen

Nu förstår jag faktiskt inte vad illuminati har med hennes bisarra och korkade beteende att göra.

Kan du förklara det för mig?

Anmäl
2015-11-12 22:26 #10 av: Huygens

Jag tror inte det. Troligen inte.

Åtta (8) års fängelse (för vad? brottsrubricering? brist på uppriktighet?), när en alkis som i rattfylla kört ihjäl en skolelev, blivit fri efter 18 månader på kåken.

Kan du förklara det för mig?


Anmäl
2015-11-12 22:33 #11 av: Evisen

Jag kan inte förklara hur rättväsendet och de domar som utges fungerar.

Men jag håller med om att det är för klent straff för en rattfyllerist som kör ihjäl en person.  Samma som händelsen med flickan som blev våldtagen uppe på Fåfängan i Sthlm där gossarna fick några ynkliga månader med sluten ungdomsvård. De borde ha fått hårdare straff.

Jag tror att illuminati har andra större saker för sig än be en tjej gå under falsk flagg...

Anmäl
2015-11-12 22:37 #12 av: VSK

Visste inte att man kunde få 8 års fängelse för en lögn. 

Isf skulle ju statsministern sitta inne några hundra år Skrattar

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-12 23:17 #13 av: Huygens

#11 Det är det knappast. Men det kan vara en psy-op. En mind fark.

Ungefär som dom två svenska kvinnorna som kastade sej ut i den brittiska trafiken och upprepade gånger blev överkörda av bilar och besatt omänsklig styrka. Den ena lugnade ner sej lite efter att en 18 tons lastbil krossat hennes höft och benen... full recovery after three months.

Men det går att höra henne i den en timme långa brittiska dokumentären av BBC som heter Madness in the fast lane. Och nej, tjejerna var inte drogpåverkade enligt läkare och sjukhus.

Förklara det.


Anmäl
2015-11-13 12:52 #14 av: Huygens

Som en amerikansk falskflagga.

Så verkar Trollhättepolisen beskriva ("skolskjutningen"?) svärdshuggningen på skolan Kronan i Trollhättan. När polisen tog av masken på den nedskjutne svärdmannen, var han sminkad till oigenkänlighet med glitter och andra partyfärger, som en punkare. ...eller ett MKULTRA mind control offer.

Den officiella historien är att den tidigare långhårige hårdrockaren, stabile verkstadsarbetaren och vänsterkillen, plötsligt på en månad blev högerradikaliserad på Facebook genom att läsa SD-propaganda. Han gick sedan runt på skolan Kronan och lät sej slumpmässigt fotograferas eller högg ner elever med svärd.

Nu är historien ändrad. Båda skotten mot Anton träffade Anton i bröstet. Inget skott missade längre.

Åtminstone vill myndigheterna att vi ska tro på det.

.

När han var oskadligjord tog polisen av honom stridsmasken – och frågade vem han var. Anton ska då direkt ha uppgett sitt namn.

"Han såg ut som en punkare. Han såg exakt ut så som på filmer från skolskjutningar som vi sett från USA, samma stil. Det är det som är så absurt, säger en av poliserna i den interna utredningen."

FBI, MI5, SÄPO

.

Exakt som på filmerna från USA. Har alla skolskjutningar samma regissör?


Anmäl
2015-11-13 13:02 #15 av: Huygens

Nästa norska falskflagg kan vara på gång. Norsk ordningsmakt avväpnar sina egna poliser, så att poliserna på gatan får mindre möjlighet att direkt kunna ingripa mot statsterrorism, ifall poliserna inte är del av operationen mot det egna folket.

"Terrorhotet har minskat", är det officiella norska skälet.

Det låter precis som polisen beskriver ett paket mjölk. Bäst före datum har gått ut.


Anmäl
2015-11-13 13:06 #16 av: VSK

#14

Jag har inte hängt med så mkt gällandes alla dessa tragiska skolmord, men jag tycker det låter knepigt att en "hel" person kan förvandlas till en mördarrobot på en månad. Det måste ha skett nånting allvarligt som media och polis döljer. Eller så har mördaren intagit nån form av drog (vet ej om han gjort det eller inte). 

De troligaste orsakerna torde vara nåt drogrelaterat eller så kanske mordoffren gjort nåt riktigt avskyvärt mot mördarens anhöriga/flickvän mm.

Dock inget jag kan spekulera i. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-13 13:51 #17 av: Huygens

Trollhätteattacken kunde ju vara resultatet av ren mentalsjukdom. Om tidningarna skriver:

"Läkarna upptäckte vid obduktionen en stor tumör i hjärnan på Anton, i det centrum som ansvar för att dämpa ilska och impulskontroll."

Var hamnar i så fall alla politiska krav på vidta nya starka åtgärder mot våldsrelaterad rasism? Gustav Fridolin, utbildningsminister verkar inte givit den tanke fundering:

"Det här är inte en attack mot en enskild skola, utan mot hela Sverige."

.

I hela den mediarapportering som följde efter Trollhätteattacken, finns det ens en enda fundering från tidningarna ifall Anton bara drabbats av vanlig normal sinnessjukdom?

nej

Och det anser jag är ett av tecknen på att något är fel. Dessutom rapporterna att det var tre olika svärdmän på Kronans skola. Två svärdmän som högg ner folk, och så Anton som planlöst gick runt innan han sköts.

En av svärdmännen ska dessutom tillfälligt ha tagit av sej masken.

.

Ett stort problem med påståendet att svärdmannen bara attackerade icke-svenskar är DNs artikel.

Låt oss hårddra situationen. Vi kan anta att en Hitler-nazist i brun skjorta som hatar invandrare går runt och mördar dom. Skulle Adolf Hitler eller annan nazist med hakkors på armen låta sej fotograferas med en afrikan?

Nazisten står där och ropar "Heil Hitler!", brevid står ett par svarta killar och blir fotograferade med hatbrotts-nazisten.

.

Ändå är det nästan vad som sker enligt DN. (Fingerat namn) Rafik, elev på besök i skolan Kronan, fotograferar kompisar som ställer upp brevid svärdmannen.

"Känn hur vasst svärdet är", säger svärdmannen, och när Rafik kände att svärdet var skarpslipat blev han rädd och sprang från stället. (texten numera ändrad i artikeln)

En av killarna påstås numera blivit angripen.


Anmäl
2015-11-14 12:22 #18 av: Huygens

Bilder på en låg stencirkel från Golanhöjderna i Syrien. Påminner lite om fornminneslabyrinter.


Anmäl
2015-11-14 12:26 #19 av: VSK

#18

Ja det kan man verkligen säga. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-14 15:30 #20 av: Huygens

Två kvinnor i Storbritannien berättar att dom har haft relationer med spöken.


Anmäl
2015-11-14 17:31 #21 av: VSK

#20

Jag är rätt övertygad om att det finns betydligt fler människor än så som är i "relationer" med nåt som inte är från denna världen. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-14 18:14 #22 av: Evisen

Redan 2012 var det skriverier om att sångerskan Kesha yttrade sig om att hon hade haft sex med ett spöke..

Jag vet inte vad  jag ska tro.. 

Anmäl
2015-11-14 18:17 #23 av: VSK

Fast jag syftade på besatta i mitt tidigare inlägg. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-11-29 17:59 #25 av: Huygens

11 spökbåtar drev iland i Japan.


Anmäl
2015-12-03 01:13 #26 av: Huygens

Masskjutningen i San Bernardino, kolla på symbolen på "ögonvittnets" keps.


Anmäl
2015-12-09 20:47 #27 av: Huygens

GMO kan förses med "dödsgen" som tar kål på plantan. Trevligt.

Frågan är om genen kan spridas till andra...


Anmäl
2015-12-09 22:28 #28 av: Huygens

Ska NASA lämna ISS?

Ceres fläckar är åter gjorda av is.

Geparden kommer från Amerika. Skumt.


Anmäl
2015-12-11 13:44 #29 av: Huygens

Nya strukturer kan ha hittats i marken kring Angkor Wat, officiellt byggt på 1100-talet.

Enligt legend byggde en "gudomlig arkitet" Angkor Wat över en natt, så byggnaderna kan vara mycket äldre, kanske mer än 16000 år?


Anmäl
2015-12-11 13:57 #30 av: VSK

#29

Att resa dit har varit en dröm i många herrans år. Får nog fortsätta att drömma. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-12-13 19:25 #31 av: Huygens

QR7452 tvärstannade plötsligt på startbanan i New York. Planet, en Airbus 350, bestämde sej för att startbanan var för kort och flygplanet bestämde sej sedan för att tvärstanna.

Kuddarna flög överallt, men stoppet gick bra. Piloten var väldigt förvånad.


Anmäl
2015-12-14 15:01 #32 av: Huygens

Bevis saknas för att Stonehenges blåstenar kommer från Wales stenbrott. Antingen kommer blåstenarna från ett helt annat ställe, eller så är blåstenarna mycket äldre och alla arkeologiska spår av ett blåstensbrottet i Wales har försvunnit av tidens tand.


Anmäl
2015-12-17 01:33 #33 av: Huygens

Oj, nu har CERN hittat en higgsboson, till.


Anmäl
2015-12-22 17:48 #34 av: Huygens

Luftföroreningar kan orsaka Global Nedkylning.

Tro det den som vill.


Anmäl
2015-12-22 18:40 #35 av: VSK

#34

Behöver inte läsa länken för att veta att så är det. Solens strålar hindras ju från att komma fram ordentligt.

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2016-01-04 21:29 #36 av: Huygens

Meteordamm eller -grus verkar "stjäla" elektroner ur jonosfären, vilket gör att radiovågorna får svårare att studsa tillbaka till jorden.

Underliga ritualer för nya nunnor, som måste skriva klosterlöften i blod och tvingas brännmärka sej själva i Italien.

5 bokhandlare i Hong Kong har mystiskt försvunnit. Dom gav ut böcker med ovanliga berättelser om kommunistpartiets ledare.


Anmäl
2016-01-13 23:58 #37 av: Huygens

Derren Brown har gjort en nya show som gett honom massor av kritik. Han har med mind control fått personer att knuffa en man ned från kanten på ett högt hus.

Brown vill visa att det är möjligt att styra andra människor med hypnos, grupptryck och övertalningsmetoder, likt dom omstridda psykologiska experimenten gjorde på 1960-talet.


Anmäl
2016-01-27 07:39 #38 av: Huygens

Varför har det underliga Zikaviruset inte märkts av mer förrän dom sista åren? Har viruset förändrats och i så fall hur? Zika finns på 4 kontinenter (se karta).

Varför mörkar myndigheterna i USA att vattnet i Flint, Michigan och Sebring, Ohio, har förgiftats med bly, kvicksilver och andra olämpliga ämnen?

Vem står bakom utbildningen, finansieringen och personaltillsättningen av NATO-IS mediastab?


Anmäl
2016-01-27 07:51 #39 av: VSK

#38

Ja du Huygens, säg det Funderar

Viruset kanske ändrar form hela tiden. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2016-01-28 14:55 #40 av: Huygens

Zikaviruset kan komma att sprida sej explosionsartat. Jaha, men har viruset inte funnits i miljontals år? Varför explosionsartat nu? Är zika ett nytt laboratorietillverkat designervirus från CDC/DARPA på samma sätt som det nya västafrikanska ebolaviruset?


Anmäl
2016-01-29 09:19 #41 av: Huygens

Spridningen av zika verkar otrolig, kartan pekar mot 1/3-del av USA!

Och varför ser vi inga rapporter om afrikaner och indonesier med små huvuden, i dom områden där zika förekommer naturligt?


Anmäl
2016-01-29 17:31 #42 av: Huygens

Två konstiga flygincidenter:

.

Flyg AA109 från Heathrow, London till Los Angeles, USA, råkade ut för att en bränd lukt spred sej, datum 2016-01-27. En besättningsperson och två (?) passagerare svimmade. Planet tvingades vända och landa på Heathrow.

Flera besättningspersoner blev omtöcknade och stapplade runt.

.

Flyg AA904 från Rio de Janerio, Brasilien till Miami, USA råkade ut för att luften blev "dålig", datum 2016-01-28. Planet tvingades vända och landa i Brasilia. Personer ur besättningen och bland passagerarna svimmade innan landning.

.

Vilken flygplanstyp tror ni att det rör sej om i båda fallen?

Samma som MH370.

Boeing 777

.

Hmm....

Det skumma är att AA109 befann sej över Keflavik, Island. Men planet landade inte där, trots att det rörde sej om en nödsituation. Istället vände planet och flög tillbaka till London, en resa som tog 4 timmar, trots att det fanns andra landningsplatser närmare.

Fanns det något som skulle döljas?


Anmäl
2016-01-31 15:47 #43 av: Huygens

Zikaviruset har funnits i Afrika i många hundra år utan att ge barnen små huvuden. Varför får då barnen i Brasilien små huvuden?

Actvist Post anser att orsaken kan var en annan. Brasilien använder enorma mängder besprutningsgifter i jordbruket. Det har tidigare funnits samband mellan små huvuden och insektsgifter i jordbruket.

I synnerhet insektsgifterna atrazin and metolaklor kan ge små huvuden. Brasilien är ett av dom länder i världen som använder båda dessa gifter i kanske den största kända omfattningen.

.

"“Urinary Biomarkers of Prenatal Atrazine Exposure…”:

“The presence versus absence of quantifiable levels of [the pesticide] atrazine or a specific atrazine metabolite was associated with fetal growth restriction… and small head circumference… Head circumference was also inversely associated with the presence of the herbicide metolachlor. (emphasis added)"

.

Ni minns det förgiftade vattnet i Flint, USA (se #38). Makthavarna själva slapp dricka giftvatten, för toppolitikerna såg till att få leveranser av mineralvatten på flaska till sej själva.


Anmäl
2016-02-03 20:08 #44 av: Huygens

Flyg D3159 råkade ut för en underlig explosion som öppnade ett 2 m stort hål i sidan. Orsak okänd. Planet, en Airbus 321, flög från Mogadishu, Somalia, till Djibouti.


Anmäl
2016-02-11 21:32 #45 av: Huygens

General James Martin verkar plötsligt vara helt radiostyrd, men hans assistent Carolyn skrattar kontrollerat för hon vet att det bara är batterierna i roboten som är på upphällning.

Det gäller dock för henne att hålla ett stadigt grep i armen på roboten tills någon ger den en slurk fräsch batterisyra.

Det politiska spelet runt F-35 upphör aldrig att förvåna.


Anmäl
2016-02-17 08:51 #46 av: Huygens

Kuba har inte drabbats av bidöden, och använder inte insektgifter.


Anmäl
2016-02-17 11:44 #47 av: Huygens

4000 kvinnor från ursprungsbefolkningen har försvunnit i Kanada. Makthavarna har jobbat på högtryck för att mörka försvinnandena.


Anmäl
2016-02-22 10:21 #48 av: Huygens

Svart vatten.

Kommuninvånarna fick smaskigt vatten i staden Crystal City, Texas, USA. Kommunansvarig påstod att vattentanken renats från grumliga sedimenter när sörjan av "misstag" spolades in i dricksvattnet.

Dricksvattnet luktade olja och smakade gräsligt.

Kommuninvånarna misstänker korruption bakom vattenskandalen. Redan innan vattenskandalen hade alla utom en kommunledamot avgått till följd av mutskandaler.


Anmäl
2016-03-06 22:46 #49 av: Huygens

Lite bilder från Fukushimaområdet. Påminner om Tjernobyl.


Anmäl
2016-03-15 14:35 #50 av: Huygens

Reinfeldt får jobb på banken.

Vilken bank? Bank of America Merrill Lynch, samma bank som låtit anställda aspiranter jobba i 70-timmarspass tills en aspirant dog av utmattning.

En av dom största fronterna för Illuminati.

Nu med Bankman Reinfeldt.

.

Anders Borg är sedan tidigare Bankman åt en av dom andra bankjättarna, Citigroup.


Anmäl
2016-03-15 14:56 #51 av: Huygens

Oförklarliga släta cirklar har dykt upp på stäppen i Australien. Dom släta ytorna påminner om liknande cirklar i Namibia.


Anmäl
2016-03-18 23:26 #52 av: Huygens

Wilshire Grand Tower kommer med sin 335 m vara västra USAs högsta skyskrapa. Ursrpungligen var det tänkt att vara två torn i bästa Illuminatistil. Nu har en konstig olycka inträffat.

En elektriker föll från 53:e våningen. Det var inte meningen att han skulle jobba högre än 3:e våningen den dagen.

Japan lämnar tillbaka 300 kg Plutonium till USA.


Anmäl
2016-04-09 18:13 #53 av: Huygens

Ni vet läkaren Macchiarini som påstod sej operera in konstgjorda luftstrupar med stamceller, som sedan bara ruttnade och kvävde patienterna, nu har någon annan gjort ungefär samma sak.

Läkare i USA påstår att dom opererat in en metallstrupe och sedan har patienten själv genererarat en ny matstrupe. Tro på det den som vill.


Anmäl
2016-04-16 10:52 #54 av: Huygens

Hollands Drottning Maxima besöker ett sjukhus i Nürnberg, Tyskland, med konstiga symboler på sin kappa. Symbolerna är gjorda i stål, liknar solkors, allseendeögats kult och en symbol liknar något som användes av en figur med fyrkantig mustach för många årtionden sedan.


Anmäl
2016-05-12 13:37 #55 av: Huygens

Zika påstås ge mikrocefali. Lägg märke till triangeln på viruset.


Anmäl
2016-06-13 13:34 #56 av: Huygens

Angkor Wat kan ha en dold uråldrig stad, Mahendraparvata som granne. Lägg märke till fotot som visar en stadsplan som liknar exaktheten hos ett mikorchip.


Anmäl
2016-10-17 09:55 #57 av: Huygens

En meteor slog ner för 56 miljoner år sedan utanför Amerikas östkust. Droppar av smält material som bildats vid 1750 grader, för hög temperatur för att vara vulkanutbrott, har hittats.

Samtidigt hade jorden global uppvärmning som var 8 grader högre än idag pga vulkanutbrott.


Anmäl
2017-02-05 12:23 #58 av: Huygens

Man fick 1,2 miljoner brittiska pund dragna från sitt bankkonto i fem transaktioner från en okänd "operatör". Artikelns kommentarer är kanske det mest intressanta.

1,2 miljoner pund är minst 12 miljoner kr. Med tanke på att mannen bara hade 90 pence på kontot till att börja med, är transaktionerna obegripliga. Det sker något underligt i bankvärlden där pengar dras från folks konton och förklaring saknas.


Anmäl
2017-02-16 13:42 #59 av: Huygens

Väldigt underligt i England. Du kan dömas till fängelse om du inte skriver under på papper som myndigheterna vill att du signerar.

En kvinna i Storbritannien fick fängelsestraff för att hon inte ville signera ett papper som myndigheterna vill använda för att tvinga henne att flytta på vården av hennes sjuke bror.


Anmäl
2017-02-21 17:14 #60 av: m2studio

#59 av: Huygens

"länge leva drottningen" 

Anmäl
2017-02-27 11:29 #61 av: Huygens

I Chile har det regnat så mycket att 5 miljoner invånare är utan vatten. Tro på det.


Anmäl
2017-03-23 13:20 #62 av: Huygens

Pentagon kommer förse NATO-IS med självflygande självmordsdrönare som kan anfalla mål i Europa. Drönarna är utvecklade av DARPA och kan smyga förbi konventionell radar.

Ett kärnkraftsverk i Indien sprider smittkoppsliknande virus ur kylvattenrören.

Trevligt.


Anmäl
2017-04-21 21:34 #63 av: Huygens

Jag lägger det här innan det försvinner helt från mitt minne och från nätet. Det var svårt att hitta idag. Det är som om nätet blivit renstädat och Wikipedia nämner inte ett ord om denne geolog:

.

Geologen Yukio Hayakawa från universitet i Gunma i Maebashi (wiki) var en av dom som allra först tillhandahåll en karta över Japan, till allmänheten, som visade radioaktivitetsnivåerna som myndigheterna mörkade. Bl a minns jag att han informerade allmänheten att det fanns radioaktivt cesium-137 i Tokyo, vilket inte syntes på myndigheternas kartor.

Här finns en blogg som nämner hur Hayakawa trakasserades av universitetsledningen och fick reprimander. (blogg)

Här är det tidigaste exemplet jag hittade av Hayakawas strålningskarta efter Fukushima. (blogg 2011-07-17)

Här är en annan sida i bloggen som visar en av hans radioaktivitetskartor en bit ner. Media i Japan är myndighetslojala och rapporterade inte alls om Hayakawas iakttagelser. Med ett undantag för en lokaltidning som bekrev Hayakawa som en besvärlig figur som förolämpade Japans bönder. (blogg med strålningskarta)

.

Jag har även för mej att en annan geolog (som jag glömt namnet på) på något universitet i Tokyo höll en föreläsning där han berättade att myndigheterna ljög om strålningsnivåerna. Jag kan inte längre hitta dokumentären som nämnde denne andre geolog.

Ledningen för Tokyouniversitetet kunde inte stopp denne andre geologen, men cheferna stängde av strömmen till den bokade salen så föreläsningen fick hållas i mörker utan åskådliggörande bilder. Rent trakasseri.

.

Även värt att se är dom korta föredragen av strålningsexpert professor Tatsuhiko Kodama. I stort sett säger Kodama mellan raderna att regeringen består av inkompetenta idioter, såsom dom hanterade Fukushimakatastrofen. (YT-sökning)


Anmäl
2017-05-23 11:52 #64 av: Huygens

Robotpoliser införs i Dubai. (DM)

"Du har nu 20 sekunder på dej att åtlyda uppmaningen..."


Anmäl
2017-06-08 10:50 #65 av: Huygens

Ny människosläkting hittad i Jebel Irhoud, Marocko. 300 000 år gammal och med större hjärna. (DM)


Anmäl
2017-07-10 01:03 #66 av: Huygens

Thailands kung tog en promenad i en gul tanktopp i ett köpcentrum i München, vilket filmades och hamnade på fejjan, som nu hotas av stämning. DM, 2017-05-17


Anmäl
2017-08-01 12:32 #67 av: Huygens

USA militärer ska lära sej navigera efter stjärnorna för att undvika bli hjälplösa ifall slagskeppens datorer hackas. DM


Anmäl
2017-08-03 13:39 #68 av: Huygens

Donald Trump som president i 1800-talsbok.


Anmäl
2017-08-12 14:29 #69 av: Huygens

Antibakteriell tvål kan göra foster överviktiga. DM


Anmäl
2017-12-10 02:18 #70 av: Huygens

En föreläsning om Robert Taylors bortförande och sönderrivna byxor, Fife incident + andra bortföranden. (YT/Zohar, 2017-10-29, 1 tim 20 min)

Tidigare inlägg.


Anmäl
2017-12-13 08:56 #71 av: Huygens

Mer än 100 döda gråsiskor hittades på vägen mot Gottne (wiki). Ytterliggare ett 100-tal fåglar bara cirklade planlöst runt området eller stod passiva på vägen. SVT


Anmäl
2017-12-28 11:08 #72 av: Huygens

Interpol används för att genomför gripanden och terrorliknande brott mot journalister över hela världen. Korea Herald

Flynneffekten avtar. SVT


Anmäl
2018-01-13 11:04 #73 av: Huygens

Nya påståenden om argentinska ubåten. SVT

Sjönk på 40 millisekunder. Troligtvis är allt lögn och vi får inte reda på vad som hände.


Anmäl
2018-01-13 13:07 #74 av: m2studio

Kanske ubåten befann sig vid en speciell anläggning som inte varit Jordbo anläggningar i detta djupet och då träffat av en stoppare under vatten. Som du " vi kommer aldrig veta sanningen".  

Anmäl
2018-01-14 12:54 #75 av: Pyttelite

#73 Vill bara göra dig uppmärksam på att du förvanskar redan publicerat material.

I artikeln står det inget om att ubåten sjönk på 40 millisekunder. Vad man skriver är att ubåten är designad för att hålla 1.5 gånger sitt operationella djup.

Vad man tror är att ubåten imploderade på 400 m djup och att det tog ca 40 millisekunder.

Vad är det som är lögn och vad är allt? Det du skriver eller informationen i artikeln?

Artikel anger också några av möjliga orsaker till olyckan. Dåligt underhåll eller problem med omdesign. Det kan också vara så att ubåten överskred sitt tillåtna djup.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-14 12:58 #76 av: Huygens

Den sjunkna argentinska ubåten är så omgärdad av myndighetslögner att vi får svårt att veta vad som hände. Det räcker att gå tillbaka i det dagliga nyhetsflödet från t ex DailyMail för att se hur lögn täcks över med ny lögn. Lager på lager.

Ubåten sjönk på 40 millisekunder enligt officiellt påstående. Fram till det ögonblicket sjönk ubåten inte, utan påstås har kört för egen maskin.


Anmäl
2018-01-14 13:17 #77 av: Pyttelite

Då får du länka till det påståendet inte till den artikeln som säger något annat.

Vad man vet är att ubåten fått problem redan innan olyckan inträffade. Vad är det som är lögn?

Den officiella haveriutredningen är ju inte klar än

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-14 13:21 #78 av: Huygens

Ubåten är inte hittad. Ubåten är borta. En haveriutredning blir bara ännu en myndighetsparodi.


Anmäl
2018-01-14 13:28 #79 av: Pyttelite

Självfallet blir det en haveriutredning utifrån de data som finns.

Det finns inget som bekräftar din utsaga eller andras märklig inlägg om händelsen.

Man har indikationer på att det hände något på ca 400 m djup enligt refererad artikel nedan.

https://www.google.se/amp/www.dailymail.co.uk/news/article-5165173/amp/Crew-missing-Argentinian-sub-San-Juan-died-instantly.html

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-14 13:34 #80 av: Huygens

Har du tänkt själv eller har du valt att bara referera till officiella myndighetsuttalanden?


Anmäl
2018-01-14 14:02 #81 av: Pyttelite

Jag förvrider inte den fakta som finns - det gör du.

Var och en får skaffa sig en egen uppfattning kring det som presenteras och det är knappast några problem med det.

Däremot är det viktigt att fundera över källkritik när man använder den typ av källor som du refererar till.

Det är heller inte ok att förvanska, översätta felaktigt eller utelämna viktiga delar av en text eller källa som man hänvisar till.

Ändrar man på fakta ska det framgå vem som gör det.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-14 15:42 #82 av: Huygens

Du står i valet mellan att tänka självständigt eller att tänka tankar myndigheterna säger åt dej att tänka.


Anmäl
2018-01-14 16:12 #83 av: Pyttelite

Var och en får tänka själv och stå för sina idéer däremot är det inte tillåtet att förvanska andras artiklar genom att tex undanhålla fakta, översätt fel eller faktiskt förvränga fakta.

Det finns inget självständigt tänkande i de åsikter som du för fram - antingen är det förvanskade åsikter från referenser eller också är det  åsikter som passa dig bra att föra fram.

Återigen du får tycka och tänka som du själv vill. Du har rätt att ha åsikter om andras material men du får inte förvanska innehållet när du skriver om dessa referenser utan du måste hålla dig till fakta.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-14 16:25 #84 av: Huygens

Har du ifrågasatt källan?

Myndigheterna påstår att ubåten sprängdes med motsvarande 5,6 ton sprängmedel. Tror du på det?

Jag vet vad 0,1 ton sprängmedel kan göra. Jag har sett på bild att 0,5 ton sprängmedel kan spränga upp ett 8 m djupt och 12 m brett hål i marken och vräka iväg all jord.

Men jag har aldrig hört någon referera till implosionen av en ubåt som ett visst antal ton sprängmedel.


Varför gör myndigheterna det påståendet och den liknelsen att ubåten sprängdes med 5,6 ton sprängmedel?

Varför?

Tänka själv, tillåtet.

Jämförelsen med sprängmedel är helt barock. Sprängmedel beter sej inte som vattentryck. Sprängmedel på pansarplåt kan spränga bort en bit av plåten och skålformat gröpa ur pansarplåten. På 1 m avstånd (på land) gör sprängmedlet nästan ingenting, ingen egentlig skada på decimetertjock pansarplåt.

En ubåt som utsätts för ökat tryck över lämplig hållfasthet ger dessutom ifrån sej en massa kvidande och gnisslande läten. Det hörs lång tid i förvägen att plåten är på väg att ge sej. Bultar släpper, balkar ger oljud ufrån sej. Det finns massvis med tid att stiga upp till mindre vattentryck. Eller tid att skicka nödmeddelande.

Ubåtar har en särskild olja som dom släpper ut i nödsituation som stiger till ytan och sedan fångas upp av satelliter med kamera. I alla fall alla ubåtar som ingår i USAs/NATOs intressesfär. Och där ingår Argentina.

Det tar tid för en ubåt att tryckas samman och det sker gradvis. Det märks inne i ubåten. Rör brister. Läckor uppstår. Det hörs.

Det går inte på 40 millisekunder.


Anmäl
2018-01-14 23:34 #85 av: Huygens

"This is not a drill."

Boende på Hawaii mottog ett brådskande SMS-meddelande kl 8:07 att en missil var på väg mot Hawaii och att man skulle söka skydd omedelbart. USAs officella förklaring är att en person råkade "trycka på fel knapp" och meddelandet sändes ut. Incidenten hände på Illuminatidagen 13 januari. (YT/ARIRANG, 2018-01-14, 1 min)

En dementi att det var "falsklarm" skickades inte ut förrän 40 minuter senare.

Notera att SVT Fake News påstår att USAs militär dementerade "falsklarmet" efter 6 minuter.


CNN Fake News fick överhettning och gick upp i spinn över "missilattacken", sedan kom dementin. (YT/CNN Fake News, 2018-01-14, 7 min)

Det visar sej nu att "falsklarmet" inte bara sändes till alla mobiltelefoner på Hawaii, utan även sändes på radiostationerna. (YT/ABC Televison Stations, 2018-01-13, 2 min)

Dessutom sändes "falsklarmet" till TV-stationerna, några exempel: (YT/Nostalgia, 2018-01-13, 1 min) och (YT/toy review, 2018-01-13, 2 min) samt (YT/Maverick1001BG, 2018-01-13, 1 min)


Med tanke på att "falsklarmet" sändes ut via så många kanaler, kan vi på goda grunder anta att det inte alls rörde sej om falsklarm utan om en psy-op.

Motivet till psy-op:en är svårare att veta. Det kan röra sej om att skapa rädslor hos allmänheten i form av problem-reaction-solution, som ett slags falskflagga där det varken finns en riktig angripare eller offer. Det kan röra sej om att få folk att tänka i termer av att "USA måste starta krig mot Nordkorea för att få fred", motsägelsefullt och helt i lnje med en psy-op.


Påståendet att "någon tryckte på fel knapp", kan vi ganska omedelbart stryka. Istället pågår ett psykologiskt krig riktat mot USAs allmänhet.

Saktfärdigheten med vilken dementin på "falsklarmet" levererades bekräftar också att det rör sej om statsterrorism organiserad av Pentagon.

Skräckmetoder.


Anmäl
2018-01-15 10:54 #86 av: Huygens

38 minuter terror.

Här är en journalist på Hawaii som berättar att tydligen kan myndigheterna kontrollera mobilernas särskilda alarmssignal. När terrormeddelandet kom ringde nämligen alla mobiltelefoner med samma höga kusliga terrorsignal för att ingjuta skräck i mottagarna. Korea Times, 2018-01-15


Anmäl
2018-01-15 11:10 #87 av: Pyttelite

#86 Men problemet var väl att det var ett falsklarm inte att det finns en funktion som larmar befolkningen när man ser en fara.

Vi har ju haft våra larm i Sverige och i USA har man andra funktioner, se länk nedan.

Jag förstår inte problemet. I det fall det verkligen händer en katastrof vill man inte bli varnad då?

Som du säkert vet funderade man på att skicka ut ett sådant larm i samband med de bränder som skett i Kalifornien men avstod.

Tycker du att vi ska sluta med dom svenska larmen också?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wireless_Emergency_Alerts

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 11:29 #88 av: Huygens

I #77 skrev du: "Vad man vet är att ubåten fått problem redan innan olyckan inträffade. Vad är det som är lögn?"

Ubåten är inte hittad och marinen har inte fått något nödmeddelande från ubåten. Du brukar kräva källhänvisning. Jag undrar om du kan visa att ditt påstående inte är lögn.

Ubåten San Juan bara slutade höra av sej (wiki).

Vad är det som är lögn?


Anmäl
2018-01-15 11:34 #89 av: Pyttelite

#77 Faktiskt var det så att ubåten redan innan olyckan rapporterade att den hade problem.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 11:41 #90 av: Huygens

#89 Du skrev: "Faktiskt var det så att ubåten redan innan olyckan rapporterade att den hade problem."

Källa på det?


Anmäl
2018-01-15 11:54 #91 av: Pyttelite

#90 Läs i länkar jag gett dig.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 12:25 #92 av: Huygens

#91 Du har ingen källa. Du saknar källa.


Anmäl
2018-01-15 12:44 #93 av: Pyttelite

#92 Det är du som inte bemödar dig att läsa...
Saxat från länken:
The vessel last made contact with commanders to report that water had entered the vessel through its snorkel and caused a battery fault.

Edit: Samma information finns även med i den Wiki-länk du själv refererat till.

Plus att man observerat en explosion samma dag då ubåten försvann. En explosion i den storlek dom tidigare nämnts.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 13:39 #94 av: Huygens

#93 Det är en lite dålig källa och den fick dej inte att ifrågasätta påståendet. Låt oss titta på påståendet.

Ubåten försvann 2017-11-15. Påståendet om "batteribrand" (2017-11-14? dagen före?) på ubåten San Juan kom först 2017-11-27 (wiki), vilket pekar mot att det är en efterkonstruktion.

Påståendet om batteribrand kom alltså 12 dagar efter att ubåten sist hörde av sej. Är det orimligt med tanke på att massvis med anhöriga krävde besked om vad som hänt ubåten. Dessutom påstår marinen att ubåtens snorkel tog in vatten till batterierna, vilket är minst sagt otroligt, då en snorkel är konstruerad för att ta in vatten, det kan röra sej om storm, höga vågor eller kraftigt slagregn.

Vattnet ska inte kunna nå och kortsluta batterier. En militär ubåt som ska klara vissa sprängladdningar, ska inte kortsluta sina batterier via sin snorkel.

Fram till 2017-11-27 nämner marinen inte en enda gång att ubåten haft problem, och nämner inget om den senare påstådda batteriebranden. Ubåten uppges bara ha "försvunnit".

Borta.

Vatten som kommer ner i ubåtens snorkel ska inte kortsluta ett batteri och i detta falla är påståendet (länk wiki ovan) att batterierna i fören slogs ut av vattnet och att en batteribrand uppstod. Minst sagt otroligt att sådan uppgifter inte nämns tidigare.


Ubåten påstås alltså ha uppgett sin position och påstås ha uppgett att det varit batteribrand ombord. Ubåten påstås bara kunna köra med dom bakre battrierna och påstås ha beordrats återvända till sin bas Mar del Plata. DailyMails artikel nämner inte branden, det kanske var lite för magstarkt t o m för brittisk press?

Ingen räddningsfarkost skickas ut, vilket är underligt.

Ubåten påstås dessutom ha imploderat på 400 m djup vilket är minst sagt absurt, då en skadad ubåt saknar anledning att gå djupare än 30 m och då endast dyker för att slippa turbulensen av ytvattnet om det är storm uppe vid ytan.


Nu kommer det absolut orimliga.

Ubåtens position påstås var känd 2017-11-15. Ubåtens destination, Mar del Plata, påstås vara känd. Troligen kan marinen även uppskatta ubåtens hastighet med utgångspunkt från att bara dom bakre batterierna fungerar. Ubåten påstås befinna sej över kontinentalsockeln där djupet som högst är 250 m, troligen inte mer än 170 m.

Dessutom påstår USA att dom vet det exakt klockslaget 13:58 då ubåten imploderar med motsvarande 5,6 tons sprängämne på 400 m djup.

Och ovanpå det påstår SVT Fake News att USA vet den exakta platsen för implosionen, troligen för att den seismologiska utrustningen är konstruerad att triangulera positionen från explosioner.

Den exakta positionen för ubåtens implosion påstås var känd. SVT

"Exakt position anges."
"Exakt position anges."
"Exakt position anges."

Ändå är det officiella påståendet att ubåten inte går att hitta.

Havet är så stort...


Anmäl
2018-01-15 13:46 #95 av: Pyttelite

Nej påståendet om problem är inte en efterkonstruktion.

Om ubåten har imploderat finns det inte så mycket kvar av den med tanke på den explosion som detekterats via Wien.

Jag förstår nog tyvärr inte dina kommentarer. Det är heller knappast via privatpersoner i Sverige som man inleder räddningsaktioner eller haveriutredningar eller har du blivit kontaktad.

Du menar att dina bevis tyder på vad?

Ubåten var redan sedan tidigare inte helt funktionsduglig.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/forvunnen-argentinsk-ubat-hade-skador

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 13:55 #96 av: Huygens

Ubåtens position påstås var känd 2017-11-15. Ubåtens destination, Mar del Plata, påstås vara känd. Troligen kan marinen även uppskatta ubåtens hastighet med utgångspunkt från att bara dom bakre batterierna fungerar. Ubåten påstås befinna sej över kontinentalsockeln där djupet som högst är 250 m, troligen inte mer än 170 m.

Dessutom påstår USA att dom vet det exakt klockslaget 13:58 då ubåten imploderar med motsvarande 5,6 tons sprängämne på 400 m djup.

Och ovanpå det påstår SVT Fake News att USA vet den exakta platsen för implosionen, troligen för att den seismologiska utrustningen är konstruerad att triangulera positionen från explosioner.

Den exakta positionen för ubåtens implosion påstås var känd. SVT

"Exakt position anges."
"Exakt position anges."
"Exakt position anges."

Ändå är det officiella påståendet att ubåten inte går att hitta.

Havet är så stort...


Anmäl
2018-01-15 15:40 #97 av: Pyttelite

Jag är ledsen men jag förstår fortfarande inte vad du är ute efter.

Raljerar du över en olycka som krävt många liv eller vad handlar det om?

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-15 17:59 #98 av: Huygens

#97 Jag tycker att du är oförskämd. Myndigheterna ljuger om vad som hänt ubåten San Juan; #73, #76, #84, #94, #96 och info som den intresserade kan hitta på nätet. T ex påhittet om satellittelefonsignalerna, som senare togs tillbaka.

Ubåten kan inte båda vara "försvunnen" och ha en "Exakt position" angiven,
2 månader efter att 15 länder medverkat i sökandet efter ubåten.


Anmäl
2018-01-15 18:15 #99 av: Pyttelite

Nej, jag är inte oförskämd!

Det är du som raljerar och använder döda människor och deras olycka som något nöjesmedel.

Det finns ingen som har mörkat något. Det är knappast vanligt att myndigheter under militära övningar först vänder sig till pressen för att informera människor på andra sidan jordklotet.

Det har hänt en katastrof och den möjliga och mycket troliga orsaken är slarv med underhåll i kombination med olyckliga omständigheter som till exempel problem med batterier och andra identifierade fel på ubåten.

Många länder har varit med i sökandet så jag förstår inte vad det är som har mörkats.

Det är beundransvärt att du kan diagnostisera problembilden och tvärsäkert säga att denna ubåt inte hade några problem, att det inte kan bli några problemet med batterier samt att hållfastheten på skrovet var ok så att det inte kunnat implodera. 

En haveriutredning kommer att visa de troliga orsakerna så vi får vänta tills dess innan konspirationsteorierna sätter fart igen.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-04-11 17:57 #100 av: Huygens

Trevligt.

Professor Noel Sharky tror att AI-kontrollerade mördarrobotar som är oförmögna att skilja på fiender och vanliga civila, kommer användas i krig inom ett år, utanför mänsklig kontroll. DailyMail, alltid säker källa

För att "skydda" oss mot terrorister.

Såklart.


Anmäl
2018-05-12 22:54 #101 av: Huygens

Videoklipp som analyserar förekomsten av uttrycket "walnut sauce" i Hillarys och Podestas läckte email av Wikileaks. Valnötsås är relaterat till Spirit Cooking - kannibalism. (YT/Serene Christine, 2018-04-17, 19 min)

Kuru på tallkottkörtlar...


Anmäl
2018-09-04 15:57 #102 av: Huygens

Wikileaks har sedan flera år fått Paypal, Mastercard, VISA och andra ekonomiska överföringstjänster blockerade av FBI. Däremot finns det ingen spärr mot ekonomiskt bidrag till en organisation som Klu Klux Klan. (YT/Neil, 2011-10-31, 8 min)


Anmäl
2019-04-16 11:06 #103 av: Huygens

Notre Dame har brunnit. Kan det vara ett sätt för president Macron att avleda uppmärksamheten från dom Gula Västarna? Eller lägga skulden på dom Gula Västarna? SVT

Eller kan det vara ett sätt för byggföretag att få feta kontrakt på att återställa katedralen? Av någon anledning verkade inte brandlarmet fungera. SVT


Vem släcker branden i Notre Dame? Lägg märke till avsaknaden av brandbekämpning medan lågorna reser sej 60 - 70 m över marken. Kan du se en enda brandman spruta vatten på elden? En enda? (YT/Global News, 2019-04-15, 4 min)

Samtidigt med att Notre Dame brann, brann även al-Aqsa mosken i Jerusalem. Två falska flaggor? NewsWeek


Anmäl
2019-04-17 00:00 #104 av: Huygens

Mycket pekar på att branden i Notre Dame var en falsk flagga anordnad av Macron och Påven. Analys av fd CIA-agenten Robert Steele. Veterans Today

Även analys på engelskspråkiga "grekiska" nyheter. Greek News

Hur många brandmän ser ni på TV-bilderna som släcker elden? Hur många brandbilar ser ni? Hur många vattenslangar ser ni som sprutar vatten på elden?


Anmäl
2019-04-18 08:00 #105 av: Pyttelite

Robert Steeles hemsida är föremål för nätfiske.

Det finns inga belägg för att Påven och Marcon skulle vara upphov till branden däremot är det viktigt för Steele att synas i media eftersom han tjänar pengar på det och till och med nätfiskar.

Stöd inte sådan verksamhet!

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-04-18 11:42 #106 av: Huygens

Givetvis kan man vara fundersam på allt som kan komma från en fd CIA-agent, men det är ändå informationen man bör fundera över.

Jag tycker det är lite typiskt för en skeptiker att gå på direkta personangrepp, smutskastning, istället för att titta på uppgifterna. Vi har utmärkta exempel av detta på andra forum (inlägg).


Anmäl
2019-04-18 13:09 #107 av: Huygens

Dom första två timmarna medan det var dagsljus, var brandkårens insatser ytterst sparsamma runt Notre Dame. Brandkåren sparade på vattnet och endast två brandslangar användes. Mer än +40 videoklipp på nätet visar tydligt att brandkårens närvaro dom första 2 - 3 timmarna var påtagligt blygsam. Branden tilläts sprida sej över taket.

Och nej, det är inte dom enskida brandbekämparnas fel, som visa smutskastare försöker påskina. Det är makthavarnas, Bilderbergarnas fel, som förhindrade brandbekämpare nå branden av Notre Dame.

Macron och Påven ville att Notre Dame skulle brinna ner.

Notre Dame förstördes i en brand anlagd av fransk säkerhetstjänst. Brandlarmet gick redan 18:15, och dom sparsamma brandinsatser påbörjades först runt 18:50. Branden hade alltså startats av säkerhetspersoner redan kl 18:15. (YT/Associated Press, 2019-04-17, 2 min)

Statsterrorism.


Kl 19:29 lokal tid i Paris, säger nyhetreportern på MSNBC att branden "...appears to getting worse". Branden blir alltså värre och värre framför kameran utan att någon brandinsats av betydelse utförs. Det kan vem som helst med ögon i huvudet se från dom mer än +40 videoklippen som går att hitta på nätet. Notre Dame evakuerades troligen först kl 19:10, lyssna på katedralbesökaren Ken Leclair som var utanför Notre Dame och evakuerades kl 19:10 av brandpersonal. (YT/MSNBC, 2019-04-15, 6 min)


Månaden innan gjordes ett försök av mordbrännare att bränna Paris näst största kyrka, Saint-Sulpice, som ligger 1 km från Notre Dame. Ser man bilderna på branden i Saint-Sulpice är närvaron av brandbekämpare betydligt större än runt Notre Dame och branden i Saint-Sulpice släcktes mycket fort.

Den anlagda branden av Saint-Sulpice var troligen ett test, en "generalrepetition" av fransk säkerhetstjänst för att säkerställa att systemapparaten kunde aktiveras ifall Bilderberggruppen gav befallning.

Systemsabotage.


Anmäl
2019-04-18 16:35 #108 av: Pyttelite

#106 Om du avser mig så ägnar jag mig inte åt smutskastning.

Jag besökte personens hemsida och fick varning. Personen är dessutom part i målet och vill ha så mycket uppmärksamhet som möjligt eftersom han är politiskt aktiv.

Dock inte i Frankrike där den typen av beskyllningar inte skulle fungerat så han kan säga vad han vill utan att råka illa ut.

Däremot kan du och andra råka illa ut när det nätfiskas.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2019-08-03 01:03 #109 av: Huygens

Sopberget i Ryssland växer. SVT


Anmäl
2019-08-10 15:16 #110 av: Huygens

CIA har mördat Clintons vän, multimiljardären och pedofilen Jeffrey Epstein. SVT

Död man talar inte.


Anmäl
2019-08-13 09:21 #111 av: Huygens

Lever Clintons vän, multimiljardären och pedofilen Jeffrey Epstein? Rykten påstår att så är fallet och att han fått fristad i annat land. Epstein stod på 24-timmars självmordsövervakning pga ett tidigare påstått självmordsförsök.

Men nu framkommer uppgifter att självmordsvakterna skickats hem från sitt arbete, timmarna innan "självmordet" och kamerorna i cellen kan också ha varit avstängda. Dessutom var Epstein en högriskfånge och borde därför ha haft egen cell, men uppgifter framkommer att han delade cell med en annan fånge.

Epsteins cellkamrat var psykopatmördaren Nicholas Tartaglione som mördat åskilliga människor. Fox News


Lever Epstein eller har Clintons liklista ökat med +1? Google och Twitter trending gjorde kvickt skadereglering och bytte ut sökningar på "Clintons Body Count" mot "Trump Body Count".

Analys av Ed (YT/Outer Light, 2019-08-11, 13 min) samt
(YT/Outer Light, 2018-08-12, 25 min)


FBI gör en räd på Epsteins exostisk ö och förstör allt bevismaterial, alla inspelade videofilmer, så att Illuminatis toppskikt kan andas ut. SVT


Anmäl
2019-08-13 09:27 #112 av: Pyttelite

Nej han skulle inte haft en egen cell. Efter det misslyckade självmordsförsöket var det alltså så att Epstein skulle haft en cellkamrat men det blev inte så - håll dig gärna till fakta.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.