Off Topic - Utanför ämnet

Otroliga grejer 2

2015-02-25 06:12 #0 av: Huygens

Det går att kommentera i förra Otroliga grejer, fast jag lägger inte in fler grejer där. Jag kommer att lägga nya grejer i denna tråd. Förra tråden:

* Otroliga grejer


Anmäl
2015-02-25 07:02 #1 av: Huygens

Stor solförmörkelse är på väg, morgonen 2015-03-20, dvs 20 mars.

Storbritannien kommer att legalisera trippelföräldraskap. Frön från pumpa höjer humöret. Jag har dock inte sett fröna säljas i Sverige.

Bilder på Manhattan, NY, USA, i snö och is.

.

Svenska polisen fick spel och visade maximal höggradig kompetens. En tjej som firar sin 21-årsdag förbjöds av polisen i Karlskrona att ha två ballonger i fönstret, då ballongerna kunde misstas för terrorpropaganda åt IS.

.

Fluor i dricksvattnet ska ge starka tänder hos barn..? En ny undersökning visar att fluor i vattnet ger depression, trötthet och skador på sköldkörteln. Svenska kommuner funderar emellanåt på att införa fluor i dricksvattnet för att visa sitt stöd åt Illuminati.

Fluor hindrar produktionen av viktiga hormoner för kroppen. Givetvis har Illuminati gjort vad dom kunnat för att hålla tillbaks detta forskningsresultat i årtionden.

.

Illuminatipåven funderar på att göra ett helgon av en kusin till reptiliandrottningen för att kusinen Andrew Bertie varit... munk. Inträdeskraven till "helgonskaran" är inte så höga om du har koppling till ödlorna.

Dock saknar Bertie kvalifikationerna. Katolska kyrkan måste först fixa så att två "mirakel" kan kopplas till Bertie. Jag antar att pengarna i den maffiainfluerade Vatikanbanken kan komma till rätt ifall någon behöver se "bevis" för ett mirakel.

.

Kvinnor kör bättre och fortare än män.

Falkholts konstverk Övermålning är fortfarande övertäckt.

Mystiskt slukhål i Sydkorea svalde två. Byggnadsarbete pågick i närheten. Bättre video från DN här.


Anmäl
2015-02-27 08:03 #2 av: Huygens

Jihad John har tydligen rekryterats och radikaliserats av brittiska MI5, som del av skapandet av NATO-IS. Troligtvis har brittisk underrättelsetjänst gjort på samma sätt som CIA en gång gjorde med den då 22 år gamla Osama bin Laden.

Osama bin Laden rekryterades av CIA och sattes under MKULTRA mental kontroll tills han formats till "the perfect enemy" åt USA. CIA styrde troligen Osama på samma sätt som Bill Clinton styrdes.

Brittiska MI5 tillsammans med USA och andra västländer har byggt upp NATO-IS delvis från europeiska medborgare styrda under mind control. Det förklarar varför NATO-IS fejkade videor ser ut som dom gör. Det förklarar också varför så många "araber" i NATO-IS ser ut att vara ljushyade europeer med stora skägg, det är helt enkelt för att medlemmarna i NATO-IS är europeer med stora skägg under mind control, kanske på liknande sätt som angriparna av Charlie Hebdo och Paris-supermarknaden.

Frankrikes försvarsminister Jean-Yves Le Drian har via franska säkerhetstjänst, gett ett viktigt bidrag till NATO-IS i form av specialtränade och radikaliserade soldater från den franska främlingslegionen.

SvD:

"På sociala medier har man kunnat identifiera före detta fallskärmsjägare, sprängämnesexperter, krypskyttar, kommandosoldater och överlevnadsexperter bland de franska eller fransktränade ex-soldaterna i olika IS-trupper. Flera av de identifierade soldaterna har fått sin militärträning i Främlingslegionen..."

.

Det är inte säkert att MI5s mind control fungerar fullt ut på Jihad John, då han inte kan förmås att göra halshuggningarna på videorna. Den "huvudlösa" kroppen visas ju alltid efteråt med fejkad videofilm.

Jihad John, Mohammad Emwazi, beskrivs som en vänlig, fridsam och sällskaplig kamrat som hade många vänner och var väldigt social. Faktiskt typiska egenskaper för att hamna under mental kontroll, lite snäll, naiv, vänlig och socialt utåtriktad. MI5 utsatte Emwazi för flera års trakasserier och förföljelser, troligen kombinerat med mind control-metoder, för att bryta ner Emwazi.

Brittiska säkerhetstjänsten, MI5s terrormetoder måste till slut ha brutit ner Emwazi efter sex år av psychic driving och trauma based control.

.

Troligtvis är alla dessa crisis actors under någon slags mental kontroll av västmakternas säkerhetstjänster när dom porträtteras i NATO-IS videofilmer.

Även NATO-IS-krigarna i Salahuddin-provinsen kan stå under MI5 mind control, eller i alla fall vara rekryterade och radikaliserade av MI5.

.

NATO-IS förstör Iraks konstskatter och på uppdrag av Illuminati, förstör NATO-IS troligtvis också uråldriga sumeriska museiskrifter som kan bevisa existensen av reptilians i Mesopotamiens forntid.


Anmäl
2015-02-27 08:13 #3 av: Huygens

Interaktiv bild på några av dom största rymdraketerna.


Anmäl
2015-02-28 17:07 #4 av: Huygens

Japaner håller begravning för sina "avlidna" robothundar för dom japanska ägarna tror att robothundarna har en själ.

Den Higgsliknande partikel som Cerns LHC detekterat kan troligtvis skapas med mycket mindre energier mha supraledare. Vi får se vad som händer och om det är den verkliga Higgsbosonen dom hittat då LHC drar igång igen om en månad. Kan detta vara en ingång som återuppväcker den overksamma forskningen kring kallfusion?

.

Google varnar för att USAs nyaste lagförslag som tillåter NSA att hacka datautrustning kan komma att användas mot alla datorer över hela jorden och inte bara datorer i amerika.

.

Forskare kan nu lagra data i DNA. Vi har därför möjlighet att inte bara bli robotar med RFID, utan vi kan även fungera som hårddiskar åt Illuminati. Informationen i DNA kan sparas i många miljoner år. Kanske har vi redan sådan info i vårt skräp-DNA?

Forskare har plockat upp prover av 15000 olika slags DNA i New Yorks tunnelbana. Det visade sej att hälften av all insamlad DNA var helt okänd och motsvarade ingen känd organism! Det kända DNA:t innehöll käcka saker som böldpest och dysenteri.

Det kan vara lämpligt att man säger till ungen: "Slicka inte på räcket."

.

Planeten Mars har fått ett konstigt utbrott av en slags gas. Plymen av gas har slungats ut 240 km från Mars yta.

Rymdsonden Dawn har passerat asteroiden Vesta, som visar spår av att ha haft vatten en gång i tiden.

Dawn närmar sej nu asteroiden Ceres. Nu har forskarna upptäckt två underliga blinkande fläckar på Ceres som man inte känt till tidigare. Frågan är vad blinkandet orsakas av? En rymdfyr eller en liten figur med ficklampa?

.

Satelliten New Horizon kommer närmare Pluto och är som närmast 14 Juli. Astronomerna letar efter fler dvärgplaneter bortanför Pluto.

Lite bilder från Rosetta på kometen, inte så mycket nytt. Men man kan alltid granska bilderna och fundera.

Mickroskopiska bollar av titanstål har hittats på 26 km höjd. Forskarna vet inte vad stålbollarna har för ursprung, men dom kommer troligen från rymden. Under speciella omständigheter kan dom mickroskopiska titanstålbollarna spruta ut någon slags okänd gegga.

Trevligt...


Anmäl
2015-03-02 18:33 #5 av: Huygens

Kung Edward 8:e var kung av Storbritannien under år 1936. Då det är viktigt för reptilians att bibehålla rätt typ av DNA-sammansättning för att kunna kontrollera ledande personer, tvingades Kung Edward avgå då han gifte sej med en kvinna som inte ansågs kunglig.

Det är den officiella historien i alla fall.

Nu framkommer foton och dokument som Windsorödlorna försökt hålla hemliga i många år. Den fd Kung Edward sammarbetade med Hitler och Goebbels i hopp om att Edward skulle bli Storbritanniens nye Nazistkung om Tyskland vann kriget.

.

Blir vi smartare? Ett påstående i DM är att IQ har stigit med 20 sedan 1950-talet. Frågan är vad som mäts?

Arbeten som brittisk medelklass har idag kommer att tas över av robotar i morgon, är spådomen. Undra om det finns jobb kvar på robotfabriken?

USAs polisstat blir våldsammare. Vi närmar oss Agenda 21.

.

Solen kan vara full med mörk materia som förklarar varför den inte håller högre temperatur.

Världens två första jondrivna satelliter har sänts upp i rymden av SpaceX. Satelliterna, ABS 3 och Eutelsat 115 West B, har inget raketbränsle utan drivs av jonkraft (hur det nu funkar), vilket gör att det kommer ta månader innan dom når sina geostationära positioner.

.

Australien värsta spöke kastar knivar, små batterier och skriver underliga meddelanden med stenar.

Video från 2009 sägs visa ett spöke som promenerar genom ett parkområde på Disneyland (USA?).


Anmäl
2015-03-03 10:08 #6 av: Huygens

Foto på ISS i rymden, frågetecken, frågetecken. Kan någon övertyga mej om att dom perfekt släta ytorna inte är resultatet av att en 100 % datoranimerad bild.

Nya uråldriga Mayaruiner har hittats i närheten av Ciudad Blanca in Honduras. Vissa arkepologer spekulerar i om det är den legendariska Vita Staden som hittats.


Anmäl
2015-03-03 12:00 #7 av: Magi-cat

#6 Frågor runt bildkompositioner ger jag mig inte in på, men vad är problemet? Tror du inte det finns något ISS heller?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-03-03 12:30 #8 av: Huygens

ISS finns i någon form (exakt hur kan man diskutera) i omloppsbana runt jorden. Astronauterna verkar ju göra små rymdpromenader utanpå ISS. Jag har en del öppna frågor, kring ISS, som saknar svar. Jag vill vänta med att gå in på dom frågeställningarna tills jag mer handfast formulerat mina funderingar.

Men jag kan inte förstå varför en datorgenererad bild visas och artikeln uppmuntrar oss ju att tro att bilden är autentisk. Det kan förstås vara DM som gör sej löjliga och ber oss "leta efter astronauten", trots att artikelförfattarna vet att "fotot" är skapat i en dator. Det intressanta är att jag inte lyckades hitta en enda kommentar till artikeln där någon av DMs läsare insett att foto antagligen är fejk.

Från bildtexten:

"Commander Barry "Butch" Wilmore is circled in red."

Det kan vara ett test. Illuminati vill testa oss emellanåt och vill se hur långt dom kan lura oss. Ett test av människors naivitet och myndighetstro. Sådana test är antagligen viktiga när Illuminati sedan låter fejka videoklipp med NATO-IS "halshuggningar" och andra saker som rimligen borde vara svåra att tro på om världens befolkning inte har en ganska hög nivå av att vara godtrogen.

Speciellt den andra bilden där "astronauten" ringats in med en röd cirkel, ger en tydlig signal till oss att vi ska tro på att bilden på ISS inte är fejkad datorgrafik. Jag tycker bilden ser så himla fejk ut att hälften kunde vara nog. Ytor utan struktur.

Så frågan är, varför visar DM/NASA (?) oss fejk och vill få oss att tro att det inte är en datorgenererad fejkbild?


Anmäl
2015-03-05 12:33 #9 av: Huygens

Psykoterapi kan ge psykos. Frågan är hur länge vetenskapen känt till detta och hållit tyst.

Underlig rökfyllt och dimmigt flygplanshaveri som verkar gått mestadels bra i Nepal med turkiskt flyg THY726, Airbus 330.

USAs ambassad i Teheran, Iran, verkar ha förvandlats till något som drar tankarna till Denver International Airport.

Halvlång artikel om oidentifierade flygande tefat från 40- och 50-talet. Särskilt fotot från 1942, där militärens luftvärnseld försöker skjuta ner UFOt, är iögonfallande.


Anmäl
2015-03-06 17:26 #10 av: Huygens

1979-11-09 såg skogsarbetaren Robert Taylor ett lysande föremål på ett fält i terrängen av Dechmont Law, Storbritannien.

Det kom ut två 1 m stora klot, som rullade på piggar mot Taylor. När kloten var jämsides honom kände han ett ryck i kroppen och kände en kväljande lukt. Sedan mindes han inget.

När Taylor vaknade till var hans kläder förstörda och han hade skrubbsår. Senare hittade polisen spår och 40 hål i marken, som inte lätt gick att förklara.

Edit: Annan video om Taylor.


Anmäl
2015-03-07 12:40 #11 av: Huygens

Sedan 1913 har en Illuminatimedalj delats ut av kungen från SSAG. Nu är det slut med det, kanske.

DN har en artikel om frontfiguren för en av världens mest brottsliga Illuminatiorganisationer, IMF.

.

Liten flodgud med horn i pannan hittad i 2500 år gammal fransk grav.

Skarv i Patagonien, Argentina bygger mycket symmetriska bon.


Anmäl
2015-03-08 20:15 #12 av: Huygens

Mindre bra, det kan vara så att även Sverige bidrar till att bygga upp NATO-IS.


Anmäl
2015-03-09 19:08 #13 av: Huygens

Venus har en konstig Y-formad storm som drar fram över hela planeten.


Anmäl
2015-03-10 22:24 #14 av: Huygens

Svart dvärgmal funnen i Sverige, den kan äta allt sägs det.

CIA har försökt knäcka säkerheten i iPhone.


Anmäl
2015-03-10 22:36 #15 av: Cristine

http://www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/mumifierade-kroppar-hittade-pa-mexikos-hogsta-berg/

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-03-12 21:25 #16 av: Huygens

Den Indiska satelliten Mangalyaan har nått Mars. Konstig skugga syns på "flygfoto" av Mars från Mangalanyaan.

Fejkade stjärnfoton gjorda i mjölkglass.

.

Kan det vara så att MI5 skyller ifrån sej på Kanada?

NATO-IS får hjälp av västerländska underrättelsetjänster att rekryterar unga brittiskor, denna gång är det en kanadensisk agent som rekryterat 3 unga tjejer, är påståendet. Fast troligen är det MI5 som utför själva värvningen till NATO-IS i Storbritannien.

GCHQ redogör för en dag på jobbet där dom tar oss ett steg närmare 1984.


Anmäl
2015-03-13 10:18 #17 av: Huygens

Artiklen om GCHQ i #16 är totalt omskriven (helt annat innehåll), nu är det hela Snowdens fel, efter att myndigheterna utrett i 18 månader och kommit fram till att myndigheterna avlyssnar inte Storbritanniens befolkning såsom Snowden berättat.

.

En giftig gas släpptes ut i ett flygplan och 10 personer svimmade, resten blev ganska skrämda. Är det resultatet av ett fel på flygplanet eller var det ett test inför en myndighetskontrollerad falskflagga?

Finns det en koppling till MH370?


Anmäl
2015-03-13 13:45 #18 av: Huygens

Minst 145 gener är inte "mänskliga" i den mänskliga DNA. Frågan är hur många nya gener som tillkommit sedan apstadiet?

Ibland nämns det ju att Annunaki/Archons har manipulerat vissa männskor för att Archons lättare ska kunna ta över nationella ledare. Det kan vara intressant att se vad som kommer fram med tiden.


Anmäl
2015-03-15 14:49 #19 av: Huygens

NY Times menar att det finns dokument som visar att CIA kontinuerligt betalat en miljon dollar till al-Qaida.


Anmäl
2015-03-16 12:54 #20 av: Huygens

Uråldrig stad hittad vid Marockos kust. Forskaren Michael Hubner funderar på om staden kan vara kopplad till Atlantis.

Kan sömnångare se med kroppen?

Vintergatan är 150 000 ljusår stor och har mörkmateria dvärggalaxer i närheten.

Varför ligger Denver 2 km över havet?

.

Richard 3:e begravs i en nytillverkad blykista på 60 kg bly. Är Richard 3:e radioaktiv?

Kvinna har fångat föremål som rör sej på film pga spöke. Spökflicka ses på mentalvårdsinstitut.


Anmäl
2015-03-19 00:54 #21 av: Huygens

Mystiska ljusfenomen i Ryssland.


Anmäl
2015-03-20 00:33 #22 av: Huygens

För er som tycker vanliga akvariefisk är aningen tama. Pirajor vid lunchtid.

Urtida krokodil som jagade på bakbenen.

.

Bilder på några uråldriga städer.

.

Prinsessan Beatrice är född 1988-8-8. Frågan är vad hon har fått uppleva och vad hon ger uttryck för?


Anmäl
2015-03-20 10:01 #23 av: Huygens

Lite bättre bild på den lysande fläcken på Ceres. Jag tror inte det är vatten. Vatten försvinner i rymden.


Anmäl
2015-03-20 10:46 #24 av: Magi-cat

Vattenånga.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-03-20 12:37 #25 av: Huygens

Vatten kokar bort i rymden även vid minusgrader. Här finns en tabell som visar att vatten kokar vid -67 grader C. Faktum är att vatten ångar bort vid ännu lägre temperaturer.

Jag har svårt att tro att Ceres, som ibland är vänd mot solen, inte skulle fått allt sitt vatten bortkokat över alla dessa miljoner år.


Anmäl
2015-03-20 12:48 #26 av: Magi-cat

#25

http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/prickar-pa-ceres-troligen-vattenanga

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-03-21 13:32 #27 av: Huygens

En rad slukhål har öppnat sej runt Döda Havet, troligen för att man hämtat för mycket vatten från tillflödet. Även vissa jordbruksareor har drabbats av hålen.

NATO-IS attackerar civila och moskéer i Jemen.


Anmäl
2015-03-22 12:56 #28 av: Huygens

Ibland läcker information ut om dom brittiska kungligheternas koppling till reptilians. Nu senast gör prins William ett besök hos GCHQ, den brittiska NSA-motsvarigheten. Jag antar att det är ett slags markering.

.

Är det en tillfällighet att polisen letar efter en "kunglighet" i samband med en stor pedofilaffär. Brittisk press har haft en rad artiklar dom senaste åren om Jimmy Saville, Leon Brittan och andra högt uppsatta pedofiler inom brittisk organisationer eller den brittiska riksdagen The Parliament.

Återigen stängde brittisk säkerhetstjänst ner utredningen av den kungliga pedofilringen, med det officiella skälet att det var av hänsyn till nationella säkerhetsintressen, troligen rymdödlornas verksamhet.

Tro det.

.

Leon Brittans begravningsplats är hemlig, kanske för att han inte alls är död, utan han har smitit till utlandet. Alternativt att hans kropp används för att överföra en reptilianvarelse till nästa mottagare, vilket mycket väl kan utföras under en frimurarritual.

Enligt officiella uppgifter har olika typer av dokument, som rör mord och aktiva pedofiler bland brittiska politiker, försvunnit under oklara omständigheter från brittisk polis och brittiska åklagare över ett antal år. Det finns så många motstridiga uppgifter i dom brittiska pedofilhärvorna med toppolitiker och ministrar att det är mycket svårt att veta vad som är desinformation, här är ett exempel på att "rentvå" Leon Brittan och lägga skulden på MI5.

Troligen är alla ledande parter lika inblandade i dom kungliga pedofilringarna. Nästan varje vecka har Daily Mail artiklar om brittiska pedofilhärvor där bevismaterial försvunnit eller vittnen hotats och tystats av brittisk polis eller brittisk säkerhetstjänst. En del brittisk pedofilhärvor sträcker sej tillbaks till i varje fall 1970-talet.

Pedofilhärvorna har utretts och behandlats i brittiska domstolar i årtionden utan att särskilt mycket resultat uppnåtts. Endast en del kriminella på lägre nivå har fått fängelsestraff. Kungligheter och högt uppsatta pedofilpolitiker verkar vara immuna i det brittiska rättssytemet.

.

Fd chefen för MI5, Baron (Lord) Jonathan Evans av Weardale, är tydligen djupt insyltad i den brittiska banken HSBCs smutsiga affärer, där HSBC lyckats smussla undan enorma belopp från förmögna britter till hemliga bankkonton i Schweiz, utan att låta ett öre passera det brittiska skatteverket.

HSBC är världens näst största bank och kan säkert dra nytta av fd MI5-chefens, Lord Jonathan Evans kontakter med brittisk övervaknings-, säkerhets- och underrrättelsetjänst.

.

Sanningen om dom våldsamma upploppen i London år 2011 håller på att komma fram. Tydligen var det brittisk polisens Tridentgrupp som planerade, organiserade och anstiftade dom våldsamma upploppen så att brittiska politiker sedan kunde införa fler hårda sk "Patriot Act"-lagar via det brittiska parlamentet.

Brittiska polisens Tridentgrupp bildades 1998 och lades ner 2013. Tridentgruppen organiserade och genomförde Londonupproren via sin Operation Dibri som officiellt syftade till att motarbeta det sk Tottenham Mandemgänget, en kriminell grupp i London, troligen med kopplingar till brittisk säkerhetstjänst.

.

Reptilian-Archon Robert Mugabe, 91 år, avser tydligen att ge vidare makten som diktator och det hårt ansatta landet Zimbabwe till sin dotter.

Zimbabwe har 85 % av världens tillgångar av kopparmalm och borde ha en av världens rikaste befolkning. Ändå är folket i Zimbabwe bland dom fattigaste i världen och 7 miljoner zimbabwebor tvingas leva i landsflykt i Sydafrika efter R Mugabes etniska rensningar av folk som inte tillhörde hans stamgrupp.

Reptiliankontrollerade multinationella storföretag behåller vinsten från dom rika koppargruvorna i Zimbabwe i utbyte mot att Mugabe får fortsätta vara diktator över landet.

.

Pentagon har tydligen gett turkisk säkerhetstjänst i uppdrag att hjälpa till med rekryteringen av läkare och sjukvårdsutbildad personal till NATO-IS.


Anmäl
2015-03-22 23:17 #29 av: Huygens

Ska man vara misstänksam mot svenska myndigheter kan Trafikverket vara en svensk Illuminatiorganisation i miniformat.

Trafikverket får 10 miljarder kr varje år för att underhålla järnvägarna. Men nu kan svenska regeringens ekonomiska urtredare inte spåra vart pengarna tagit vägen.

Jag tycker det är helt otroligt.

10 miljarder kr.

Varje år.

Och ingen vet var pengarna tagit vägen.

Hur är det möjligt? Finns det inte minsta lilla banktransaktion sparad i bankernas datorer? Finns det inga fakturor? Finns det verkligen ingenting annat än ett tomt bankkonto utan sparade transaktioner?

Det känns som om Trafikverket är repris Panaxia.


Anmäl
2015-03-23 10:37 #30 av: Cristine

De bryr sig inte ens om att lägga ut falska spår

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-03-23 14:54 #31 av: Magi-cat

#23 Ceres, lite om vad som framkommit och några teorier:

http://www.newscientist.com/article/dn27193-bright-spots-on-ceres-could-be-water-volcanoes.html#.VRAZ3PmG-Ck

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-03-23 15:54 #32 av: Huygens

#31 Det verkar som om en forskare hyser vissa tvivel att det är vatten.

"Timothy Titus of the US Geological Survey in Flagstaff, Arizona, presented a thermal model that examines where on the surface ice could remain stable over the life time of the solar system, rather than boiling away more quickly. If Ceres is acting like a comet, it must have ice patches that can survive for a long time before being heated by the sun as it moves into a warmer part of its orbit.

Titus found that ice could only be stable in regions above 40 degrees latitude. But the plumes spotted by Herschel seemed to come from nearer the equator, which implies they can't be comet-like. "The water ice is just not stable at the latitudes that the plumes are supposedly coming from," Titus says.
"

Jag skulle vilja ha en forskarteori att det är en liten alien som blinkar åt oss.


Anmäl
2015-03-25 14:21 #33 av: Huygens

Nästan alla stora tonfisk har dött i japanska Tokyoakvariet, orsaken är okänd. En fisk blev tokig och simmade upprepat in i väggen.


Anmäl
2015-03-26 17:03 #34 av: Huygens

Reptilianprinsens "svarta spindlar" kan komma att offentliggöras. Prins Charles 27 handskrivna minneslappr till brittiska ministrar och riksdagspersoner kan komma att offentliggöras. Lapparna kallas svarta spindlar pga Charles speciella skrivstil.

Min gissning är att dom mer kompromenterande breven råkat "försvinna". Ödleprinsen har försökt påverka toppolitiker i en rad olika frågor, GMO-grödor, Big Pharma, jordbruk och byggnadsverk av Frimurarkaraktär.

Brittiska regeringens generaljurist Dominic Grieve har lagt sitt veto mot att minneslapparna ska publiceras, men hans veto nekas för att han använt olagliga skäl för sitt veto.

Illuminatifrontfiguren och Storbritanniens premiärminister David Cameron säger att det är beklagligt om minneslapparna blir offentliga.


Anmäl
2015-03-28 18:49 #35 av: Huygens

Roundup kan ge cancer.


Anmäl
2015-03-28 21:48 #36 av: Cristine

Roundup ger cancer!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-03-29 17:08 #37 av: Huygens

Ännu en grej med ebolaepidemin.

Svenska läkare fick inte behandla ebolapatienter. Orsaken var att den svenska vårdpersonalen inte kunde evakueras från platsen. Frågan är om myndigheterna var rädda för att den svenska vårdpersonalen skulle upptäcka något annat konstigt med patienterna?


Anmäl
2015-03-29 20:00 #38 av: maria-svensson

Ole dammegård tar även upp ämnet om ebola
http://youtu.be/H1YnQiWiUvk

Anmäl
2015-03-30 11:56 #39 av: Huygens

Herrelösa hundar besökte begravningen för den gamla dam som matat dom.


Anmäl
2015-03-30 18:57 #40 av: Huygens

Medeltida dryck kan bota viss variant av sjukdomar orsakade av multiresistena bakterier.


Anmäl
2015-04-02 13:05 #41 av: Huygens

Västra Java kan ha en pyramid som är mellan 9000 - 20 000 år gammal.

Vissa stenar har fogats samman med ett uråldrigt lim som är minst 7000 år gammalt enligt koldatering.

.

Rymden avger radiosignaler med intervall av 187,5. Forskarna saknar förklaring, men en möjlighet är aliens.


Anmäl
2015-04-05 20:09 #42 av: Huygens

MI5 slår till hårt mot konspirationsteoretiker. DM påstår att "dussintals muslimska lärare" som avslöjat falskflaggan Woolwich (Lee Rigby) kan få sparken från sina jobb. Det är en del av den påstådda MI5 (?) Operation Trojan Horse.

Myndighetsövervakningen kommer att öka. MI5 kan komma att utföra "psykologiska test" (mind control?) på viktiga personer på kärnkraftsverk och inom transportindustri tack vare falskflaggan Germanwings.

.

CIA-al-Shabab utförde troligen falskflaggan Garissa i samarbete med Kenyas militär som avsiktligt verkade fördröja sina insatserna med 7 timmar tills terroristerna utfört sin attack.

Samma militär som gick in i gallerian och sköt ihjäl gisslan och lokalpolis under falskflaggan Westgate.

.

En apmänniska, den kvinnliga yetin Zana i Rysslands 1800-tal, som kunde springa fortare än hästar, visar sej nu ha mänsklig okänd DNA.


Anmäl
2015-04-06 15:21 #43 av: Huygens

Städare i Uppvidinge kommun kan ha avstyrt grova brott. Personen hittade en väska med minst 25 kg automatvapen.

Polisen vägrade komma direkt till platsen, polisen ville inte hämta dom olagliga automatvapnen. Upphittaren fick antingen vänta i många timmar på ett utryckningsfordon eller själv köra till polisen med väskan som innehöll vapnen.

Man kan fundera på om det var en svensk falskflagga på gång och att det därför fanns en stark motvilja från svensk polis att hämta dom många automatvapnen.

Som tur var, verkade inte väskan vara försedd med en bomb.


Anmäl
2015-04-07 14:39 #44 av: Huygens

Tydligen var det FBI som anordnade en falskflagga genom sk brottsprovokation där två kvinnor tänkte spränga ett flygplan i luften. Frågan är hur många sådana "olyckor" inträffat som följd av FBIs agerande?

Omognad kan felaktig diagnoseras som ADHD. Jättebra för Ritalin-läkemedelsbolagen.

Ett klumpigt spionprogram stoppades från google chromium. Spiondata sändes till USA.


Anmäl
2015-04-07 23:22 #45 av: Huygens

Namibias änglacirklar kan vara resultat av växtlighet och inte av termiter.

.

NATO-IS har som anställningskrav att alla sjuksköterskor som ska jobba för NATO-IS måste kunna prata engelska så att dom kan förstå militärinstruktörerna från Pentagon och CIA.

Inte ens Storbritannien har som krav att engelska sjuksköterskor ska kunna prata engelska, vilket har resulterat i att vissa utländska sjuksköterskor som jobbar på sjukhus i UK, inte förstår brittiska patienter i Storbritannien.


Anmäl
2015-04-09 15:20 #46 av: Huygens

Svenska FN-soldater får räkna med att få sämre fysik och hälsa i utlandstjänst. Soldaterna får gå hungriga trots att kosten är allsidig. En av dom svenska officerarna säger att hungern är "ett lyxproblem".

Är det ett lyxproblem att ha en soldat med ett skjutklart gevär på dåligt humör med nedsatt omdöme pga hälsoorsaker?


Anmäl
2015-04-09 17:10 #47 av: Huygens

DM har en artikel om UFO-observationer mellan 1933 - 2015.


Anmäl
2015-04-10 09:54 #48 av: Huygens

Hackades Sverige igår 2015-04-09?

Rapport i SVT slutade sända. Var det någon utomstående som testade att slå ut riks-TV? Orsaken dröjer.

"Att det blev svart i rutan beror inte på något avbrott i en mast, utan på att den regionala sändningen låg kvar, och där var man inte länge i sändning. Hur det kunde inträffa är oklart."

Kanske lika oklart som hur norsk polis rikslarmsdatorer råkade vara avstängda på dagen för Breivikattacken? Avstängda - i strid mot gällande regler...

(Ja, jag vet, norskt rikslarmet gick ut efter 77 minuter, men det spelade ingen roll. Dom berörda norska polisdistriktens rikslarmsdatorer var samtliga avstängda.)

.

Även det svenska larmnumret 112 slutade fungera under 1 timmes tid. Stora delar av Sverige var drabbat, hur bövelen det nu är möjligt. Orsak dröjer.

"Det är oklart vad som orsakade det omfattande felet."

.

Det kan ju vara så att en svensk falskflagga är på gång efter falskflaggan Krudttønden, falskflaggan Germanwings och falskflaggan mot Charlie Hebdo.


Anmäl
2015-04-10 10:08 #49 av: Huygens

Brinnande slukhål i Kina. Orsaken är inte vulkanisk, kanske kan det vara kol som brinner, funderar experterna.

Ö med fort nära Mongoliet i Ryssland byggt för 1300 år sedan. Syftet med fortet är okänt.

Brittiska oljeborrare har hittat oljekälla strax söder om London i Sussex, med olja till ett värde av minst 8000 miljarder kr.


Anmäl
2015-04-12 15:33 #50 av: Huygens

NATO-IS fortsätter sin förstörelse. Den mer än 3000 år gamla staden Nimrud är sprängd i luften. Ledarna i Pentagon applåderar i det tysta. Ytterligare bevis för reptilians existens har förstörts.

.

Mörkar polisen i Storbritannien myndigheternas brott?

I Chertsey, Surrey, Storbritanninen, visste myndigheterna i 4 års tid att deras giftiga soptipp läckte giftgasen vätecyanid. Myndigheterna vidtog inga åtgärder för dom kringboende.

Till slut läckte giftgasen in i husen, en person dog och en annan person blev totalförlamad av giftgasen, 15 blev förgiftade 2014-02-08. Polisen har sedan arbetat intensivt i ett år tid för att mörklägga att dödsfallet orsakades av vätecyanid och polisen lägger istället skulden på rökgas från en pump.

.

Var stölden på Hatton Garden, London ett jobb utfört av brittisk säkerhetstjänst eller CIA? Är det meningen att juvelerna ska användas till finansiering av NATO-IS?

Sammanlagt stals juveler till ett värde av minst 2,5 miljarder kr (kanske 30 miljarder kr?). Stölden är typiskt brittisk. Tjuvarna gräver sej in i bankvalvet och länsar bankfacken på värdesaker.

Ägaren (?) till Hatton Garden Safe Deposit Ltd påstås vara på semester i Sudan.

Troligen arrangerade brittiska MI5 en jättebrand i Londons tunnelbana som avledande manöver så att inga polisiära resurser skulle finnas tillgängliga vid larm om stölden i Hatton. Branden tog mer än 24 timmar att släcka. Det var en fullkomligt enorm brand i den brittiska tunnelbanans brandbenägna betongväggar, brandbenägna rälsunderlag av krossad sten och brandbenägna tunnlar av urberg.

Tro på det.

.

Väktare och polis som kommer till Hatton undvek noggrannt att titta in i själva valvet och ser sej bara omkring i banklokalen. En säkerhetsväktare som fick frågan av en larmanmälare, ifall väktaren inte skulle ta sej en titt in i lokalen, fick som svar: "It's above my paycheck."

Säkerhetsväktaren ansåg sej inte få betalt för den typen av extrakoll.

"Norman Bean, who stores around £35,000 worth of jewellery in his safe, said: 'I came down and spoke to a security guard today. He said he came on Friday, the alarm was going off.

'He went downstairs, looked through the door, through the windows and couldn't see anything and came out again, that was it. I said, "Well why didn't you open up and have a look in?" He told me he doesn't get paid enough.'
"

.

Inbrottslarmet utlöstes flera gånger under dom tre dagarna som stölden i Hatton pågick. Men Scotland Yard ansåg sej inte behöva kolla om ett inbrott pågick i bankvalvet trots att inbrottslarmen larmade.

Brittiska polisen erkänner att polisen hörde inbrottslarmet och ignorerade larmet. Den brittiska polisen anser sej inte ha gjort något fel.

.

Inbrottstjuvarna var tvungna att använda medelstora soptunnor för att kunna rulla ut alla juveler och ädelstenar. Det låg ädelstenar utspridda överallt på golvet. Tjuvarna kunde troligen inte ta med sej allt dom försökte stjäla.

Troligen är det riktiga värdet på stöldgodset mycket högre än dom officiella 2,5 miljarderna kr. Tjuvarna kunde fritt gå in och ur valvet under dom tre dagarna som stölden pågick tack vara att dom avlägsnat övervakningskamerorna som visade svart (?) på vaktbolagets skärmar.

Är det officiella påståendet...

I verkligheten framkommer det nu att övervakningskamerorna filmade inbrottstjuvarna under dom tre dagarna, men ingen ansvarig väktare eller polis brydde sej om att kolla vad övervakningskamerorna visade.

NATO-IS blir säkert glada över att få ett ekonomiskt tillskott i kassan från den brittiska regeringen via MI5.


Anmäl
2015-04-12 22:56 #51 av: Huygens

Den 30 m långa ubåten i skärgården var nog bara en liten plastbåt, säger svenska försvaret.

Hur kan en stor svart ubåt bli en liten vit plastbåt? Eller så var det en NATO-ubåt och svensk militär vill inte stöta sej med sina idoler.

"Försvaret har inte talat med plastbåtens skeppare och den marinofficer som slog larm säger: ”Det är fullständigt omöjligt att jag tagit så fel.”"


Anmäl
2015-04-13 13:26 #52 av: Huygens

"Inside job"

Så säger DM idag. Dom kan förstås inte skylla direkt på polisen och MI5, så skulden kommer att läggas på någon icke namngiven person inom Hatton Garden banken.

Det intressanta är att boende i området av Hatton berättar att det under veckan fram till bankstölden förekom åtskilliga strömavbrott, något som troligtvis bara brittiska myndigheter kan vara skylldiga till om dom ska vara säkra på att undgå upptäckt.

.

En intressant artikel om falskflaggan 911. FBI beskylls för att ha mörkat Saudiarabiens medverkan i falskflaggan 911. Artikeln nämner inget om Pentagons organisering av falskflaggan 911, men det kan man knappast förvänta sej att en ordinär mediasajt ska göra.

.

Mystiskt explosionsljud utanför Trosa. Kan ha kommit från under vattnet.


Anmäl
2015-04-14 13:38 #53 av: Huygens

Burger King ett mini-NSA, samlar in registreringsnumren till kundernas bilar. Inte garanterat olagligt, men garanterat en typ av övervakning.

.

USAs Blackwater, organisationen som normalt sett sysslar med lönnmord av USAs "fiender" har fått 4 av sina lönnmördare dömda för att ha mördat civilbefolkning i Irak.

Normalt sett ligger en Blackwater lönnmördare på en dold position med ett krypskyttegevär. När lönnmördaren skjutit ihjäl en misstänkt "terrorist" ska en officiell lönnmördarkamrer med kikare verifiera att offret mördats och sedan bocka av namnet på den mördade personen i en liggare.

Tydligen har så inte skett i fallet med morden på civila i Irak, utan Blackwaters lönnmördare har mördat lite som dom vill på egen hand och har därför dömts till (med USAs mått) olagligt mord.

Blackwater har många gånger bytt namn för att rentvå sitt skamfilade rykte och heter idag Academi för att ge ett mer akademiskt intryck. Officiellt sett sysslar Academi mestadels med säkerhetsfrågor och lönnmorden sägs bara utgöra en mindre del av säkerhetsföretagets verksamhet.

Blackwater var mycket aktiva under falskflaggan Boston Maraton 2013.

.

Storbritanniens säkerhetstjänst och Scotland Yard försöker nu skylla den enorma bankfacksstölden i Hatton Garden på böcker i stil med "Rosa Pantern", som anses ha givit banktjuvarna direkta instruktioner hur dom skulle utföra stölden i Hatton.

Tro på det.

Tanken är väl att Scotland Yard ska mörka sin medverkan i stölden och få allmänheten att associera polisens spelade inkompetens med deras polisiära motsvarigheterna i "Rosa Pantern".

Tjuvarna sägs ha borrat ett hål genom en speciallgjord 2 meter tjock betongvägg med särskilda tjuvlarm som kontinuerligt larmade hos Scotland Yard under samtliga dagar som bankstölden pågick. Scotland Yards officiella påstående till att bankstölden lyckades är att den brittiska polisen fattade ett beslut att ignorera banklarmet. Varför beslutet fattades av polisen är ej klargjort.

.

Stockholm måste vara överbefolkat av kvalitetspolitiker som vet hur man hanterar avloppsvatten.

Mer än 350 olympiska simbassänger fyllda med bajsvatten rinner ut i havet från avlopp i Stockholm. Politikerna anser sej inte ha gjort något fel. En betydande del av bajsvattnet pumpas direkt ut i havet av Stockholms reningsverk när det regnar för mycket.

trevligt

.

Norge beskylls för att stjäla barn från utländska föräldrar för att Norge blivit alltför inavlat.


Anmäl
2015-04-16 14:02 #54 av: Huygens

Tro det om man vill, men nu finns det ögondroppar som gör att man kan se i mörker. Jag vet inte, det ser både lite alien och psycho ut, för ögonen blir helt svarta när dropparna lagts på. En kombination av klorin (?) och insulin gör susen.

night visison

.

Ett steg närmare en lydig robotmänniska.

Kinesisk forskare har lyckats manipulera DNA redan i embryostadiet, vilket kan göra att den ändrade DNA kan överföras till nästa generation barn.

.

Alzheimers kan orsakas av att vissa celler i hjärnan börjar konsumera ämnet arginin i oproportionerlig omfattning.

.

En rysk expert påstår att flera av dom metalldelar som finns ute i rymden och som verkar vara rymdskrot, egentligen är hotfulla militära satelliter som ligger i dvala. Experten ville inte säga från vilket/vilka länder satelliterna kommer.

.

Nya teorier (som redan är gamla) om hur månen och jorden skapades. Den ena, Theia-teorin, som många gått ifrån, då den teorin inte förklarar varför fragmenten inte bara återsamlades i en planetkropp, innebär att en systerplanet krockat med jorden.

Den andra teorin hävdar att jorden och månen bildats kanske efter en krock, men att båda himlakropparna bombaderats av andra fragment utifrån.

Den tredja teorin är att jorden kolliderat minst två gånger för att skapa månen, och nämns inte i artikeln från DM.

.

Dom mystiska blinkande och lysande fläckarna på Ceres kan ha åtminstone två olika ursprung, då karaktären på ljusen skiljer sej åt nämnvärt.


Anmäl
2015-04-17 14:57 #55 av: Huygens

Mer än 1000 brittiska soldater fick experimentella malariamedicinen Lariam, utvecklade olika typer av psykoser och hallucinationer.

Det har regnat massvis med daggmaskar i Norge.

.

Kvinna slog huvudet i skidbacken, blev savant. Nu kan hon komma ihåg alla detaljer av alla byggnader hon besökt, även alla byggnader från tiden före hon blev savant.


Anmäl
2015-04-18 16:47 #56 av: Huygens

Artikel om Loch Ness djuret.


Anmäl
2015-04-22 23:02 #57 av: Huygens

Bina dör tydligen pga jordbrukets gifter.

Sverige gör om Danmarks misstag och installerar LED-lampor som exploderar i åskväder.

.

Några vanliga uppfattningar som kan vara fel.

"Humans have five senses

This is correct, although in actual fact there are at least nine senses and most researchers think there are more like 21. The five main senses - sight, sound, touch, smell and taste - are the ones referred to in this popular saying.
"

.

SSRI-medicinen Prozac bygger på en myt, är det nya påståendet.


Anmäl
2015-04-23 11:50 #58 av: Huygens

Kanadas förre försvarsminister Paul Hellyer säger att världens ledare döljer förekomsten av aliens.

.

Ny konstig flygplansincident. Flera passagerare började svimma ombord på en Embraer 175. Haveriutredarna påstår att flygplanet inte råkade ut för någon tryckfallsolycka. United Express flygtur 5622 landade i Buffalo, New York, USA.


Anmäl
2015-04-24 13:52 #59 av: Huygens

Böter, modell större. Tyska Banken fick betala 20 miljarder kr i böter för att ha manipulerat LIBOR.

.

NATO-IS är troligen inte organiserat centralt från Bryssel, utan det verkar som om NATO-IS styrs från Storbritannien. NATO-IS nya sjukvårdsorganisation ISHS är som kopierad efter brittiska NHS.

NATO-IS förkortning ISHS är engelsk: Islamic State Health Service


Anmäl
2015-04-25 13:05 #60 av: Huygens

Finns det problem med det engelska rättsväsendet? En åklagare i Bristol har lyckats slarva bort ett viktigt bevismaterial, en bil där liken förvarades har slarvats bort under rättsprocessen.

.

Det framkomemr nu att reptilian och Illuminatifrontfiguren, den brittiska riksdagsmannen Greville Janners pedofilaktiviteter mörkades av brittisk polis och mörkades av brittiska socialtjänstarbetere i minst 20 års tid.

Riksdagsmannen har många kontakter bland personer med höga maktpositioner, han har även en titel, han tiltalas "Lord Janner", vilket anses bidragit till mörkläggningen.

.

En tyst rättsskandal håller på att utveckla sej i Storbritannien. Det brittiska postväsendet har slarvar bort miljoner eller miljarder pund. Ingen vet riktigt hur stora beloppen är och skulden läggs idag på mer än 150 olika lokala postanstalter som hanterats av små livsmedelsbutiker. Butikerna har litat på det brittiska postväsendets datorhantering för att allt skulle gå säkert till. Men nu verkar det som om datorsystemet har låtit stora belopp försvinna och dom ansvariga för datorsystemet Horizon saknade utbildning på IT-system och hur man ska hitta eller korrigera underliga fel.

Dessutom är bevisbördan omvänd. I praktiken måste dom enskilda livsmedelsbutikägarna, som hanterat postgången, bevisa oskuld.

Lokala butiksägare som fungerat som postombud, har blivit avstängda i stort sett omedelbart efter att dom själva uppmärksammat, själva påpekat och själva rapporterat att det brittiska datorsystemet Horizon slarvat bort Postens pengar. Butiksägarna riskerar nu långvariga fängelsestraff och dryga böter.

.

Två berusade brittiska soldater misshandlade en man svårt. Soldaterna stampade på den nedslagne mannens huvud 18 gånger. Den ene av soldaterna är även vakt på reptilian Buckingham Palace.

Båda soldaterna frikändes från misshandeln, därför att Storbritanniens militär riktade en uppmaning till domaren, soldaterna utgör en viktigt resurs i brittiskt militär.

.

Angelina Jolie tar sej allt djupare in i Illuminatis spel. Hon gör nu skarpa uttalanden i FN rörande utvecklingen i Syrien.

.

"Hjältarna som anföll Gallipoli"

Ungefär så kan man sammanfatta artikeln om det fullkomligt meningslösa kriget i Turkiet där minst 500 000 man dog i en fullkomligt meningslöst attack när Storbritannien anföll staden Gallipoli.

Lägg märke till firandet, hur viktig dödandet är för dom kungliga rymdödlorna och lägg även märke till dom olika symbolerna med Frimuraranknytning på platsen för den idiotiska slakten av mer än en halv (hel?) miljon soldater.

.

Lady Diana kan ha en hemlig okänd dotter. Jag är rädd för att om det är sant, utnyttjas dottern i ganska mörka Illimunatirititualer.

.

NATO-IS använder samma reklammetod som brittiska NHS för NATOs ISHS. Samma stil, samma typ av bilder, samma färläggning och sätt att iscensätta rekryteringen av sjukvårdspersonal till NATO-IS.

NHS = Storbritanniens National Health Service
ISHS = NATOs kopia av NHS, Islamic State Health Service


Anmäl
2015-04-25 13:34 #61 av: Huygens

Lite upprepning, men då jag inte är säker på att den får ligga kvar på annat iFokus-forum lägger jag en kopia av hela texten här:
============================================================

NATO-IS är troligen inte enbart organiserat centralt från Bryssel, utan det verkar som om delar av NATO-IS styrs från Storbritannien. NATO-IS nya sjukvårdsorganisation ISHS är därför kopierad efter brittiska NHS.

Det finns ju ingen anledning för NATO-IS att använda en muslimsk, syrisk, irakisk eller arabisk beteckning på sin sjukvårdsapparat, då NATO till största delen sköter sin internkommunikation på engelska.

NATO-IS förkortning ISHS är därför också engelsk: Islamic State Health Service

.

NATO-IS har som anställningskrav att alla sjuksköterskor som ska jobba för NATO-IS måste kunna prata engelska så att dom kan förstå militärinstruktörerna från Pentagon och CIA.

(Inte ens Storbritannien har som krav att engelska sjuksköterskor ska kunna prata engelska, vilket har resulterat i att vissa utländska sjuksköterskor som jobbar på sjukhus i UK, inte förstår brittiska patienter i Storbritannien.)

.

NATO-IS använder samma reklammetod som brittiska NHS för NATOs ISHS. Samma stil, samma typ av bilder, samma färläggning och sätt att iscensätta rekryteringen av sjukvårdspersonal till NATO-IS.

NHS = Storbritanniens National Health Service
ISHS = NATOs kopia av NHS, Islamic State Health Service

NATO-IS är en internationell organisation. Läkaren i videoklippet kommer från Australien.


Anmäl
2015-04-25 13:46 #62 av: Huygens

Nu lanseras en motionscykel som du även kan tvätta dina kläder med. Vittvätt ger den bästa konditionen och du sparar lite el.

Scanning av hela flygplan kan bli verklighet. Snart kommer väl våra bostäder också att scannas av, så att myndigheterna har full kontroll på oss.


Anmäl
2015-04-27 18:47 #63 av: Huygens

Bilder på Calbuco vulkanen.


Anmäl
2015-04-29 16:59 #64 av: Huygens

Illuminatis pedofilaktiviteter verkar fortsätta. En svensk FN-representant har rapporterat att FN-soldater förgriper sej på småpojkar. Den svenske FN-representanten har avstängts från sitt arbete pga att han agerat visselblåsare och rapporterat FN-soldaternas krigsbrott.

Den svenske FN-representanten riskerar avsked. En expert på visselblåsare säger att ju allvarligare brott en visselblåsare avslöjar, desto värre blir FNs bestraffning av visselblåsaren.


Anmäl
2015-04-29 17:31 #65 av: Huygens

En kvinna gör ett besök i Tjernobyls kontrollrum.

Frågan är vad Illuminati kan tänkas använda området till. Det är ju ett ställe som övergivits och som skulle kunna hysa en underjordisk bas.


Anmäl
2015-04-30 14:03 #66 av: Huygens

Folk som bor i byn Kalachi, Kazakstan, tror att deras sömnsjuka kan vara förgiftning med nervgift, för att skrämma bort bybefolkningen, därför att det finns planer på att starta en gukdgruva och ta över byområdet.

Förutom mystisk och oförklarlig sömnsjuka, drabbas byborna även av andra underliga åkommor som urinläckage och "hallucinationer".


Anmäl
2015-05-02 14:39 #67 av: Huygens

Mystiskt hål i sjö i Oregon, USA, tömmer ut vattnet. Ingen vet vart vattnet tar vägen.

Rotschild säljer av 34 större villor och bondgårdar i England, av lite äldre snitt.


Anmäl
2015-05-02 14:55 #68 av: Cristine

#67 Skulle inte vilja ha något av husen ens gratisIllamående

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-05-03 15:43 #69 av: Huygens

Pentagram i Kazakstan (länk till google maps). Enligt uppgift är det inte en uråldrig fornlämning utan en rest från kommunist-Sovjet i form av en parkanläggning. Kommentarer i DM.


Anmäl
2015-05-05 23:57 #70 av: Huygens

Mysko, en av Italiens vackra men övergivna städer. Staden Civita di Bagnoreggio övergavs 1703.

Ovanlig mask sprutar ut underligt klägg. (hmm, det kanske är en sjögurka?)


Anmäl
2015-05-06 06:53 #71 av: Magi-cat

#70 Ohyggligt vackert med de övergivna italienska städerna. (Lånar länken...)

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-05-06 12:53 #72 av: Huygens

Ansiktet på jorden (som pendang till ansiktet på Mars). Kallas Badlands Guardian, (ung. Dåligområdenas Väktare) i Alberta, Kanada.


Anmäl
2015-05-07 19:27 #73 av: Huygens

Det kan vara tveksamt om man ska klappa kon vid kosläpp. Man kan få kryptosporidium.


Anmäl
2015-05-09 13:23 #74 av: Huygens

NATO fortsätter sitt korståg i syfte att väcka hat mot alla muslimer. NATO har gett sina NATO-IS-krigare i uppgifta att tvinga kvinnor gifta sej 20 gånger för att sedan operera kvinnorna till att bli "oskulder" igen, enligt en FN-rapport.

Ännu ett möjligt exempel på MKULTRA mind control, en radikaliserad 17-åring i Nya Zealand har förmåtts göra bomber och sedan "räddar" polisen situationen, genom att tungt beväpnad personal stormar huset och gripa killen.

Mer Nya Zealand, bilder från ett nedlagt mentalsjukhus, sägs ha uppvisat över 100 spöken. Hoppas någon kan hjälpa dom komma vidare.

.

Nu kan en vätgasbil, som bara (?) producerar vatten, komma upp i 180 km/h.

Ca 1 % av världens befolkning tros kunna inaktivera AIDS-viruset. Viruset förstörs inte men blir inaktivt i cellerna. Kvinnan har varit HIV-smittad i 23 år, men har inte utvecklat AIDS.


Anmäl
2015-05-09 14:31 #75 av: Huygens

Ett 40 000 år gammalt armband har hittats med ett maskinborrat hål. Nej det är inte ett armband i sten från Homo Sapiens, utan från en annan människovariant, Homo Denisova.


Anmäl
2015-05-14 17:18 #76 av: Huygens

Ödleprinsens "svarta spindlar" påstås ha gjorts offentliga efter domstolsbeslut. Pappren är direktiv till olika brittiska politiker. Men det känns som det råder mörkläggning. Såhär långt är det mest intressanta i dom svarta spindlarna, prins Charles omsorg om den patagoniska tandfisken, tandnotingen.

Bilder på Sudans Meroe-pyramider. Notera hur lika fotona från Sudan är Curiositys sk "marsfoton".


Anmäl
2015-05-16 13:19 #77 av: Huygens

DM publicerar en karta över Storbritannien med UFO- och spökplatser. Man kan antagligen hitta båda sakerna på många fler ställen. Fotbollsstaden Wigan är ett sånt ställe.


Anmäl
2015-05-17 12:57 #78 av: Huygens

Trafikverket klarar inte av underhållet på järnvägen.

Trafikverket vet inte av vart pengarna tar vägen eller hur dom ska underhålla järnvägen. Det är precis som ett hål i marken med en stor säck tomtar, som inte vet vad dom ska göra.

En debattartikel till om Trafikverket. Det verkar som om Trafikverket aktivt satsar på att ha noll koll på läget. Jag undrar om detta är möjligt utan att det saktioneras av ledande politiker i båda blocken.


Anmäl
2015-05-17 13:23 #79 av: Huygens

Illuminati har utrustat varje ny amerikanskt tillverkad bil i USA med en mordmekanism. FBI kan därmed styra och mörda obekväma visselblåsare genom att ta över styrningen i visselblåsarens bilen.

T o m krockkudden i bilen kan tas över och kopplas bort av FBI. Det har nu visat sej att ett elektroniskt fel i FBIs mordfunktion på amerikanska bilar, av misstag (?) dödat 132 personer.

Normalt sett ska inte krockkudden vara beroende av elektronik och krockkudden ska heller inte kunna kopplas bort elektroniskt. Krockkudden ska normalt sett utlösas automatiskt (mekaniskt) om bilen utsätts för en krafitg inbromsning (krock).

Om FBI fått sin vilja igenom hade även säkerhetsbältena i amerikanska bilar kunnat kopplas ur via fjärrstyrd elektronik. En FBI-agent kan då mörda någon genom att vrida på ett reglage på sin fjärrkontroll och i hög hastighet styra bilen in i ett träd med krockkudden bortkopplad eller bilbältet fästpunkt i karossen bortkopplad.

"Bilarnas tändning kunde slås av under körning, vilket kunde medföra att ... krockkuddarna slutade att fungera."


Anmäl
2015-05-17 15:37 #80 av: Huygens

Nytt påhitt från FBI.

En syndabock (eng. patsy) påstås ha programmerat olika flygplan, allt från Boeing till Airbus, genom att hacka flygplanens datorsystem från sin laptop under pågående flygning.

Sedan påstås den tekniskt skicklige, men högst enfaldige syndabocken varit generös nog att berätta om sina flygplanseskapader på Twitter, så att FBI enkelt kunnat spåra honom.

Syndabocken påstås ha flugit minst ett flygplan "sidledes".

Tro det den som vill.

.

En Illuminati pedofilring på andra sidan jorden håller på att stoppas av regeringen i Nya Zealand. Myndigheterns företrädare har nu blockerat pedofilrättegången i minst 8 år.

Det officiella påståendet är att rättegången hålls stoppad i minst 8 års tid, för att myndigheterna måste utreda varför dom olika välgörenhetsorganisationerna misslyckades stoppa pedofilaktiviteterna, bl a katolska kyrkans ledare och höga toppchefer inom BBC (Nya Zealands version av TV-bolaget).

Under tiden kan frimurare och rymdödlor lugnt fortsätta äta kroppsdelar, dricka blod och utföra sina ritualer.


Anmäl
2015-05-18 10:00 #81 av: Huygens

Kalifornien har inte bara varit på bankruttens rand utan vattnet håller också på att ta slut.


Anmäl
2015-05-18 13:05 #82 av: Huygens

Väldigt knepig visselblåsning att ta ställning till. En britt säger att Storbritanniens kärnvapenubåtar är osäkra och att en enda opålitlig person kan avfyra kärnvapnen. Artikeln ger underliga vibbar och jag vet inte om det är för att visselblåsaren ska vanhedras av myndigheterna eller för att jag får känslan av att myndigheterna planerar en falskflagga.

Även kommentarerna till artikeln är tänkvärda.


Anmäl
2015-05-19 00:05 #83 av: Cristine

Det ante mej att ICA går i ledband för på blott ett halvår så har många varor bytt smak till det sämre.

Skulle aldrig äta denna variant även om jag skulle få betalt för det!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-05-20 14:20 #84 av: Huygens

Ett hemligt militärt avtal mellan Ryssland och Storbritannien tillåter ryska spionplan att spionera och fotografera brittiska anläggningar så länge det ryska flygplanet har minst en brittisk officerare ombord. Storbritannien tillåts göra samma sak över Ryssland.

Den här typen av militäravtal sätter den "vita plastbåten" som avfärdades av svenska försvaret i helt nytt sken.

Det var alltså tillåtet att en rysk Antonov An-30 fick flyga över topphemliga brittiska NATO-militärbaser utan att brittisk allmänhet riktigt är informerad. Det lågflygande ryska planet kan ha använt sina 5 kameror för att ta bilder av den superhemliga basen Menwith Hill.

Två andra viktiga brittiska anläggningarna är Fylingsdale och Cheltenhams Flottyrmunk.

Illuminati

.

Ännu en topphemlig rymddrönare X-37B går upp i omloppsbana runt jorden. X-37B kan stanna uppe i rymden i 2 år innan den behöver landa för service. Uppdraget är okänt.

X-37B ingår som del av "civila" NASAs militära verksamhet för fredliga ändamål på uppdrag av Pentagon.


Anmäl
2015-05-21 13:30 #85 av: Huygens

Stenredskap har hittats från ett släkte som är äldre än människan, äldre än både homo erectus och äldre än homo habilis.

En varning utfärdas för krockkuddar som kan slunga iväg splitter när dom utlöses, gäller vissa särskilda bilmodeller.


Anmäl
2015-05-22 22:08 #86 av: Huygens

NATO-Turkiet levererar vapen till NATO-IS.

Troligen är det bara toppen på ett isberg vi ser. I korthet skriver Reuters (Illuminati frontorganisation) att NATO-Turkiet har via säkerhetstjänsten MIT levererat vapen till NATO-IS år 2013 och 2014.

.

Krigsmaterialet levererades av utländska fraktflygplan och lastades direkt över i lastbilar på flygplatsen. NATO-Turkiets personal påbörjade sedan lastbilsfärden med destination NATO-IS.

På vägen blev lastbilarna stoppade av turkisk lokalpolis.

Den turkiska lokalpolisen var antagligen inte medveten om att leveransen var sanktionerad av Turkiets regering. Lokalpolisen lyckades stoppa en av 4 lastbilar med krigsmateriel som kördes av NATO-Turkiets säkerhetspersonal.

Turkiets säkerhetsagenter i dom andra 3 lastbilarna hotade då att skjuta ihjäl lokalpoliserna. En spänd situation uppstod och MIT-säkerhetsmännen fortsatte därefter till NATO-IS med sin vapenleverans.

Lokalpolisen undersökte lastbilen dom beslagtagit med krigsmateriel och fann delar till raketer, granater och diverse ammunition. Gissningsvis fanns mer avancerat krigsmateriel i dom andra tre lastbilarna och det var därför som MIT-säkerhetspersonal inte ville släppa till mot lokalpolisen.

.

Lokale åklagaren säger att lokalpolisens tillslag visar att Turkiets regering samarbetar med NATO-IS. Turkiets statsminister slår tillbaka anklagelsen och använder lite freudianskt uttrycket "parallell stat".

Lokalpolisen och den lokale åklagaren anklagas för att vara del av en parallell stat, en "skuggregering", som motarbeta NATO-Turkiets arbete.

Tro det den som vill.

.

En rimlig gissning är att NATO-Turkiet efter dessa incidenter säkrat upp sina leveranser av vapen till NATO-IS, så att säkerhetspersonalen inte störs av turkisk lokalpolis.

Att Reuters alls skriver om vapenleveranserna beror antagligen på att informationen ändå kommer att läcka via lokalpoliser och lokala åklagare. Illuminati anser antagligen därför att det är bättre att förekomma än att förekommas.

Lägg märke till hur Illuminatinyhetssajten vinklat artikeln.

En rimlig gissning är att NATO idag har säkerställs att vapen- och krigsmaterielleveranserna till NATO-IS fortgår obehindrat från andra länder, då även Libyen, Afghanistan och Jemen har beordrats av Pentagon att bygga upp egna lokala NATO-IS organisationer.

.

NATO-Turkiets president Tayyip Erdogan säger att lastbilarna enbart innehöll humanitär hjälp till Syrien.

Dom två lokala åklagare som beordrade att MIT-leveransen skulle stoppas till NATO-IS, sitter nu fängslade. Regeringsmyndigheterna hävdar att dom hade inte tillstånd att stoppa vapenleveransen till NATO-IS och dom lokala åklagarna riskerar därför ett långt fängelsestraff.

Även ett 30-tal lokalpoliser som stoppade NATO-Turkiets vapenleverans till NATO-IS, riskerar att dömas för spionage, röjande av statshemlighet och olaglig genomsökning.

.

NATO-Turkiets regering nekar till att ha levererat krigsmateriel till NATO-IS.

Faktum är att NATO-Turkiets regering nekar till att alls ha levererat någon som helst militär hjälp till någon som helst stridande part i Syrien.

.

Kan det bli mer tydligt?


Anmäl
2015-05-23 18:54 #87 av: Huygens

En gravid man nekas födselhjälp av Stockholms Landsting. Politikerna verkar ha uppfattningen att man inte kan ha två pappor. En man kan inte föda barn och därför får han inte boka tid för ultraljudsundersökning.

Svensk kvalitetsvård.

"I mitten av graviditeten åkte han till sjukhus akut med för tidiga sammandragningar. Det uppstod total förvirring, läkaren hade aldrig sett en pappersjournal.

– Det skulle bli stora problem om du kom in akut och inte vore talför, säger Henrik.

. . .

– De trodde honom inte, de sade att han var psykiskt sjuk och inte gravid, det slutade med missfall, säger Henrik."

.

Helt klart.

Kafka visste inte hur bra han hade det.

.

Hunden är äldre, kanske 40 000 år.


Anmäl
2015-05-27 01:50 #88 av: Huygens

Brittiska riksdagens ledamöter verkar städa ur pinsamma detaljer och politiska skandaler från sina Wikipediasidor, ibland dagligen.


Anmäl
2015-05-27 16:40 #89 av: Cristine

Underligt

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-05-28 22:14 #90 av: Huygens

Ett antal översvämningar har drabbat USA.


Anmäl
2015-05-30 14:36 #91 av: Huygens

Vad driver en 79-årig miljardär att fortsätta? Aftonbladet skriver:

"Vad är det som driver en jagad, avskydd, bespottad 79-åring att fortsätta krama det sista ur makten när han kunde dra sig tillbaka, åka hem till sitt örnnäste i Rhône-dalen, gå till sin favoritbagare och köpa det där speciella Fifa-brödet som de bakar enbart för hans skull?

De här dagarna och nätterna ägnas åt rapporter kring vad män gjort med sin makt, men det är minst lika fascinerande att tänka på vad makten gjort med sina män. Ätit dem, korrumperat dem, förvridit dem. Åldrade patriarkatpampar som åmat sig runt VM-pokalen, skurit sitt guld från den som en armé av Gollumar:

– My preciousss…"

.

Tolkien visste antagligen mycket mer om reptilians än vad han vill säga i klartext. Ett komplicerat system av Illuminatifrontfigurer i olika länder möjliggjorde för Sepp Blatter att återväljas som FIFA-ordförande.


Anmäl
2015-06-07 16:10 #92 av: Huygens

Flera stora dagstidningar, både svenska och engelskspråkiga, har börjat prata om att väljare i politiska val inte är ärliga vid opinionsundersökningar. Jag har inte hört något sådant påstående förut och har mina funderingar.

Kan det vara så istället att dessa val, som det refereras till, istället är riggade? Politiskt är det ju jämnt mellan många stora block i Europa och några få %:s fiffel kan lätt flytta jämvikten.


Anmäl
2015-06-08 17:44 #93 av: Huygens

Flygplanstillverkaren Airbus håller på att utveckla sin egen rymdraket Adeline. Rymdraketen ska vara återanvändbar och delar av raketen ska inte behöva återvända till jorden vid återanvändning.

Häringe Slott inklusive spöken är till salu för en struntsumma.

Brukshus i Rumänien som ägts av Greve Dracula hyrs ut som hotell. Rummen hyrs ut av Prins Charles när han inte besöker sin gamle släktings ägor.


Anmäl
2015-06-10 19:13 #94 av: Huygens

Lysande UFO har setts över Loch Ness. ISS hade lite glappkontakt så en Sojuz tände raketen.


Anmäl
2015-06-10 23:06 #95 av: Huygens

Vitt pulver med posten.

USAs biologiska vapen, antraxbakterier i pulverform har spridits vind för våg.

USAs Pentagon har av "misstag" skickat ut levande antraxbakterier till 68 laboratorier både inom USA och till minst tre andra länder. Pentagons "misstag" började år 2007, ungefär samtidigt som NATO började planera för träningen av dom första NATO-IS-soldaterna i Turkiet och Jordanien. Laboratorierna trodde att dom fått avdödade antraxbakterier och därför har risk för smittspridning funnits.

Möjligheten att NATO-IS mottagit antrax från Pentagon är därför uppenbar. USA försökte under många år på 1980-talet övertala Saddam Hussein att producera antrax med amerikanskt och europeiskt levererad utrustning, men Saddam vägrade och nöjde sej med att tillverka nervgas som han använde mot kurdiska byar i Irak och mot iranska soldater i Irak-Iran-kriget.

.

Den militära enheten vid Dugway i USA, producerar enorma mängder biologiska massförstörelsevapen i form av militariserade bakterier i pulverform, som sprids mycket lättare och är mycket svårare att behandla med antibiotika, än vanliga bakterier.

"Dugway is a facility which produces anthrax – a weaponised version of a naturally occurring deadly bacteria – in industrial quantities."

.

USAs miltär spred även militariserad antrax i pulverform i samband med att dom genomförde falskflaggan 911.


Anmäl
2015-06-11 00:12 #96 av: Huygens

Konstig hastighetsökning och tågkrasch i USA. Olyckan är en gåta.

NBC-länk.


Anmäl
2015-06-14 12:52 #97 av: Huygens

Jag kopierar inte hela den mystiska händelsen hit, utan låter den intresserade läsa om Mannen i Fukuoka på Japan ifokus.


Anmäl
2015-06-15 01:10 #98 av: Huygens

Illuminatiskyddsrum värdigt en James Bondskurk har byggts i Tyskland. Kostnad 8 miljarder kr.

Ondskans Rapport eller Lögnens Rapport - den sk Chilcot Inquiry, rapporten om Irakkriget sett med färgade brittiska glasögon, kommer att få sin publicering försenad med minst ett år till. Illuminati Historierevision medan vi tittar på.

Kanske blir Chilcot Inquiry aldrig offentlig?

.

Tycker du att det är problem med flygsäkerheten när du åker på semester? Då är det inget mot Allegiant Air. Kliv ut på vingen och vänta en stund medan flygplanet brinner klart.

Rök och giftiga bränslesångor tvingade passagerarna att stå på flygplanets vinge, som tydligen är mycket stabil. Men finns det inte risk för slagsida?

Kanske är det en bluff eller en falskflagga som misslyckades?

Vilken flygtur rörde det sej om?

F 330

Som Illuminati frontfiguren Lagarde för IMF säger: "Drop the zero". Då får du det klassiska frimurarnumret 33.

Planet, en MD-80, landade på Boise Airport, Idaho, USA. En talesperson för flygbolaget sa att det aldrig var någon fara för passagerarna. Dom som ville kunde hoppa ner från vingen och dom övriga blev hämtade med en bagagevagn.


Anmäl
2015-06-17 16:51 #99 av: Huygens

Saturnus yttersta ring är 20 ggr större än tidigare trott.

Mystiskt buller i Egypten har pågått i åratal.


Anmäl
2015-06-18 20:44 #100 av: Huygens

Illuminati Goldman Sachs har på utsidan deklarerat att ingen praktikant ska behöva jobba mer än 17 tim/dygn. Orsaken är ett antal iögonfallande dödsfall, en 21-årig praktikant dog av utmattning efter att ha jobbat 72 timmar i sträck på banken Merrill Lynch.


Anmäl
2015-06-18 21:32 #101 av: Cristine

Förskräckt

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-06-18 22:16 #102 av: Huygens

Ja, det är skrämmande. Rymdödlor utan moral. Men så är Goldman Sachs också den bank som lurade Grekland in i en mycket svår skuldsituation.


Anmäl
2015-06-21 14:12 #103 av: Huygens

Kaliforniens stränder färgas blodröda av döda småkrabbor.

Dessutom håller Kalifornien på att omvandlas till öken, trots att delstaten ligger direkt intill det enorma Stilla Havet som borde producera lika många vandrande lågtryck med regn som vad vi får över Sverige från Atlanten.


Anmäl
2015-06-22 16:01 #104 av: Gahella

Ja precis som det sagts i flera profetior, och som det verkar är vi inne i den Stora Reningen, det är bara att se sig omkring för att se att nu skakar det ordentligt, och det är bara början är jag rädd för...Ledsen


Anmäl
2015-06-22 23:16 #105 av: Huygens

Ceres har en konstig yta, hur kan asteroiden ha flata "kanaler"?


Anmäl
2015-06-23 00:50 #106 av: Huygens

Dylann Roof (Dylann Storm Roof?) som påstås ha skjutit 9 svarta i en kyrka i Charleston, South Carolina var inte rasist och sov över hos sin svarte vän. Men vänta, det är mer, det är helt tokigt, se videoklippet som PressReset satt ihop (4 minuter).

Och här är ännu ett kort videoklipp som nämner att Dylann Roof inte var rasist, med länkar till BBC-intervjun med Dylanns svarte vän.

Och ännu en svart vän som säger att Dylann Roof aldrig sa något rasistiskt.

Lägg märke till hur smockfulla stora mediasajter är med rapporteringar att Dylann var rasist. Det är något som inte stämmer.

.

Här finns ett klipp som pekar på att Dylann Roof kan vara kontrollerad av CIA med SSRI-preparat och MKULTRA-styrd.

Domstolsförhöret ser ut som taget från en film.

Något är hysteriskt fel.

Illuminati-CIA

Reptilians


Anmäl
2015-06-23 13:37 #107 av: Huygens

Den sydkoreanska MERS-epidemin har tydligen spridits från företaget Samsungs prestigefyllda sjukhus.


Anmäl
2015-06-24 13:15 #108 av: Huygens

Ljuset på Ceres är 9 km brett enligt NASA-påstående.


Anmäl
2015-06-24 22:37 #109 av: Huygens

40 år gammalt kött som råkade tina upp har sålts. Kött från tiden av Mao har sålts illegalt i Kina. Kött för åtskilliga miljarder kr (i kinesisk priser) har beslagtagits av polisen från mer än 14 ligor.

Med min vanliga otur kommer köttet dyka upp på en restaurang nära mej.


Anmäl
2015-06-25 17:37 #110 av: Huygens

Ett videoklipp om arresteringen av Dylann Roof. Frågan är om poliserna är ett slags crisis actors, då dom inte har brytt sej om sedvanliga polisprocedurer. Inte ta ifrån den gripne metallarmbandet, inte tillvarata den gripnes kängor, låta allmännheten stå en meter från den gripne (tänk Oswald - Jack Ruby) osv.


Anmäl
2015-06-26 20:43 #111 av: m2studio

Polisernas och politiker gärna vill ha att en civil döda honom bara så där så de kan vara lugnare vid rättegångar och mm.

Anmäl
2015-06-26 22:23 #112 av: Huygens

Orsaken till hur bajsvatten kommit in i dricksvattnet i Everöd är totalt oförklarligt, hur det nu är möjligt att något sådant kan vara oförklarligt.


Anmäl
2015-06-28 20:28 #113 av: Huygens

SpaceX Falcon 9-raketen med Dragonrymdkapseln exploderade på konstigt sätt en stund efter start. Det ser ut som om toppen av raketen går sönder först, på ca 40 km höjd.

Jag undrar om det är sabotage, för SpaceX har råkat ut för en del väldigt underliga olyckor som inte ter sej vettiga. Dragon var på väg till ISS med mat och andra saker.

.

Världens första bröllop mellan robotar har ägt rum i Japan.


Anmäl
2015-06-29 14:28 #114 av: Huygens

Fördelningen av mörk materia kan vara väldigt ojämn i universum.

Forskare har hittat 800 galaxer som ter sej suddiga och därför kan innehålla mer mörk materia än galaxer i andra delar av universum. Dom suddiga galaxerna är bara 300 miljoner ljusår bort, så det är precis i grannskapet av vår del av universum.

Fast...

Vi vet inte om det är mörk materia eller om mörk materia ens säkert existerar.

.

Rosetta sägs ta foton av vita fläckar på kometen 67P. I bästa Illuminatistil har områdena på kometen 67P döpts till forna egyptiska gudar och faraoner, Imhotep, Anuket och Kephry.


Anmäl
2015-06-29 15:54 #115 av: Huygens

Ett kristet kors 2500 år f Kr?

I Stonehenge har man gjort en utgrävning och daterat ett guldsmycke till en ålder av 4500 år. Guldsmycket har 60 yttre markering, precis lika många markeringar som dom yttre stenarna i Stonehenge.

Mitt i smycket finns ett kors. I artikeln är korset placerat som ett kryss för att det inte ska vara alltför uppenbart att någon kanske försökte sprida kristendomen redan 2500 år f Kr. Självklart hävdar artikeln att det rör sej om en solsymbol (solkors) och inte kristen dyrkan.

Men på den sista bilden kan man se smycket med korset placerat rätvinkligt mot underlaget. Enda skillnaden är att dagens kristna kors har en nederdel som är längre än dom övriga delarna.

.

Google har en tävling. Den som först lyckas placera en månbil som kör 500 m på månen till år 2017 vinner 30 miljoner dollar.

Låt mej gissa.

Den som vinner tävlingen, kommer att behöva ha en väldigt bra TV-studio med månliknande landskap till år 2017.

.

UFO-fenomenet som syntes i Greenwood, Indiana, USA, sägs vara en solhund, en vädersol. Ingen kan riktigt förklara varför solhunden hoppar omkring.

.

Bilbränsle, vätgas-syrgas, kan framställas med ett ficklampsbatteri eller en solcell.


Anmäl
2015-06-30 12:13 #116 av: Huygens

Kinesisk kaprifolsoppa kan skydda mot ebola.

SpaceX vet fortfarande inte varför Falcon 9-raketen exploderade. Något slags övertryck uppstod i andratsteget.


Anmäl
2015-07-03 21:48 #117 av: Huygens

Illuminatis finansorganisationer jobbar för högtryck.

Vi har folkomröstningen i Grekland där återbetalningen av miljardlånen ställts in.

Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Rotschild Bank, Merrill Lynch, Citigroup, Deutsche Bank och Barclays firar antagligen liten julafton just nu. Dom har framgångsrikt lurat in Europa i ekonomiska transaktioner som placerat euron, världen näst största valuta, nära stupet till ekonomisk katastrof.

Vi har en liten krasch på Shanghaibörsen som främst drabbar kinesiska småsparare som gått in sent, lånat rejält, köpt dyrt och förlorar mycket. En helt och hållet välorkestrerad och skapad börskrasch från makter högre upp.

Och vi har införandet av Fasciststat Spanien.

.

I Syrien är sen tidigare en ökänd Illuminati frontorganisation i farten. Lägg märke till att inga av åskådarna bland befolkningen ser särskilt glada ut av att NATO-IS förstör Syriens Världsarv.

Statyer krossas eller säljs sönderslagna på den svarta marknaden, kulturbyggnader sprängs sönder. Allt för att sudda ut spåren efter uråldriga reptilianaktiviteter.

Det är inte meningen att vi ska få veta vem som manipulerat Illuminati i årtusenden; Arkons, Reptilians och Anunnaki.


Anmäl
2015-07-06 10:57 #118 av: m2studio

Första illuminatis mästerverk började för 90 år sedan i nästan hela världen att tar bort vapnet från vanliga folk. Om folk inte har vapen då allt är möjligt.

Man kan skapa ISIS,  Fasciststat Spanien och mm när folk inte kan skydda sig på en gång.

För ca: 90 år sedan ex. in i Iran ingen kunde gå i stan eller byar och göra något dumt mot folket. Ingen kunde hota folket, ingen kunde tvinga folket till slaveri och samma sak var i Italia, Spanien och nästan hela världen men nu folk inte är utrustat och är oskyddat. Tyvärr. 

Anmäl
2015-07-08 15:26 #119 av: Huygens

Bonobor i fångenskap kan göra enkla stenredskap och göra spjut av grenar. Aporna sägs även kunna göra upp eld med tändstickor. Slutkommenteren är att  vilda bonobor kanske inte ägnar sej åt dessa saker på samma sätt som apor i fångenskap.

Kronisk psoriasis kan tydligen självläka. Jag lär minnas att Jokkmokks-Jokkes psoriasis självläkte. Konstigt, mycket konstigt att det tagit läkarvetenskapen ungefär en evighet att göra den upptäckten.

.

Illuminatis oljebolag sprider sin propaganda. Nu påstår dom att elbilar orsakar mer miljöskada än fossilbränslebilsutsläpp.

.

Tusentals fåglar har oförklarligt övergivit sin häckningsplats i Seahorse Key, Floridas största häckningsplats för sjöfåglar.

.

Som extra reklam till falskflaggan i Charleston (120 000 invånare) är nu Charleston, South Georgia utsedd till världens näst bästa turiststad, enbart omsprunget av Kyoto, Japan.

Se även #106. Charleston, South Georgia påstås även ha blivit utsedd till Nordamerikas bästa turiststad av Travel Leisures läsare i en stor "omröstning".

Ett sånt sammanträffande.


Anmäl
2015-07-11 19:19 #120 av: Huygens

Forskare påstår att vissa personers hörsel är bättre än man tror. Människor kan höra vindkraftverks propellerblad. Ner till 8 Hz.


Anmäl
2015-07-13 11:25 #121 av: Huygens

Biverkningarna av Gardasil, HPV-vaccin ska utredas av EU, EMA. Risken är väl att det kommer att dra ut på tiden och mörkas.

Det oroväckande med utredningen är att biverkningarna beskrivs som "diffusa symptom" när det faktiskt rör sej om väldigt specifika symptom, som kronisk handikappande huvudvärk, POTS (kraftig, mätbar hjärtklappsrusning) och förlamningar i armar och ben.


Anmäl
2015-07-13 23:05 #122 av: Huygens

Hålen i Sibirien är fortfarande gåtfulla. Nu verkar deras bottnar fyllas igen.


Anmäl
2015-07-14 17:35 #123 av: Huygens

Foto från Horizon på Pluto.

DM har en artikel som ifrågasätter HPV-vaccin. Läser man kommentarerna verkar en del anse att vaccinet inte utprovats innan det godkändes. Finns även personer som direkt fått biverkningar och därför inte tagit alla tre sprutorna.

Bilder på Namibiaöknens underliga ringar. Orsak okänd.


Anmäl
2015-07-17 11:22 #124 av: Huygens

Sömngåtan i byn Kalachi, Kazakstan påstås ha en förklaring som inte kan stämma med kolmonoxidförgiftning. I alla fall evakueras byn successivt och myndigheterna får troligen tillgång till området.


Anmäl
2015-07-17 11:29 #125 av: Cristine

Det tänkte jag också på, det måste finnas någon rikedom där.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-07-17 11:30 #126 av: mulac

Angående Namibia öknen så ser det ut som jättehagel slagit ner???

Anmäl
2015-07-18 10:30 #127 av: Huygens

På en väldigt kort film från 1930-talet vid det ritualmärkta Balmoral Castle ses den brittiska kungafamiljen lekfullt göra något som liknar Hitlerhälsningar.

Det är drottningmodern och en mycket ung prinsessa som Hitlerhälsar. Prins Edward, som officiellt stödde Hitler från 1933 och fram till att andra världskriget startat 1939 gav nazisterna sitt stöd, verkar mest sträcka armen rakt upp i luften.

"But Edward was already welcoming the regime as Prince of Wales in 1933 and remained pro-Nazi after war broke out in 1939."

Det kanske ska nämnas att nazisternas brott var inte särskilt väl kända vid den här tiden.


Anmäl
2015-07-20 18:53 #128 av: Huygens

Här får vi se hur det går till när Nordkorea får fotbolls-VM år 2026.


Anmäl
2015-07-21 12:30 #129 av: Huygens

SpaceX Falcon 9 raketen exploderade under uppskjutningen kanske för att ett stag inte klarade av att hålla en tank med flytande helium på plats. Det möjligen defekta staget hade köpts av en underleverantör.

SpaceX kommer i fortsättningen att testa varje stag i förväg, istället för att lita på att stagen uppfyller materialkraven.


Anmäl
2015-07-22 01:30 #130 av: Huygens

Mera ödlebilder. Prins Edward säger hej till 30-talets Tyskland. Det är nästan stämning av familjeträff över fotona.

.

Bilder från Göbekli Tepe. Vad kan H:et ha betytt?

.

Nu kan inte bara FBI/MI5 ta kontroll över din bil och köra den utför ett stup.

Även hackers kan ta över din bil på 15 km avstånd och koppla bort bromsarna. Mer än 470 000 bilar berörs (kanske 10-tals miljoner bilar?).

"Ett gäng hackare har bevisat att det är möjligt att ta kontroll över en bil på så mycket som 15 kilometers avstånd. Från soffan kunde de genom sin mobil eller dator stänga av bromsarna så att bilen körde rakt ner i diket."


Anmäl
2015-07-22 17:04 #131 av: Huygens

Han kan inte franska, ändå vann han Scrabble på franska.


Anmäl
2015-07-24 20:55 #132 av: Huygens

Dom mystiska ljusen från Ceres fortsätter förbrylla. Och nu är det ännu fler ljus. Fast vad är sant när det gäller NASA?

Tydligen började den forntida människan bruka jorden tidigare än vad vi trott. 23000 år gamla jordbruk kan ha funnits på stenåldern. Det kan knuffa byggandet av pyramiderna långt bakåt i tiden.

66 chimpanser är strandsatta på en ö, efter att ett amerikansk läkemedelsbolag övergav aporna år 2005.


Anmäl
2015-07-28 20:24 #133 av: Huygens

Nu har man hittat liknande skelett i Arkaim, Ryssland, som finns i Sydamerika. Människoliknande varelser med avlånga huvuden, sk coneheads. Utgrävningen görs på en by som är ca 2000 år gammal.

.

USA påstår att 21,5 miljoner av USAs säkerhetsagenters och diplomaters personuppgifter stulits av okända hackare utan att NSA kunnat upptäcka något förrän det varit försent. Alla USAs spioner ska tydligen finnas med i den stulna databasen.

Min misstanke är att påhittet är NSAs försök att få till stånd massövervakning av hela världen för att kunna jaga namnlösa "hackare", som antagligen aldrig existerat.

USA tillhandahöll även 1,1 miljoner (personers?) fingeravtryck på sina betrodda medarbetare i den stulna databasen.

.

Googles Android har noll säkerhet och kan sprida virus i mobiltelefonen om telefonen mottar ett MMS. MMS:et behöver inte ens öppnas och sedan kan kamera och mikrofon styras på telefonen. Dessutom kan viruset radera alla spår av sej självt, inklusive det ursprungliga MMS:et.

Google ska tydligen vid något tillfälle uttryck missnöje över att folk tejpar för kameran på sina mobiler eller datorer.

.

Varför innehåller så många nya kreditkort osäkra RFID-chip som går att läsa av på avstånd? Folk råkar ut för att betala för saker dom inte vill köpa bara genom att promenera förbi en kortavläsare.

Förklaringen blir nu delvis offentlig.

Illuminatis olika fronter, banker och säkerhetsorganisationer vill kunna spåra alla människors förflyttningar överallt i hela världen. Massövervakning. Korten går att spåra och avläsa på långt större avstånd än vad som tidigare angetts. Officiellt vill bankerna bara spåra oss för att kartlägga våra konsumtionsmönster:

"Trying to encourage retailers to install contactless machines, the body explains ‘transaction data could provide an insight into customer behaviour, to feed into business decisions and sales strategies’. In other words, the cards are being used to collect data on our spending habits."

En del av Illuminatis strategi är att avskaffa kontanter, så att alla ska tvingas använda RFID-kort. Tydligen gör aluminiumfolie runt RFID-kortet att det blir mycket svårare att avläsa kortet på avstånd.

.

Tyska Daimler sägs vara två år från att ha färdigutvecklat en lastbil som kan köra utan förare. Det måste vara FBIs våta dröm. Bara att styra över lastbilen med fjärrkontroll mot den person som är misshaglig; författare, journalist, visselblåsare osv.

.

En dunder El Nino kan vara på väg. Skyfallen sägs bli enorma.


Anmäl
2015-07-31 17:39 #134 av: Huygens

Vädret i Sverige är konstigt för årstiden räknat. Högtryck som kommer in över landet bryts oförklarligt ner inom ett par dagar och kylan återvänder.


Anmäl
2015-07-31 18:21 #135 av: Ralph

Fryser

Anmäl
2015-08-01 01:15 #136 av: Huygens

Halva USA drabbat av torka, andra halvan drabbat av översvämningar efter skyfall.


Anmäl
2015-08-02 01:14 #137 av: Huygens

USAs president försa sej visst.

NATO-IS kallas i UK för ISIS och USAs president säger ISIL Det är antagligen jobbigt i längden att upprätthålla en långtgående lögn även för en MKULTRA-kontrollerad president. Obama sa:

"We are speeding up training of ISIL forces, including volunteers from sunni ..."

Datumet som Obama gjorde sin kanske avsiktliga felsägning var den 7 juli, ett viktigt datum för Illuminatis sifferritualister.


Anmäl
2015-08-03 15:09 #138 av: Huygens

Expr har en artikel om den oförklarliga sömnsjukan i Kalatji, Kazakstan. Barn och vuxna får hallucinationer, dom ser hur tentakler växer ut från personer i omgivningen.

En person beskriver det som att denne kände sej som en amöba som bara flöt ut över fåtöljen. Männen får onaturlig sexualdrift efter sömnen. Vissa män får erektion i timmar, som gör delar av sjukvårdspersonalen generade och andra skrattar (av nervositet?).

Den officiella "förklaringen"?

"kolmonoxidförgiftning"

Ja, t o m svensk media kommer med den fantasiförklaringen, även om Expr faktiskt har ett litet förbehåll. Hälften av byborna är flyttade.


Anmäl
2015-08-04 19:41 #139 av: Huygens

Höghus i Hong Kong. Ser ut som godis eller en mardröm?

Ännu en politisk pedofilskandal är under upprullning i Storbritannien. Denna gång är det fd premiärministern Ted Heath som sägs ha varit under långtgående polisutredning, men där materialet mörkats, dolts och dragits i långbänken. Heath gick bort 2005.

Normalt sett är toppolitikerna endast frontfigurer för Illuminati i Bilderbergruppen eller inom Satanism, men Ted Heath kan ha varit under direkt reptilian kontroll. Fotbollsspelaren David Icke berättar här hur Ted Heath stirrade med helt svarta ögon och sa inte ett ord. Icke beskriver det som att bli avsökt av en rymdvarelse.

Allt det vita i Ted Heaths ögon var helt svart.


Anmäl
2015-08-05 13:53 #140 av: Huygens

Universum innehåller en struktur som är 5 miljarder ljusår stor. Det är större än den största teoretiska strukturen på 1,2 miljarder ljusår som universum borde kunnat skapa sedan Big Bang.

Vissa forskare funderar nu på om vår värld är fejk, vår verklighet är en simulering av ondskefulla, tekniskt avancerade varelser som kontrollerar vår tillvaro. Frågan är hur vi upptäcker saken?


Anmäl
2015-08-05 19:47 #141 av: Huygens

Expr har en lång artikel om en av Illuminatis frontfigurer, Sir Ted Heath, Storbritanniens fd premiärminister.


Anmäl
2015-08-06 23:28 #142 av: Huygens

Boeing har fått kontrakt för att bygga en partiell rymdskyttel XS-1 som ska fungera som första steget för att få upp rymdfarkoster i rymden. Målsättningen med kontraktet är att kunna sända upp rymdvapen år 2019. Trevligt.

NATO-IS begår flera grova brott helt enligt NATOs målsättning att skada och splittra maximalt. Kvinnor som inte vill gifta sej påstås blivit avrättade av NATO-IS.

NATO-IS eller en supportgrupp ska även ha attackerat och sprängt en moské för poliser i Saudiarabien. Spränga en islamsk moske, är det i förenligt med fanatisk islamism eller ännu ett led av NATOs strategi? Det luktar falskflagg lång väg.

.

Dom underliga vita fläckarna på Ceres kan ligga nära något slags pyramidliknande berg med ca 6 km höjd. Forskarna är nu ganska säkra på att dom vita fläckarna inte är is.

Det syns inga stjärnor i bakgrunden på fotona av Ceres, så alla NASAs uppgifter kan vara föremål för ifrågasättande.


Anmäl
2015-08-13 01:35 #143 av: Huygens

10 000 år gammalt undervattens-Stonehenge har hittats utanför Sicilien.


Anmäl
2015-08-14 01:14 #144 av: Huygens

Explosionen i Tianjin är mycket konstig.

Ska Trump bli näste president? Hillary har i alla fall haft hemliga CIA-dokument på sin dator som någon hacker upptäckt.


Anmäl
2015-08-14 13:40 #145 av: Huygens

En panter i naturområdet Torbiere del Sebino, Lombardy, Italien, gäckar myndigheterna. Pantern måste uppenbarligen vara vegetarian då den inte har ätit något av köttet i fällorna myndigheterna ställt ut.

Chilcotrapporten som påstås avslöja lögner kring Storbritanniens krig i Irak fortsätter mörkas. Tydligen är den politiska målsättningen att Sir John Chilcot själv ska agera strykpojke för att täcka rygg åt Tony Blair och nuvarande statsminister David Cameron.

.

Brittiska myndigheterna kommer med nya påhitt rörande NATO-IS. Nu säger myndigheterna att den sk Mrs Terror, den brittiska rocksångerskan Sally Jones har återvänt till Storbritannien. Tydligen har NATO vissa problem med sin PR-avdelning, för Sally Jones visas i en katolsk nunnedräkt.

Sally Jones kan vara ett exempel på någon som utsatts för NATOs variant av MKULTRAprogrammering, men det är minst lika troligt att hon mördats av brittisk säkerhetstjänst och att hela historien kring Sally Jones är ett påhitt av MI5.

MI5 påstår att Sally Jones tänker spränga den brittiska kungafamiljen i luften med en tryckkokarbomb på uppdrag av NATO-IS. Det kan man ju tro på, om man vill.

.

NATO-IS förvrider islam och NATOs målsättning att smutskasta islam fortskrider, genom att NATO-IS nu säger att Koranen stöder våldtäkt. Syftet måste vara att skapa motsättningar.

.

Även NATO-Turkiet bidrar till den senaste vågen av NATO-IS verksamhet. Turkisk hotellpersonal utklädda till NATO-IS-terrorister med automatvapen och bensindunkar, där bensindunkens innehåll hälldes över hotellgästerna, kom till användning.

En fejkad NATO-IS-terrorist höll sedan fram en tändare.

Jätteroligt.

.

Vi kan jämföra med myndigheternas attack i Tunisien där NATO mördade 30 brittiska medborgare. Dagen efter NATO-IS-falskflaggan lät NATO en man i James Bond-kostym gå omkring på stranden med en pistol som han riktade mot huvudet på turister.

Brittiska terrorsoldater från kommandostyrkan SAS påstås klä sej som NATO-IS-terrorister med påstådd målsättning att utföra sabotage. Syftet kan bara vara att ingen ska längre kunna skilja på äkta, fejkade, iscensatta eller myndighetskontrollerade NATO-IS-soldater.

Att brittiska terrorsoldater från SAS tillåts att direkt hjälpa NATO-IS kommer självklart att försvåra situationen för kurder och andra civila.

.

Kommentarerna till den sista länken är intressanta att läsa. Flera läsare är arga över att David Cameron beordrat brittiska armén runt Syrien att militärt träna upp 15000 islamistjihadister, som sedan successivt anslutit till NATO-IS.

Att brittiska SAS-soldater sedan klär ut sej exakt som NATO-IS-terrorister för att ansluta i kriget, gör hela saken värre.


Anmäl
2015-08-15 20:44 #146 av: Huygens

Fler bilder från dom underliga explosionerna i Tianjin. Det ser lite skumt ut när dom samlar upp det vita giftpulvret från marken. Borde dom inte använda någon mer automatiserad metod som klarar av att ta upp allt material på en gång?


Anmäl
2015-08-17 15:21 #147 av: Huygens

Klas Borell, professor i sociologi lämnar sin åsikt om konspirationsteorier.

"– Det har visat sig vara svårt att motbevisa konspirationsteorier."

Frågan är hur professor Borell definierar begreppet "konspirationsteori"?


Anmäl
2015-08-18 12:50 #148 av: Huygens

Ett stort antal bilar har buggar i sina fjärrkontrollslås, som gör att bilarna enkelt kan stjälas. Bilindustrin har försökt gå till domstol för att mörka hur lätt bilarna kan stjälas eller tas över.


Anmäl
2015-08-20 00:44 #149 av: Huygens

Slangade diesel, fick upp något annat. Tjuven stoppade ner slangen i tanken, sög sedan upp innehållet för att tanka över i en dunk.


Anmäl
2015-08-20 23:43 #150 av: Huygens

Vem är Banksy och vem står bakom Banksy?


Anmäl
2015-08-21 13:55 #151 av: Huygens

En stor känguru markerar sitt revir.

Afrikansk lungfisk kan sova på land i 5 år utan mat och vatten.

Delar av en nyupptäckta Homo Sapiens Denisovan kan ha hittats i Ryssland.

Ett slukhål under den mayapyramiden El Castillo, Chichen Itza, sägs vara på väg att sluka pyramiden. Pyramiden, även kallad Kukulcan, användes vid dyrkan av den bevingade reptilianguden Quetzalcoatl.

Fjorton (14) miljoner år gamla förstenade hjulspår har hittats i Turkiet. Hjulspåren påminner om liknande spår i marken (i sten) som finns på Malta.

.

Psykologiforskaren Michael Wood varnar konspirationsteoretiker för att berätta om konspirationsteorier. En Illuminatimarionett som jobbar på högtryck. Artikelns läsarkommentarer är intressanta.

Harvardstudent som gjorde en app som visar att Facebook Messenger spårar alla användares positioner på hela jorden med en precision av en meter, har förlorat sin studieplats som direkt följd av sina avslöjanden. Facebook är en NSA-frontorganisation.

En av dom dominerande firmorna, Kaspersky Lab, inom anti-virus har tillverkat fejkvirus, som får konkurrenternas anti-virusprogram att ta bort ofarliga filer från användarnas datorer. Lukter Illuminati frontorganisation lång väg.

Ett påstående i Australisk TV är att i det globala telenätverket Signal System 7, finns inbyggda funktioner som gör att alla världens telefonanvändare kan avlyssnas av hackare. Troligen är påståendet ett sätt för myndigheterna att mörka eller tona ner NSAs verksamhet.

.

Den brittiske riksdagsledamoten för Labour, Jeremy Corbyn, jämförde NATO-IS trupper med NATO-USA trupper. Samma skrot och korn.

Chilcotrapporten fortsätter mörkas och förhalas rörander Storbritanniens krigsbrott i Irak.

.

Maffialedaren Vittorio Casamonica som tillhör huvudstadsmaffians allra översta topp, har fått en kunglig begravning i en av det italienska Roms katolska kyrkor.

Begravningsmusiken var hämtad från maffiafilmen Gudfadern. Självklart.


Anmäl
2015-08-27 21:00 #152 av: Huygens

Det antika stentornet skulle restaureras i Istanbul. Resultatet ser ut som ett möte mellan Svamp-Bob Fyrkantsbyxor och Minecraftingenjören.

Mentalvård på 1980-talet, filmen Children of Darkness. Bestraffningar och olämpliga mediciner.


Anmäl
2015-08-28 16:07 #153 av: Huygens

11000 år gammal trästaty i Ryssland.

70 % av vetenskapliga psykologiexperiment kan inte återskapas.


Anmäl
2015-08-30 18:15 #154 av: Huygens

NATO-IS gör reklam för sina nya gulddinarer. NATO-IS betalar dock fortfarande sina legosoldater i USA-dollar som troligtvis tillhandahålls av Pentagon via mellanhänder. NATO-IS reklamsnutt är en typisk Hollywood-trailer.

NATO fortsätter förstöra Syriens kulturarv. Byggnader sprängs sönder och troligen raderas alla arkeologiska spår efter reptilians aktiviteter i Palmyra.


Anmäl
2015-08-30 23:43 #155 av: m2studio

#154 av: Huygens

Rätt du säger, det är krig mellan Reptilens och Annanaki faktiskt tycker jag.

All Värld kulturel bygge ska bort från jorden och det är antingen reptilernas eller Annanaki s  önskan och sker det precis. Det ser ut så här i alla fall.

Anmäl
2015-08-31 23:26 #156 av: Huygens

3 miljoner liter vatten försvann spårlöst i Olofström.


Anmäl
2015-08-31 23:41 #157 av: Cristine

En tromb?

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-09-01 00:31 #158 av: Huygens

Det är vatten som rinner i vattenledningarna, i rör. Jag gissar att någon skojare olagligt tappat av vattnet från en av dom stora matarledningarna.


Anmäl
2015-09-01 00:40 #159 av: Cristine

Okey, jag trodde det var öppna cisterner.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-09-01 00:44 #160 av: Huygens

Ja, jag trodde något sådant också, att det kanske var en damm som brustit.


Anmäl
2015-09-02 17:30 #161 av: Huygens

Skopolaminrån i Paris. Offren minns inget eller litet.

Saabs VD åtalas för grovt eko-brott.


Anmäl
2015-09-03 21:04 #162 av: Huygens

Liverpool har kilometerlånga mystiska tunnlar som är ca 200 år gamla. Syftet med tunnlarna är oklart.

Donald Trump är släkt både med det brittiska kungahuset och släkt med Hillary Clinton. En enda stor familj.

President Kennedys far lät lobotomera systern Rosemary Kennedy för att förhindra att hon skaffade sej barn. Trevligt.

Polisen i England har så ont om bilar att dom får jaga brottslingarna med linjebuss.


Anmäl
2015-09-04 15:39 #163 av: Cristine

Plötsligt får jag email från Nasa..jag undrar hur det kommer sig.??

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-09-04 17:30 #164 av: Cristine

#150 Avskyvärt , fult , osmakligt, oroande, provocerande, fyller ingen uppgift, bör jämnas med marken. Titta på personalens ansikten.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-09-05 01:17 #165 av: Huygens

Ja, riktigt konstigt.


Anmäl
2015-09-05 14:04 #166 av: Huygens

Anti-fracking miljöaktivister får ett slags terroriststämpel i Storbritannien och klassificeras under beteckningen extremister av brittisk polis.

Klassificeringen utgör ett led mot terror i polisens anti-terroristkampanj.

.

Chilcot hotar familjer som funderar på att gå till domstol, med att han kommer se till att dom får höga rättegångskostnader. Så mörkläggningen fortsätter.

.

NATO-IS fortsätter förstöra världsarvet i Palmyra. Lägg märke till hur Hollywoodaktig den datoranimerade spelinledningen är i det sista videoklippet i artikeln.

Och hur kan NATO-IS filma Palmyra från luften om det inte är för att NATO-IS använder en drönare?


Anmäl
2015-09-05 21:02 #167 av: Huygens

Hittade en bra dokumentär hur läkemedelsbolagen mörkar och förstör cancermetoder som inte kräver medicin. Cancer - The Forbidden Cures


Anmäl
2015-09-06 01:50 #168 av: Cristine

Jo det där vet jag om sedan 5 år tillbaka'

då blev jag kallad idiot.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-09-07 14:52 #169 av: Huygens

tack, bra tråd.

Ett nytt Stonehenge kan ha hittats i England nära Wiltshire. Stenarna anses vara 4500 år gamla och ligger 1 m under mark. Totalt har arkeologernas radarapparat detekterat 90 stenar.

Då mycket av Stonehenge grävdes upp på 1930-talet eller tidagre har många kol-14-spår förstörts. Denna gång har man chans att göra en bättre åldersbestämning.

.

En stor utgrävning av en bosättning som är mer än 2800 år gammal görs i Turkiet. Lägg märke till hur otroligt runda gravsättningarna är, nästan som dom gjutits i cement.

Utgrävningarna täcker områden från Kungadömet av Uratu.

.

Det känns som allt tydligare att e-cigaretterna är en Illuminatiprodukt. Genom att använda e-cigaretter och cannabisolja kan ungdomar få dubbelt så starka haschrus.

Redan tidigare varningar har antytt att e-cigaretter kan var farligare att röka än vanliga cigaretter.


Anmäl
2015-09-10 14:30 #170 av: Huygens

Orb eller UFO iakttaget i Qeensland, Australien. Föremålet rör sej påfallande nära marken.

Fossil av ny människoart upptäckt, homo naledi i Afrika.


Anmäl
2015-09-14 17:26 #171 av: Huygens

Los Angeles flygplats, USA.

Det bakomvarande flygplanet höll inte avståndet och råkade köra in i framförvarande flygplan. Dom inblandade flygplanen var från United Airlines och Alaska Airlines.

Ett stort stycke metall ramlade av det ena flygplanet vid krocken.


Anmäl
2015-09-19 16:39 #172 av: Huygens

Brittiska forskare kan snart börja sina första experiment för sk designer babies, GMO av äggceller från människa.


Anmäl
2015-09-21 17:26 #173 av: Huygens

Kan det ha varit en misslyckad falskflagg som avbröt U2-konserten i Stockholm?

I alla fall, pistolmannen som avbröt konserten visade sej vara polis. Det är oklart varför pistolmannen gick omkring med en pistol. Det är också oklart vad polisen avsåg, ifall pistolen var ett fall av "missförstånd" eller "brist i kommunikation"?

Vi får se vad polisen förklarar pistolhändelsen med.

Känns som pistolincidenten har likheter med MKULTRA-händelserna med Sirhan Sirhan, Hinckley, Chapman och James Holmes (Colorado, Batman Shooting)

.

Närbilder på Ceres lysande fläck eller kanske NASAfejk?


Anmäl
2015-09-22 20:35 #174 av: Huygens

Kände neandertalarna till metaller? Man har hittat höga halter av koppar i en grotta som använts för att elda i, för 450 000 år sedan.

.

Hur gick VolksWagens miljöutsläppssfusk till?

Jo, bilarna kände av när anti-kollisionsystemet kopplades bort, som man måste koppla bort i utsläppslaboratoriet. Då tillsatte bilens dator en smula urea från en lite ureabehållare och utsläppen minskade.

När urea inte tillsattes, släppte VW-bilarna ut 40 gånger så mycket giftiga ämnen.

Det gick skurkaktigt bra i 7 år. VWs VD Martin Winterkorn på video. Lägg märke till hur lugn han är.


Anmäl
2015-09-22 20:58 #175 av: Magi-cat

Smutsigt lurendrejeri alltså. Ledsen

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-09-22 21:28 #176 av: Huygens

150 miljarder i böter är mycket.

Jag misstänker att VW kommer att ställa upp med tre fotbollslag advokater och hävda att USAs regler endast sa att bilarna skulle klara av utsläppstestet och inte sa något om utsläpp på vägarna. Sedan var det upp till tyska ingenjörer att lösa problemet.

VW kan hävda att dom följt alla lagar, krav och regler.

Uppfyll kraven i utsläppstestet.

Var kreativ.


Anmäl
2015-09-22 21:33 #177 av: Marr

Det värsta är att de stora skurkarna alltid lyckas mygla sig ur sådant här...Nörd

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-22 21:41 #178 av: Magi-cat

De pratade om det på TV just. De ligger risigt till.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-09-22 21:44 #179 av: Marr

Hoppas det...går till teven nu jag får se 22 nyheterna.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-22 23:24 #180 av: Huygens

En mer än 50 år gammal medicin säljs nu för 6000 kr/tablett. För kostade en tablett 7 kr st.

Patentet har gått ut, men det tar för lång tid för andra företag att få fram en konkurrent.


Anmäl
2015-09-23 16:04 #181 av: Huygens

Mystiken tätnar kring den misstänkta falskflaggan på Globen vid U2-konserten. Polisens misstänkte att pistolmannen var polis.

Pistolman har inte tagits in av åklagare, och det är fortfarande oklart om pistolmannen är polis eller ej. Kanske tillhör pistolmannen SÄPO och på samma sätt som när svenska poliser (eller militärer?) mördade Olof Palme, täcker myndigheterna rygg åt U2-pistolmannen.

Chefsåklagare Roswall beslutar att inte inleda förundersökning. I mitt tycke verkar åklagaren åtminstone lida av en förbluffande likgiltighet, då denne inte ens brytt sej om att ta reda på om pistolmannen är polis eller ej.

Det är tydligen locket på kring den misstänkta falskflaggan.

Åklagarmyndigheten mörkar.


Anmäl
2015-09-24 12:05 #182 av: Huygens

Har vi förberedelser till en falskflagg i Gävle?

Personer utklädda till poliser genomsökte Gävle moske på onsdagen. Poliserna visade sej efteråt inte vara poliser och riktig polis genomsökte mosken med bombhundar.


Anmäl
2015-09-24 17:28 #183 av: Huygens

Rester efter 16 små trasiga pyramidruiner är hittade i Egypten, 2000 år gamla. Tyckte bilden med den blå "avatar"-killen med faraopipskägg var rolig. :)


Anmäl
2015-09-26 16:34 #184 av: Huygens

Sedan 2007 har GCHQ ett gigantiskt datorprogram, egentligen ett databassystem, kallat Karma Police som samlar in data och internetaktiviteter av alla.

GCHQ sägs spionera på varenda människa på nätet. Alla människors aktiviteter samlas in där det är möjligt.

Min gissning är NSA har ett liknande program. Kanske är Karma Police mer omfattande än analysprogrammet Tempora som Snowden nämnde i sin första intervju med tidningen The Guardian.


Anmäl
2015-09-27 13:03 #185 av: Huygens

Två skorstenar exploderas i Skottland. Liknar 911.

Strandsemester i Australien? Se upp för dom där 100 m slukhålen som sväljer bilar och husvagnar. Vad är orsaken?

Tysk kvinna som läste datateknik försvann. Dök upp efter 31 år.


Anmäl
2015-09-28 00:18 #186 av: Huygens

Datorprogrammeraren Clinton Eugene Curtis vittnar inför delstatskammaren att han fick som arbetsuppgift att fiffla med delstatens rösträkningsmaskiner.

Uppgiften var att ställa in rösträknardatorerna så att den ena kandidaten vann med 51 % mot 49 % för den andre kandidaten i USA.


Anmäl
2015-09-28 01:56 #187 av: Huygens

Irländska skattebetalare fick betala miljarder 2012 för en högriskbank som förvaltade miljardärers förmögenhter och gick konkurs.

Den irländska statsskulden ökade som följd.

.

En börsfifflare är ärlig: "Goldman Sachs rules the world."


Anmäl
2015-09-28 03:35 #188 av: Huygens

Var vaken i tre nätter - botar depression.


Anmäl
2015-09-28 07:17 #189 av: Marr

Ja det där har jag hört förut  Hyugens, men då handlade det om att vara vaken 1 dygn i veckan. Det var länge sedan så jag har ingen länk om det. Har inte läst detta än om vaken 3 dygn bra mot depression.

Kanske inte man ska testa det så bara om man nu har jobbigt med depressioner? Kanske det bör ske under övervakning? Kan tänka mig man får lättare sammanbrott när man är vaken så lång tid. Ska läsa länken nu, det står nog där om detta...Blinkar

Ja nu såg jag att det inte är 3 dygn i sträck, 3 dygn under 1 veckas tid.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-09-28 16:44 #190 av: Huygens

ja, jag var inte så detaljerad kring vakenheten.

.

För några år sedan visades denna reklamfilm för att åtgärda klimatförändringarna. Ser jag den idag, inser jag hur starkt styrd filmen måste ha varit kontrollerad av krafter utgående från Illuminati.

10:10 klimatförbättring. Folk som inte är med sprängs efter att en auktoritär figur trycker på en knapp.

MKULTRA - Trauma Based Mind Control


Anmäl
2015-09-29 23:59 #191 av: Huygens

Tut-Anka-Mons kammare kan ha två hemliga dolda rum.

NATO-IS har minst en amerikansk ledare.


Anmäl
2015-10-03 00:58 #192 av: Huygens

Hollywood är hårt styrt av USAs militär. Här är ett talande videoklipp.

Patriotism. Hjärntvätt.


Anmäl
2015-10-03 23:31 #193 av: Huygens

En USA-sheriff säger att Sandy Hook var en falskflagg.


Anmäl
2015-10-06 12:52 #194 av: Huygens

Nytt kapitel i Gilgamesh upptäckt. Lertavlan är bara 2600 år gammal, men själva Gilgamesh är 4100 år gammal, minst.

Gilgamesh anses beskriver Anunnaki (reptilians) "gudar" i symbolisk form. Det nya kapitlet upptäcktes när personal gjorde en överenskommelse med kriminella om att köpa stulna antikviteter.

Troligen är det denna typ av information som NATO-IS försöker förstöra eller dölja, då det kan avslöja mer info om reptilians. Den officiella anledningen till att NATO-IS spränger sönder antika byggnader i Nimrud och Palmyra är annars att byggnaderna är "avgudadyrkan".

.

Dom olika kapitlen i Gilgamesh beskriver hur Anunnaki tillverkar en artificiell människa som ges namnet Enkidu. Den nytillverkade mannen, Enkidu, förväntades sedan ta makten från kungen av Uruk, Gilgamesh.

Enkidus ursprung kan mycket väl komma från en yeti eller liknanden varelse.

Enkidu är troligen (i symbolisk form?) ett djur som äter gräs, men efter att Enkidu fått sina gener blandade med DNA från människan Shamhat, har Anunnaki lyckats tillverka den konstgjorda människan Enkidu, som nu inte längre kan återvända till sin djurform.

.

Tyvärr för Anunnaki, gör den artificiellt tillverkade människan inte som Anunnaki vill. Enkidu blir istället kompis med Gilgamesh. Reptilians mördar därför sin DNA-skapelse Enkidu med "sjukdom", troligen genom att aktivera ett ickefysiskt RFID-chip, då Anunnaki inte lyckat få den kontroll över människorna i Uruk såsom Anunnaki hoppats på.

Det nya kapitlet i Gilgamesh beskriver ett område som kallas Cedarskogen och som innehåller en mängd djur, som för ett väldigt oväsen. Det kan vara en symbolisk beskrivelse av ett genlaboratorium med försöksdjur där olika typer av DNA-experiment utförs av reptilians.

.

Berättelserna i Gilgamesh är typiska för reptilians aktiviteter vid en tidpunkt då reptilians fortfarande inte hade en fungerande Illuminati-elit och därför hade reptilians heller inte kontroll över mänskligheten.


Anmäl
2015-10-07 13:56 #195 av: Huygens

Fler påståenden om den nyupptäckta rasen Homo Naledi.

Tydigen ska Homo Naledi både kunnat gå upprätt och kunnat svinga sej i träden som andra stora apor. Dock är åldersbestämningen på dom upphittade fossilen ej gjord.

.

En Airbus 319, American Airlines F982, som landade i Miami, USA, hade så svår turbulens att passagerarna kastades runt inuti, skadade flygplanskroppen och orsakade sprickor i flygplanets innertak. Tro på det om man vill.

Orsaken är ej klarlagd och det fanns inga tecken på turbulens i förväg.

.

Mer Illuminati skrämselpropaganda. Påståendet denna gång är att den HIV-smittade flygplansvärden försökte begå självmord genom att öppna bakdörren på flyget, som sedan landade säkert i Newcastle, Storbritannien.

.

Denna vet jag inte om jag ska tro på.

Cyklopsbaby född med endast ett öga mitt i panna på sjukhus i Egypten. Det är oklart från artikeln om babyn fortfarande lever, men babyn levde vid födseln.

Påståendet är att babyn utsattes för radioaktivitet under graviditeten.

.

Foto på stort spegelrum från 1966 i New York.

.

Nytt Illuminatipåhitt från Pentagon.

Beskyllningar mot Sally-Anne Jones, som påstås vara Mrs Terror i NATO-IS, ska ha läckt bostadsadressen på Navy SEAL soldaten (troligen en sk crisis actor) som påstås ha skjutit ihjäl Osama bin Laden.


Anmäl
2015-10-07 18:05 #196 av: Huygens

Pentagon lägger upp en rökridå igen.

Tydligen har NATO-IS använt sina nya, skinande vita, toppmoderna Toyota-pickuper lite för mycket och lite för ofta. Det hela började när dom vita NATO-IS Toyota-pickuperna med 500 NATO-IS-banditer framgångsrikt bekämpade amerikanska helbepansrade stridsfordon och bekämpade 25000 irakiska regeringssoldater i Mosul på två veckor.

Sedan har NATO-IS vita, massproducerade Toyota-pickuper kört runt i Libyen och framgångsrikt bekämpat andra stridande enheter.

Dom vita Toyota-pickuperna kom även till användning igen i Syrien vid flera konfrontationer med al-Assads tungt beväpnade stridsvagnar. I senaste attacken förstörde NATO-IS, med sina vita Toyotapickuper, Humvees och amerikanskt artilleri, det mesta av den stridande syriska styrkan i Palmyra och regeringssoldaterna fick fly efter en veckas strid.

.

Nu har det börjat bränna under fötterna på Pentagon och USA måste låtsas säga aja-baja till Toyota för att ha levererat ett så ofantligt stort antal vita Toyota-pickuper till NATO-IS.

Pentagon gör vad dom kan för att svära sej fria från direkt samarbete med NATO-IS.


Anmäl
2015-10-11 12:44 #197 av: Huygens

Kraftiga protester i Berlin mot TTIP som är ett Illuminatitrick, ett sk "handelsavtal" mellan EU-USA.

Det idiotiska i TTIPavtalet är att stora Illuminatiföretag kan stämma enskilda länder i superhemliga domstolar som folket aldrig får reda på. Både skandaler, mutpengar och annat ekonomiskt fiffel kan döljas för befolkningen.

Målsättningen kan vara att vid någon tidpunkt göra Patrio Act-rättegångar även mot enskilda personer i hemliga EU-domstolar.

Ett annat problem med TTIP är makt går från EU till multinationella företag som får överstatlig myndighetsstatus. Storföretagens användning av GMO och miljögifter i jordbruket är mer restriktiv i EU än USA och TTIP kan resultera i ett mer slapphänt förhållningssätt till EU:s regler.

En oväntad effekt av TTIP kan bli att EU:s befolkning kan komma att bli mer övervakade på internet av storföretag.

Om TTIP godkänns, lovar EU-politiker att TTIP kommer att ge EU en vinst av 600 miljarder kr/år, vilket motsvarar nästan halva Greklands statsskuld.


Anmäl
2015-10-11 14:44 #198 av: Huygens

Gendrivare kan utrota oönskade arter. Är det önskvärt?


Anmäl
2015-10-14 19:20 #199 av: Huygens

Kan Sodom ha hittats av arkeologer i Jordanien?

VW varnar för att även nya 2016 år modeller av VW-bilar kan ha en fuskapparatur installerad. USAs myndigheter har ännu inte fastställt om den nya apparaten verkligen fuskar med avgasutsläppen.

Minst 30 VW-chefer kände till fusket med VW-bilars avgasapparatur.

.

Lite konstigt lägger sej Australien utrikesminister Julie Bishop i det nedskjutna planet MH17.

Rekonstruktionen ser underlig ut. MH17 flög på ca 11 km höjd och missilen sägs komma nedifrån. Men på rekonstruktionen anfaller missilen snett uppifrån mot cockpit och exploderar där, istället för att explodera mot en av jetmotorernas värmesignal.


Anmäl
2015-10-15 11:48 #200 av: Huygens

Frankrike vill ta fingeravtryck av alla EU-medborgare.

USB kan fritera datorn med 220 V.


Anmäl
2015-10-15 12:33 #201 av: Huygens

NATO-USA spelar upp en charad kring tillhandahållandet av vita Toyotapickuper till NATO-IS, vilket fick TV-värden John Oliver att skämta om att NATO-IS måste vara nära ett delägarskap med Toyota.

Iraks president Haider al-Abadi lägger ut en rökridå genom att säga att NATO-USA saknar vilja att bekämpa NATO-IS.

Knappast en överraskning.

.

Enligt diffusa och halvofficiella uppgifter har ett antal NATO-länder samt olika stödländer till NATO-koalitionen utfört mellan 6000 - 20 000 flygbombningar av NATO-IS.

NATO-IS, som ofta avancerar fullt synligt över öppet landskap, har givetvis inte skadats av dessa NATO-bomber. Bomberna släppts mest över syrisk civilbefolkning och över öde ökenområden.

Nu senast har NATO-IS i stort sett ohindrat tagit ett större landområde (se kartan) i nordvästra Syrien, främst från fristående rebeller. Det finns risk att Aleppo kan falla på samma sätt som Mosul och Palmyra, då NATOs bombningar inte har som syfte att stoppa NATO-IS.

.

Ett lustigt påstående dyker upp från NATO-USA. Vi vet att NATO-IS huvudstad är Rakka (även Raqqa) i norra Syrien.

Ändå påstår NATO-USA att dom ryska bombningarna i Rakka har drabbat USA-trogna rebellers Högkvarter i Rakka. Vem tror på det? Ifall NATO-IS har full kontroll över Rakka och dessutom använder Rakka som sin huvudstad, då måste det väl ändå vara ett NATO-IS-högkvarter som ryssarna bombat?

.

Trots tusental påstådda NATO-bombningar, är i stort sett alla oljekällor under NATO-IS kontroll oskadade. NATO-IS tjänar minst 2 miljarder kr/år på att sälja olja som NATO tyst låter slinka ut. Dessutom säkerställer NATO-IS oljekällor att det finns bensin till NATO-IS vita Toyotapickuper, som på ett närmast magiskt sätt undkommer dom flesta NATO-bombningarna ute i det öppna syriska och irakiska ökenlandskapet.


Anmäl
2015-10-18 16:49 #202 av: Huygens

Big Ben i London behöver lagas. Uppskattad kostnad, ca 400 miljoner kr. Jag gissar att det blir mycket dyrare och att pengarna inte enbart går till att laga klockan, utan till verksamhet av oklart slag.

.

David Icke säger ofta att många västledare tillhör samma kungafamlij kontrollerad av reptilians. Lägg märke till på den första bilden hur lika Tony Blair och George "Waterboard" Bush är.

Trots Blairs smalare ansikte, kunde dom vara bröder.

Artikeln handlar om att Blair och Bush kom överens minst ett år i förväg att ljuga om kriget mot Irak och att hitta på teorin om Weapons of Mass-Destruction, som motiverade invasionen av Irak.

En invasion som la grunden för Pentagons skapande av NATO-IS.

.

I England kan man gå med i armén redan som 16-åring. Artikeln handlar om att efter försvinnandet av Madeleine McCann får inte personer under 18 år flyga ensamma till Portugal.

.

Illuminati gillar att håna människor.

En brittisk soldat råkade skjuta av benet på sin kompis. Soldaten som sköt blev så stressad att han blev sjuk och fick därför motsvarande 6 miljoner kr i skadestånd av brittiska försvaret.

Vad fick killen i skadestånd som fick benet bortskjutet?

600 000 kr.


Anmäl
2015-10-19 15:13 #203 av: Huygens

Påståendet är att Columbus upptäckte Amerika 1492.

På 1550-talet byggde några munkar denna kyrka. Hur är det möjligt att dom både kolonialiserat och hunnit bygga en så stor byggnad?


Anmäl
2015-10-20 00:28 #204 av: Huygens

Turinsvepningen innehåller växtdelar från hela världen. Inklusive Nord- och Sydamerika som inte besökts så mycket av europeer på 1200-talet.


Anmäl
2015-10-23 17:09 #205 av: Huygens

Tydligen ger processat rött kött och cigaretter lika stor risk för cancer enligt WHO.


Anmäl
2015-10-25 17:59 #206 av: Huygens

Chilcot-rapporten har hemlighållts och fördröjts i mer än sex år. Nu lättar Tony Blair lite på förlåten, kanske vet han att det kan komma ett avslöjande.

Tony Blair erkänner indirekt att USA och UK har skapat NATO-IS.


Anmäl
2015-10-26 18:28 #207 av: Huygens

Påstådd attack mot en militärbas i Belgien. Myndigheterna påstår att en man körde en bil full med sprängmedel genom ett staket och sedan övergav bilen när den inte kunde köra längre. Flera skott avlossades, men verkar inte ha träffat någon.

.

Artikel om Induskulturen och dess okända skriftspråk av något slags hieroglyfer.

.

En uppföljare till VW-skandalen. Siemens och Bosch kan ha fuskat med uppgifter om energiförbrukningen av sina dammsugare. Testen gick så bra för att inget damm sögs upp, är ett påstående.


Anmäl
2015-10-27 14:09 #208 av: Huygens

Lite bilder från Club 33 nära Disneyland.


Anmäl
2015-10-30 23:22 #209 av: Huygens

Miljontals sjöstjärnor i havet dör därför att dom äter upp... sej själva!

Grisar på motorcykel.


Anmäl
2015-10-31 06:15 #210 av: Marr

Men fy...Förskräckt var kommer alla virus i från?Funderar

Ett virus som får dom att bli kannibaler?Funderar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-10-31 08:10 #211 av: Farwuq

Vänta bara...
Ledsen

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2015-10-31 18:28 #212 av: Huygens

Enbärsbuskarna håller på att dö ut pga en svamp.


Anmäl
2015-11-01 19:20 #213 av: Huygens

NATO-IS har intagit staden Maheen 6 mil från Damaskus. Dom påstådda 10000 bombräderna mot NATO-IS har inte precis hindrat NATO-organisationen från att göra framryckningar.


Anmäl
2015-11-03 14:21 #214 av: Huygens

VW:s fusk med avgasutsläpp är mer omfattande och berör fler motortyper än vad myndigheterna tidigare trott. Dessutom är även bilar från Porsche inblandat i bränslefusket.

VW nekar dock till dom nya anklagelserna.


Anmäl
2015-11-03 15:37 #215 av: Huygens

Meteor modell större i Thailand.


Anmäl
2015-11-04 00:48 #216 av: Huygens

Sömngångare kan inte känna smärta.


Anmäl
2015-11-05 16:14 #217 av: Huygens

Istäcket på Antarktis blir tjockare.


Anmäl
2015-11-05 18:41 #218 av: Farwuq

#217 Huygens, det är inte "PK" att säga så.Skämtar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2015-11-05 18:50 #219 av: Huygens

:)


Anmäl
2015-11-06 22:30 #220 av: Huygens

Två killar med personliga jetmotorer.

Mystisk orb slog ner i Spanien.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.