Varmt Välkommen till Utomjordiskt i fokus !

Den här sajten har legat i dvala en lång tid och jag hoppas kunna sparka lite nytt liv i den.

Det kommer att bli en del förändringar och något jag inte kommer släppa fram är konspirationsteorier, snack om rymdödlor, onda aliens, demoner, illuminati och dylikt det kommer hädanefter att raderas.

Det finns massor med trådar om dom ämnena på sajten en del kommer ligga kvar medan en del kommer jag kika på närmare och ta bort men det är en omöjlighet att ta bort allt så det får hänga kvar men från och med nu är dom ämnena inget jag vill se på sajten.

Regler, iFokus allmänna gäller som alltid så inget nytt under solen där ☀️

Att konspirationsteorier tagit ett så stort kliv in i andliga och utomjordiska salonger är för mig en gåta och hör inte ihop så där ber jag er respektera att det är ett ämne som vi inte tar upp här.

Utomjordiskt innefattar så mycket och vi har ett stort underbart spännande universum att utforska och möta allt från egna möten till forskning och vetenskap och det är så fantastiskt spännande.

Det kommer att ta mycket tid att gå igenom trådar här inne men samtidigt kan jag inte sitta och radera allt mer än sånt som helt går helt överstyr om jag hittar det för här kryllar det av såna trådar tyvärr och vi får helt enkelt börja om från början och fylla sajten med glädje och ljus tillsammans.

Varmt välkommen ombord att dela med er av både kunskap och möten med vårt fantastiska Universum där jag hoppas på en varm och glad trevlig gemenskap på sajten, hälsar The Wolf ❤️

Skrivregler

På väl fungerande forum finns regler som medlemmarna följer, antingen oskrivna eller nedskrivna. Det har tagits fram skrivregler för Utomjordiskt iFokus. Syftet med dem är att alla ska vara överens om vad som gäller. Ju mindre man behöver styra med regler, desto bättre. Vi har därför försökt hålla ner dem till ett minimum.

Det är inte tillåtet att:

 1. Bryta mot svenska lagar och förordningar.

 2. Kopiera upphovsrättsskyddat material.

 3. Skriva inlägg i reklamsyfte eller marknadsföra produkter/tjänster utan sajtvärdens   medgivande.

 4. Skriva inlägg som röjer eller antyder annan användares verkliga identitet.

 5. Ägna sig åt personangrepp.

 6. Använda svordomar eller annat ovårdat språk.

 7. Skriva inlägg med innehåll av sexistisk, rasistisk och diskriminerande karaktär.

 8. Ha ett nickname/avatar som anses stötande och opassande.

 9. Kopiera användares text och bild, då de är copyrightskyddande som verk (förutom externa länkar, tex Youtube mm). Att citera en text är tillåtet inom sajten.

 10. Ta skärmdump och publicera den, såvida inte ifokus regelverk bryts. Publiceras skärmdump så får den enbart publiceras på utomjordiskt.ifokus.se eller i de sajter ifokus godkänt för sådana ändamål.

 11. Att publicera PM utan tillstånd av inblandade.

 12. Att inneha flera konton per person.

 13. Använda härskarteknik.

 14. Förlöjliga någon person eller dennes åsikt.

 15. Att inneha stötande eller kränkande text i din signatur, eller på annat sätt som bryter mot skrivreglerna.

Innehåll:

Du godkänner att sajten publicerar det material du bidrar med. Sajten förbehåller sig även rätten att redigera innehållet.

Tänk på att:

 1. Alltid läsa igenom dina inlägg en gång innan du trycker på "Publicera inlägg". Då upptäcker du antagligen om du har skrivit fel och kan korrigera det.
 2. Utgå ifrån att allt du läser har skrivits med god tanke bakom
 3. Inte bemöta inlägg som bryter mot sajtens skrivregler genom att själv bryta mot skrivreglerna.
 4. Visa hänsyn och vara artig mot andra medlemmar på iFokus.
 5. Respektera även uppfattningar som avviker från dina egna.
 6. Har du fått skrivförbud med ett nick är det förbjudet att skapa ett nytt för att använda på sajten. Detta medför att skrivrättigheten läggs på livstid.

Uppdaterad 2021.08.01.