Övrigt

Mandela Effects

2016-08-16 20:54 #0 av: m2studio

Kan någon förklara vad innebär detta? förstås man kan förstå det lite gran men hur kan det vara möjligt? vad tycker ni om det.

Mandela effects?!

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2016-08-16 20:59 #1 av: VSK

Hittade detta.

http://www.debunkingmandelaeffects.com/mandela-effect-introduction/

och på Svengelska (Google translate) https://translate.google.com/translate?depth=1&hl=sv&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=sv&u=http://www.debunkingmandelaeffects.com/mandela-effect-introduction/

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-08-16 23:49 #2 av: Hukanson

Vandringssägner, missförstånd , lögner, avsiktlig vilseledande,,det finns många sätt effekten kommer till på. Väldigt många trodde alltså att Mandela var död fast han var vid liv men i fängelse. Sociala rykten eller "sanningar" måste tas med en nypa salt. Heta diskussioner föder ibland rena lögner som läsare efteråt tror är sanna. De menar en sak med vad de skriver men sen förstås det helt annorlunda. Därför måste man vara så tydlig som möjligt i mediala diskussioner.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-18 15:34 #3 av: m2studio

Tack för ert svar.

Just speciell om Mandela har inget om säga utan att jag kommer ihåg att han dog 2013 tror jag , men om andra Youtube filmer om olika reklam och Ikoner från Hollywood och mm, vill jag veta vad ni tror?

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.