Annons:
Etikettlexikon
Läst 90 ggr
[Tismon]
5/16/22, 11:30 PM

Hybrider

Hybrider är en korsning utav två saker. Det finns naturliga hybrider i naturen, exempelvis korsningen utav braxen och mört, ett annat exempel är korsningen mellan gråkråka och svartkråka. Det finns också hybrider bland växter.

Människan har också skapat onaturliga hybrider som liger - korsningen mellan lejon och tiger. Eftersom Lejon och tiger inte finns i samma miljöer lär de inte stöta på varandra i det vilda.

Hybrider tenderar att vara infertila.

Vissa människor påstår att det finns hybrider mellan människan och utomjordingar. Det finns inga bevis för intelligent liv utanför vår planet* och dessutom lär det vara väldigt osannolikt att människor och en helt annan livsform kan skapa en hybrid - de lär ha en alldeles för annorlunda biologi för att kunna det.

Ett fordon som kombinerar två eller fler kraftkällor för drift kallas också hybrid. Den vanligaste är bilar som kör på både el och bensin.

* OBSERVERA att bara för att det inte finns bevis för utomjordingar så innebär det inte att de inte existerar, vi har bara inte kunnat bevisa det än.
  • Redigerat 7/18/22, 1:10 AM av [Tismon]
Annons:
omsluten@yahoo-yahoomail
8/13/22, 6:20 PM
#1

greys män var sterila därför skapade hybrider

Upp till toppen
Annons: