Vetenskap

UFO vid Hitomi, Japansk Satellit

2016-03-31 12:59 #0 av: Huygens

Den japanska satelliten Hitomi har slutat fungera.

Japanska rymdstyrelsen JAXA har haft påfallande mycket otur med sina forskningsatelliter. Japan utvecklar ofta sina satelliter i samarbete med NASA. Man skulle kunna tro att NASA inte så gärna vill ha konkurrens och därför planterar små defekter i dom japanska satelliterna, som ganska snart slutar fungera väl uppe i rymden.

Hitomi skulle studera röntgenstrålning från svarta hål, men kanske var Hitomi på väg att upptäcka något helt annat? Något som NASA inte ville att japanerna skulle upptäcka.

Så Hitomi verkar vara ännu en japansk satellit som oförklarligt slutar fungera. Hitomi kallas även Astro-H. Hitomi är japanska och betyder Öga. Inte det minst frimurarkatigt alls. Ett rent sammanträffande.

.

Det skumma är att Hitomi kortvarigt fick kontakt igen med japanska kontrollcentralen och skickade två signaler. Kan det var så att NASA av misstag inte stängt ner Hitomi ordentligt, och att Hitomi kortvarigt råkade roterar runt så att signaler nådde fram till jorden under två korta ögonblick.

Det indikerar i så fall att Hitomi fungerar men är felvänd.

.

Mycket märkligt påstår JAXA att Hitomi kan ha brutits i fem bitar 26 mars, men hur kunde i så fall satelliten sända två signaler över en period av tre timmar 28 mars?

Det japanska markteleskopetcentret BSGC (Bisei Spaceguard Center) säger sej ha upptäckt två okända föremål i närheten av Hitomis bana. Teleskopforskarna säger inte direkt att det är UFO, men det är i alla fall ett föremål för mycket i Hitomis bana.

Min fundering är om det inte finns andra satelliter i närheten som kan titta till Hitomi, eller är dom satelliterna Pentagons jättehemlisar?


Anmäl
2016-07-06 22:17 #1 av: Huygens

Hitomi skickar sista bilder, sedan tyst.


Anmäl
2016-07-07 17:36 #2 av: Hukanson

Roligt sammanträffande att diskutera i övernaturligt om missbruk av andlig spionförmåga samtidigt som vi börjar diskutera varför Mänsklighetens Öga har fått starr och möjligen sprängts i fyra bitar.

Hitomi kunde se betydligt längre och mer än vi någonsin gjort förr...kanske det inte är tillåtet att vara för bra för tidigt.

Kanske det är en signal om att vi har fått tillräcklig insyn i kosmos angelägenheter att analysera och ta ansvar för vår kunskap.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-08 14:00 #3 av: Huygens

Påståendet är att sydatlantiska anomalin fick Hitomi att sluta fungera genom att van Allenbältena hamnade närmare jorden. (YT/Curios Droid, 2018-02-26, 15 min)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.