U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Ufo stängde kinesisk flygplats (AB)

2010-07-10 13:39 #0 av: enola

Från aftonbladet.

Ett mystiskt ufo tvingade en kinesisk flygplats att stänga. Förbluffade vittnen på marken lyckades fotografera den främmande farkosten innan den försvann. Det okända föremålet dök plötsligt upp på radarmonitorerna på flygplatsen i Hangzhou i onsdags kväll. Flygplatspersonalen fattade då beslutet att stänga ner trafiken, rapporterar China Daily.

Lyste på himlen

Inga passagerare fick gå ombord på flygplanen som inte heller fick tillstånd att lyfta under knappt fyra timmar. Dussintals plan som var på väg till miljonstaden Hangzhou fick dirigeras om till andra flygplatser.

Invånare i staden beskriver ett lysande föremål på himlen. En del säger att det såg ut som ett eldklot, men fotografier som kvicktänkta vittnen tagit visar ett avlångt föremål som lyser kraftigt från undersidan.
"Som att det flydde"

The Sun berättar om en busschaufför som såg farkosten flyga över himlen.

- Föremålet rörde sig plötsligt snabbt västerut, som om det flydde från något.

China Daily skriver att de kinesiska myndigheterna vet vad föremålet var för något, men att de inte kan säga det eftersom det finns kopplingar till militären.

 

Anmäl
2010-07-10 17:19 #1 av: NaimaG

Sådant har hänt många gånger och du specielt i kina. Finns även de rymdskepp som stoppar missilskjutningar genom att själva genskjuta missilen och låta den sprängas i luften innan den når målet.

Anmäl
2010-07-18 16:16 #2 av: [Sharp]

Ja, har hört om det där. Så uppenbart nu, känns bara som att mer och mer händer.

Men det kanske var kina själv? Kanske något eget skepp dem gjort, som ett ufo då (kanske testat den tekniken), och testflyger. En teori.
Fast den teorin spricker ju. Varför landar dem då i en flygplats? Och så mycket vittnen... nää.

Framtiden blir spännande! Cool

Anmäl
2010-07-19 15:33 #3 av: enola

Stod i aftonbladet att UFOt hade synts igen för några dagar sedan. De verkar gilla uppståndelsen :)

Anmäl
2010-07-22 01:18 #4 av: Gahella

Här kan ni se mer om det:)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.