Etiketteretutomjordiskt
Läst 6116 ggr
Huygens
2017-02-21, 19:22

Hybrider

Hybrid kan i det här sammanhanget vara en korsning mellan en jordisk varelse och en icke-jordisk varelse, som antingen är interdimensionell eller kommer från en annan planet.

Man kan fundera på om människan är en väldigt gammal hybrid på Jorden, för vi skiljer oss så mot andra djur. Lloyd Pyes sk Star Child Skull, uppstod antagligen av en korsning mellan människa och någon variant av grå varelse för 900 år sedan (daterad med kol-14).

.

Det finns dock många berättelser om modernare hybrider, som kommit till Jorden dom sista kanske 50 åren.

Hybrider som ser exakt ut som människor. Här är ett videoklipp från Ryssland under en föreställning där ljuset slocknar. Tre personer visar sej ha ögon som är självlysande i mörkret (3 min).

Det funderades i kommentarerna till videoklippet på om personerna haft kontaktlinser som varit självlysande.

Vissa anser att sk svartögda barn är hybrider, andra tror att dom kan vara grå varelser som maskerar sej. Även sk nordiska varelser anses ibland vara hybrider.

.

En forskare kring bortföranden är David Jacobs, som idag har uppfattningen att hybrider sedan år 2003 i allt större utsträckning flyttar in i vanliga bostäder här på Jorden.

Jacobs menar att hybriderna ser ut som vanliga människor, men kan styra människors tankar. Jacobs kallar dessa mycket människolika hybrider för hubrider (med 'u'), och det uttalas ungefär hoo-brid.

Hoo-briderna/hubriderna själva vet inte varför dom är här, annat än att dom ska göra sitt bästa för att leva med vanliga människor så omärkligt som möjligt. Jacobs har dessutom fått reda på av bortförda, som han hypnotiserat, att en stor förändring är på gång. Exakt när är oklart och exakt vad denna förändring innebär är oklart. Troligtvis kommer "förändringen" att inträffa inom 40-50 år.

Varelserna, som skapat hoo-briderna, är insektlika och Jacobs kallar dessa varelser för insectalins. Jacobs har också noterat att hybrider och hoo-brider alltmer tagit över arbetet med bortföranden, som grå varelser mestadels tidigare utfört.

Grävlingen
2017-02-22, 11:55
#1

Här är en själv utnämnd hybrid (eller hubrid?)

https://www.youtube.com/watch?v=HpPmPYWN8aw

Postar ytterligare en länk till en  intervju med en själv utnämnd hubrid. 

https://www.youtube.com/watch?v=HpPmPYWN8aw

Ghosthunter
2017-02-23, 19:12
#2

De Svartögda barnen är häftiga🙂

"I parabler av rastlöshet, cirklar av regnbågsro - peut être?"

"Världen skulle må bra med lite mer
Värmland"

"Don't be normal, stay paranormal"

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Huygens
2017-02-23, 19:29
#3

Om dom verkligen existerar är dom något helt annat.

Ghosthunter
2017-02-23, 19:57
#4

Children of the grave

"I parabler av rastlöshet, cirklar av regnbågsro - peut être?"

"Världen skulle må bra med lite mer
Värmland"

"Don't be normal, stay paranormal"

Huygens
2017-02-26, 19:41
#5

Intervju med David Jacobs. Det intressanta i intervjun är faktiskt intervjuarens egen berättelse med start vid 25:18 (8 min, hela intervjun är 50 min).

Intervjuaren är Jeff Rense och han berättar att han och hans dotter + 3 andra vuxna befann sej i Santa Barbara kl 20:00 på kvällen. Gatan är folkrik. Rense vänder sej om och ser bortanför sin dotter. Dottern är snett bakom Rense, en halv meter bort.

Rense ser en 10-12 år gammal "pojke" som promenerar en bit bort. "Pojken" hade en skåra som mun och stirrar rakt mot Rense. "Pojken" ser mycket underlig ut och döljer det mesta av huvudet med en litten textilhatt.

Rense vänder sej tillbaks till färdriktningen och då är dottern plötsligt 20 m bort och "pojken" står ansikte mot ansikte med dottern. "Pojken" söker av dottern med blicken. Rense är fastfrusen och kan inte förflytta sej. En person i gruppen springer fram till dottern och ruskar om henne. Den lilla "pojken" tittar på Rense och sedan går "pojken" sin väg.

Därefter går samtliga fem (4 vuxna + dottern) till parkeringen utan ett ord, som i sömn.

Huygens
2017-03-16, 22:13
#6

Dom människolika hoobriderna anses leda bort stora delar av den övriga befolkningen när Förändringen kommer. Jacobs vet inte vad denna förändring innebär eller vid vilken tidpunkt Förändringen inträffar. Han vet bara att hoobrider och bortförda kommer att vara del av Förändringen.

Men vart ska alla dessa människor föras?

Då kom jag tillbaka till dom kinesiska tomma städerna. Kina bygger nya städer med massvis med 30-våningshöghus. En del av städerna verkar befolkas av kineser själva, men flera städer har stått tomma i 3 - 5 år med plats för 0,5 - 3 miljoner invånare.

Kina planerar dessutom en jättestad för 130 miljoner människor. Fast är det kineser som är tänka att flytta in?

Tänkvärda videklipp:

Zhengzhou en spökstad (7 min), men nu flyttar kineser in.
Motorcykelkillar besöker (16 min) en spökstad med böndernas hus.

Jingjinji (5 min) ny stad med 130 miljoner invånare (varifrån?)
Kinas Megaprojekt (21 min).

.

Luften verkar vara usel och förorenad i alla kinesiska städer, inklusive spökstäderna. Wikipedia om kinesiska spökstäder.

.

Det intressanta med spökstäderna är att trots att det saknas invånare, det kan bo 40 000 kineser i en stad avsedd för 1 miljon invånare, finns fullständig infrastruktur.

Det finns personal i affärerna, kassörskor, expediter, i bankerna finns bankpersonal osv.

Och så finns det böndernas hus, som är mycket speciella. När myndigheterna tar över böndernas mark, måste bönderna kompenseras ekonomiskt. Bönderna har upptäckt att bästa betalningen får dom om dom själva bygger hus, för bönderna får betalt per våningsplan. Så bönderna förhalar tvångsförsäljningen och bygger massvis med hus, utan el, utan vatten och ibland utan väggar. Endast höghus med många våningsplan, som sedan överges och ingen flyttar någonsin in.

Huygens
2017-06-26, 23:19
#7

Hittade detta videoklipp. Undersökaren ställer frågan. är dessa crisis actors hybrider (hoo-brider)? Många verkar sakna normala känslor eller uppvisar fel känslor för det aktuella sammanhanget. (YT/Texas Shrugged Book, 2017-06-26, 7 min)

Det skulle innebära att vissa hy-/hoo-brider håller inte låg profil. Samma fråga för dom central mediapersonerna, nyhetsankare, reportrar mm, är dom hybrider?

Eller är det frågan om avancerad MKULTRA-programmering?

Huygens
2017-08-06, 19:03
#8

Intervju med Niara Isley, som var soldat i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet i USAs armé. Hon och andra soldater fick i arbetsuppgift att kalibrera och konfigurera mobil radarutrustning som skulle spåra UFO.

Niara Isley råkade senare ut för att tas till en militär byggnad där hon förhördes under hotfulla former. Efter ett tag kom en hybrid in och sa tre gånger: "Var Lugn!"

Därefter gick hybriden snabbt fram och stack en nål i halsen på Niara Isley, som blev tillfälligt förlamad. Hon togs därefter in i en fängelsecell där hon upplevde att det som injicerats i hennes hals, påverkade hennes hjärna och upplevelseförmåga. Hon kände det som om hon upplöstes till en vätska som kunde rinna ut ur cellen golvavlopp.

Niara Isley tror själv att injiceringen på något sätt skulle skynda på ett "uppvaknande" hos henne, men på utomjordiska varelsers villkor.

Intervjun är gjord av Richard Dolan. (YT/Richard Dolan, 2014-04-30, 1 tim 20 min)

Hybriderna hanterade apparater som användes för att kontrollera medvetandet på försökspersonerna. Intervjun är lite splittrad, kanske delvis för att Niaras minne är delvis raderat av okänd orsak.

[Borttaget]
[Borttaget] 
2017-08-12, 12:16
#9

Inlägget är borttaget

Huygens
2018-04-11, 16:01
#10

Lägger en (länk) till tråden om 15 cm varelse.

Huygens
2018-07-01, 11:36
#11

Som pendang till dom tomma kinesiska jättestäderna.

Tjetjenien och Kazakstan har byggt enorma framtidsstäder som haft 4G sedan 2010. Totalt utbombade städer ser nu ut som något ur en framtidsfilm. För vilka pengar och hur är det möjligt?

Om staden Astana. (YT/Quantum, 2018-06-27, 21 min)

Huygens
2019-06-30, 22:35
#12

NATO-agenten Robert Dean säger att det finns minst fyra externa intelligenser, varav en liknar homo sapiens. (YT/UAP, 2019-06-30, 7 min)

Psy-op, desinformation eller pratar han sanning?

Huygens
2019-08-01, 20:40
#13

Elizabeth Holmes (wiki), grundaren av Theranos (wiki), hade otrolig övertalningsförmåga. Även när folk verkade förstå att dom blivit lurade, fortsatte dom att ge henne förtroende. 

(YT/ColdFusion, 2019-03-01, 25 min)

Tanken med Theranos var att sälja "patches", medicinplåster, som skulle dosera medicin till folk och automatiskt sända data om folks blod och hälsotillstånd till en centraldator. Håret reser sej på mej när jag hör historien.

Huygens
2019-09-16, 10:41
#14

David Jacobs bok The Threat finns att läsa på Bibliotecapleyades. (länk)

Boken skrevs 1997 och kom ut år 1998. Det är inte Jacobs senaste bok, men innehåller mycket av det han nämner på radiointervjuer om hybrider. En intressant sak han nämner är hybridernas egna upplevelser. I synnerhet hybrider som inte är tillräckligt lika människor, kan inte placeras ut i vårat samhälle utan att dom kommer upptäckas, pga ickemänskligt utseende, och hamnar därför i en sämre sits.

Dessa hybrider tvingas bo i jättelika kollektiv som styrs av grå varelser och insectalins. Hybriderna har en ganska tråkig tillvaro som påminner om fängelsevistelse. Jag får vibbar till dagens Kina där folk föses ihop i omskolningsläger och kontrolleras av God Medborgare-poäng samt mikrochips.

Hybriderna i dessa läger som antagligen finns ombord på rymdskepp eller inomhus i underjordiska bunkrar, ser sällan dagsljus och många hybrider är ledsna och deprimerade. Ju mänskligare hybriderna är, desto mer lider dom av fångenskapen. Hybriderna längtar ofta till en annan tillvaro, men grå varelser med litet eller inga känslor är kontrollanterna som styr samhället.

Hybriderna bor i jättelika sovsalar med tre sängar ovanpå varandra och får dagtid utföra allahanda enklare arbetsuppgifter som beordras av dom grå.

Noterbart är också att dom grå och ibland hybriderna pratar om Förändringen, The Change, som kommer att förändra livet på jorden "ganska snart". När boken skrevs kunde "ganska snart" innebära om två år, dvs 1999 eller det kunde innebära två generationer, dvs år 2040.

När Förändringen kommer, har hoobridernas antal ökat så mycket att dom troligen tar över jorden via tankekontroll och vad som sedan sker med mänskligheten är höljt i dunkel.

Sannolikt har insektalinerna någon typ av övergripande plan för vad mänskligheten ska användas till. För det är använda, inte hjälpa, som verkar vara planen enligt Jacobs vittnesmål.

Huygens
2020-08-04, 23:02
#15

Kvinna upplever sej omgjord till reptilian hybrid. (YT/History, 2020-05-05, 4 min)

Inträffade i Hove, England år 2008.

Huygens
2022-06-27, 09:21
#16

Länken i #12 funkar inte längre och då den är ganska viktig hittade jag ett alternativ. Det handlar om sergeant-major Robert Dean när han var NATO-agent i Europa och hade säkerhetsklass "Cosmic", som är en mycket hög NATO-klassificering.

Robert Dean upptäckte år 1964 att det fanns en NATO-rapport om utomjordiska hybrider som såg ut som människor. Hans högre befäl blev oroliga när Vita Huset visade svalt intresse för upptäckten. Frågan var om högsta politiska ledningen redan var infiltrerad?

Det finns minst fyra olika utomjordiska grupper enligt NATO. Intervju Robert Dean.

Lägger även länken om USAs förre vicepresident Joe Biden.

MEML
2022-06-27, 10:59
#17

Alltså nu får du väl ge dig? Inte schysst att hålla på och påstå att vissa människor är hybrider. I sådana fall är jag väl en enhörning.

/Em

Värd för Vänskap iFokus och Sällskapskaniner iFokus

Medarbetare på Teckning och Omplacering iFokus

Thunder Storm
2022-06-27, 16:59
#18

Jag börjar på riktigt tröttna nu Huygens och då är jag knappast den som ifrågasätter utomjordisk existens tvärtom jag har sett så mycket i mitt 56 åriga liv som övertygat mig om att så mycket mer finns.

Men såna här saker som att hybrider finns på jorden, att det är en konspiration från utomjordiskt håll och någon form av samarbete eller hur ni nu menar ibland hänger jag faktiskt inte med i svängarna för det är så in i himmelen sjukt.

För att inte tala om alla onda utomjordingar som vill oss så ont och här önskar jag att jag kunde berätta mer men jag håller igen det jag kan säga är dom är inte onda men ni gör dom till något dom inte är precis som ni gör med oss människor antingen är vi hybrider eller ödlor med onda avsikter.

Liv finns på många platser i Universum och egentligen är det inte mer konstigt än att vi finns men göra dom till elaka demoner och ödlor vem ger er rätten till det Huygens ?

Jag frågar dig direkt nu för du är en av dom som finns kvar på i fokus andra har dragit eller så har dom tystnat och kanske insett hur galet det här är att dom utomjordiska som finns faktiskt inte är så elaka demoner som ni vill få dom till att vara.

Huygens har du ens mött en Utomjording ? jag har och nu outar jag mig lite väl mycket men en sak kan jag säga det var inget flum inget konstigt och inget ont och inga konspiratoriska hittepå det var det mest naturliga okonstlade jag har vart med om.

Sluta smutsa ner andra civilisationer för det är det ni gör med era fantasier och låt dom komma och visa sig när dom känner för på sina villkor utan att ni gör dom till något som dom inte är.

Huygens
2022-06-27, 17:01
#19

En lång föreläsning där NATO-agenten Robert O Dean redogör för NATO-rapporten om utomjordiska hybrider på vår jord.
https://rumble.com/v148dk6-ufos-the-history-the-reality-the-future-lecture-robert-o.-dean.html

Given at a conference in 1994, Robert O. Dean lectures on the UFO phenomenon from his experiences in the military and while working for SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) which is the h
Upp till toppen