Artikelserie - En resa genom solsystemet

Uranus

2008-02-26 01:52 #0 av: pson

Uranus är som tidigare nämt en del av det universella solsystemet och är en av de tre syntes-skapande planeterna, var igenom Sirius influerar på detta solsystemet.

Och där innevånarna på Mars stod för framställningen av de flesta av Konfederationens Stjärnskepp, förser uranierna med välutbildade navigatörer till flottorna i många galaxer.

På Uranus finner vi även några av de största läroanstalterna i hela solsystemet.

Uranierna är en typ, som är känd för deras skarphet och iakttagelseförmåga. De verkar alltid finna drivkraften eller kärnan i allt: människor, djur, maskiner, energier etc. Uranierna är alltid på upptäckande och gör många strövtåg till de yttersta områdena i universum, och lämnar bakom sig en vidunderlig planet, som är en av de vackraste rekreationsområden i hela solsystemet. Uranierna har stor expertis och erfarenhet på många områden, och kan t.ex. styra jonosfären, vilket gjorde det möjligt att skapa en stor park i utkanten av solsystemet.

Städerna på Uranus ligger väldigt spridda, och hela atmosfären andas fred och ro. Själva luften verkar helande, och oändligt många besöker Uranus för att vila ut och slappna av.

Det finns bara lite vatten på Uranus, men molnskyar ser till så att det finns tillräckligt. Det finns små bukter och insjöar längs kusten på planetens enda hav. Uranus är också en fröjd för ögat med sina vackra landskap med böljande ängar och mjukt vajande skogar.

Många av Jordens "adoptivbarn", som verkligen har utvecklat sig i en lyckosam riktning, har accepterat ett erbjudande om att inkarnera på Uranus i framtiden, där de kommer få möjlighet att vidareutbilda sig på de högre läroanstalterna och förbereda sig till ett liv och / eller arbeta utanför det universella solsystemet.

Naturligtvis kommer de som kom hit som inte är fullt lika utvecklade själar, aldrig kunna inhämta den utveckling, deras bröder och systrar har genomgått under tiden på hemmaplaneten, men de får möjlighet att återuppfriska tidigare förmågor och färdigheter, för att därefter kunna fortsätta deras utveckling i ett solsystem som motsvarar deras utvecklingsnivå.

De felsteg, som de har varit tvungna att göra, har de betalat priset för, och deras erfarenheter kommer att vara till stor nytta för andra själar i framtiden.

Och på det sättet drar vi alla nytta av egna och andras felsteg.

 

 

Ur Stjärnmänniskor - Solens barn

 

  

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-02-26
Anmäl
2008-02-26 09:57 #1 av: nera

Glad

Anmäl
2008-02-26 15:02 #2 av: Solar

Väldig bra artikel pson -  Glad

 

kram

 

soalr

Anmäl
2008-02-26 17:14 #3 av: enola

Haha, kom på en skämt från Futurama, Fry säger nått skämt om Uranus (your anus) och dr Farnsworth säger att dom gjorde slut på det dåliga skämten för åratal sedan genom att döpa om planeten till Urectum (Your rectum). :)

Anmäl
2008-02-26 17:39 #4 av: pson

#3 HahahaSkrattande

Anmäl
2008-02-26 17:59 #5 av: Farwuq

En del udda saker om Uranus...

Uranus

... det är en tjomme som gjort en astral resa dit.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2008-02-26 18:23 #6 av: pson

Det var ju en jätteintressant sida med många resor att läsa om  =)

 

Men en sak som jag tänkte på...det borde ju finnas olika dimensioner på de planeterna också, så om 5 personer gör samma resa, så borde det bli flera olika upplevelser, beroende i vilken dimesion man hamnar, eller?

Anmäl
2008-02-26 18:30 #7 av: Farwuq

#6 Det är troligt, precis som vi ska ha en massa olika "lager" runt jorden så bör samma förhållanden finnas på andra planeter.

En sak är ju given, far du dit som en astral resenär så är det ju inte den vanliga fysiska Uranus som du ser när du kommer fram. Det du ser beror kanske på din egen mentala utvecklingsnivå. Vad du ser och upplever där blir då avhängigt av denna.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.