Frågor inom ämnet söker svar

Vilka är illuminati/ de mörka?

2019-09-11 20:42 #0 av: Magica 8888

Här på sajten och lite överallt talas det om illuminati, de som för ett slags krig mot oss, vill göra oss mindre intlligenta med 5G osv. 

Men vilka är de? 

Anmäl
2019-09-11 20:56 #1 av: Ghosthunter

För att beskriva det kort, så är det en sluten hemlig krets av världens elit som styr världen, inte minst ekonomiska intressen. De har kunskaper, bl.a via utomjordisk kontakt, om hela universums hemligheter.
Men jag äger inte så mycket kunskaper om Illuminati, så hoppas någon annan kan svara med mer ingående fakta.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2019-09-11 21:01 #2 av: Magica 8888

Och dessa utomjordingar som ligger bakom/kontrollerar den här makteliten är alltså onda och vill på något sätt förstöra för oss. 

Är det någon som tror sig veta vad de har för agenda? 

Anmäl
2019-09-11 21:39 #3 av: Ghosthunter

Makt och världsherrevälde är väl deras yttersta syfte och detta uppnår dom med ganska traditionella metoder med bl.a korruption, krig, mord och terrorism. Det må vara deras agenda.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2019-09-11 22:41 #4 av: Huygens

#0 Se även;

"Vad är Illuminati" (tråd) och bl a länkar i (inlägg 19).


Anmäl
2019-09-11 23:27 #5 av: [Hukanson]

Historiskt sett uppstod Illuminati bland De Upplysta (döpta) i äldsta kristna kyrkan. Vanliga kristna troende gjorde aldrig korrekta dop. Senare var det bara de med en högre insikt typ teosofer och mystiker. På 1500-talet uppstod ett parti i Spanien som kallades Illuminati och på 1600-talet i Frankrike som senare på 1700-talet blev frimurare.  År 1776 uppstod en frimurarorden i Tyskland som blev kända Illuminati's. Illuminaterorden hade till officiellt syfte att främja förståndsupplysning, sedlighet och politisk frihet.  Att via anarki skapa ett paradis åt mänskligheten utan religion, regeringar eller någon form av privat eller statligt ägande. "Det kommer en tid då män inte erkänner någon annan lag än naturens lag". Myndigheterna i Bayern förföljde Illuminati till utplåning. 

Illuminatis program

  • Monarkin avskaffas. Folket ska själva bestämma.
  • Den privata egendoms- och arvsrätten upphävs.
  • Patriotism, som leder till krig och konflikter, förbjuds.
  • Äktenskapet avskaffas.
  • Samhället ska uppfostra barnen.
  • Folket ska tänka fritt och religionen avskaffas.


https://sv.wikipedia.org/wiki/Illuminati

Wikipedia skriver: Flera nya och nutida broderliga organisationer hävdar att de är härstammade från den ursprungliga bayerska Illuminati och använder öppet namnet "Illuminati". Vissa av dessa grupper använder en variant av namnet "The Illuminati Order" i namnet på sina egna organisationer, medan andra, som Ordo Templi Orientis, har "Illuminati" som en nivå i deras organisations hierarki. Det finns dock inga belägg för att dessa grupper i dag har någon verklig koppling till den historiska ordningen. De har inte samlat någon betydande politisk makt eller inflytande, och de flesta, snarare än att försöka förbli hemliga, främjar osubstanserade länkar till den bayerska Illuminati som ett sätt att locka medlemskap. Illuminati överlevde inte i Bayern. Men konspirationsteoretiker och författare som Mark Dice har hävdat att Illuminati har överlevt till denna dag.
Många konspirationsteorier föreslår att världshändelser kontrolleras och manipuleras av ett hemligt samhälle som kallar sig Illuminati. Konspirationsteoretiker har hävdat att många anmärkningsvärda människor var eller är medlemmar i Illuminati. USA: s presidenter är ett gemensamt mål för sådana påståenden.
Andra teoretiker hävdar att en mängd historiska händelser orkestrerades av Illuminati, från den franska revolutionen, slaget vid Waterloo och mordet på USA: s president John F. Kennedy, till en påstådd kommunistisk komplott för att påskynda "den nya världsordningen" genom att infiltrera Hollywood-filmindustrin. Att de har en websajt bevisar att några åtminstone vill att det ska se ut som att de finns även nu: https://www.illuminatiofficial.org/ Man kan bli uppmärksammad som kändisilluminati: https://nyheter24.se/illuminati 

Kolla in videon:   https://youtu.be/oTRY2BEhXz8https://youtu.be/oTRY2BEhXz8https://youtu.be/oTRY2BEhXz8https://youtu.be/oTRY2BEhXz8

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-12 06:40 #6 av: Ghosthunter

#5 Oj, hade jag så fel😁 men å andra sidan tror jag att deras verkliga syfte är helt okänt för allmänheten. Jag tror att de vill vilseleda folk med en annan förklaring, så även jag kan nog ha rätt!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2019-09-12 07:49 #7 av: [Hukanson]

#6 det gamla illuminati och det moderna illuminati kanske inte har samma ideologi. Om ljuset är kunskap kan det användas på gott och ont - för frihet eller kontroll.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-12 10:11 #8 av: kamjal#

 mars 20, 2013

ATLANTIS   OCH   ILLUMINATE      atlantisborna gick under av sin egen teknologi, det finns vissa ännu idag som återfödds på jorden, de var så tekniskt avancerade, att de kunde förandliga själva, så de flesta av dom blev andliga på konstgjord väg, men så blev de inte förandligade genom evolutionen, så de är konstgjord andliga, och har en del mänskliga brister kvar, en del valde att vara fortsatt fysiska, som återfödds eftersom århundranden går, de har tillgång till ett fåtall ufos, men vill inte ha kontakt med utomjordingar, utan ser jorden som sin planet, och vill upplysa människor i mindre begränsning, eftersom de behöver gener från levande människor, de som är fysiska, och de andliga som vill återföddas , som fysiska igen, det finns många framstående mänskliga personer genom världshistorien, som kan ha varit återfödda atlantisbor, när det gäller m,i,b, männen i svart kan det vara atlantisbor , som vill förhindra männsklig kontakt med utomjordingarde konstgjord andliga atlantisborna blev inte nog ”rena” i sin andlighet eftersom , den var skapad av dom själva,så det förekommer fortfarande strider, i deras andliga värld, de bråkar om vem som ska vara kung av andalusien,när atlantis sjönk i havet, så flydde de överlevande fysiska till provinsen andalusien i portugal/spanien ( eropas äldsta stad är för övrigt cardiz i andalusien. och portugal, är det första landet i europa)iluminaterna grundades enligt uppgift i1700­talets tyskland , rosenkreutzerna i början av 1700­talet i tyskland, och frimurarna i medeltidens europa…………..men det står väldigt lite om phytagaros hemliga kollektiv 580 f.k., han var i egyptien ett tag där han studerade pyramiderna, det finns ochså obekräftade uppgifter att släktet illuminatti fanns i egyptien 2680 f.k. han kanske har sina källor till sin sekt senare i livet, från gamla egyptien . kan det vara så att phytoriganerna, är föregångare till frimurarna rosenkreutzerna och illuminatti i europa och övriga världen……………………………….phytagoros gjorde ett tecken för sitt hemliga kollektiv, ett pentagram med en stjärna på…………………………………..går man bakåt från egyptien och illuminatti 2680 f.k. hamnar man nog hos atlaniserna som gjorde sej andliga på konstgjord väg , och vill hålla tillbaka den mänskliga utvecklingen

Anmäl
2019-09-12 12:08 #9 av: Magica 8888

Tack alla! Så intressant! Jag tror att ni alla har någon slags pusselbit. 

Några säjer att de har en kristen bakgrund, några säjer att den är sionistisk:

http://www.thegreaterpicture.com/sv/illuminati.html

Jag har, just nu, känslan av att de inte bryr sig i religion i egentlig mening. 

#5 Hukanson: Varför tror du att de vill avskaffa religion?  

Anmäl
2019-09-12 15:48 #10 av: [Hukanson]

#9 Varför jag tror att de vill avskaffa religion...det är inte något jag tror utan det står skrivet i en av beskrivningarna av Illuminati på nätet. Vad jag tror är att om man vill tillhöra illuminati behöver man kallas upplyst och det är en hög andlig nivå så hög att man lever sin (heliga) andlighet jämt och ständigt och behöver inte gå i kyrkan för att bejaka helig andlighet. De Upplysta har erfarenheter och andliga band som gör att de lever sin religion.  Varför sägs det att de profeterar att religionerna försvinner i världen? Tja det har blivit en trend att många avstår religion och mer söker sig till naturen. Kommer trenden att hålla i sig? Vem vet. Många söker efter det heliga i sig själva, får mystiska upplevelser bortom tid och rum av för ögat osynliga realiteter. Blir bekräftade i att tro på sin egen andesjäls förening med andevärldens ljus och välvilja. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-12 16:00 #11 av: [Hukanson]

Illuminati är från början en grupp som ville frigöra individer från den rigida liturgin och mer bejaka ljus och intelligens i konst, vetenskap och samlevnad. Det gillades inte av dåtidens kyrka och samhälle. Nuförtiden är den individuella friheten större (i många nationer) och genom kommunikationens massmedier är kunskapen allas möjlighet. Så många har makt och inflytande och en del håller fast vid kunskapen om upplysning men använder den för kontroll av andra ofta pga sin personlighet. De kallas då för De Mörka. Dessa personer har ofta mycket pengar, stort inflytande och vill behålla makten till varje pris ofta genom elakt spel. 

De Upplysta är ofta rika och pengar ger makt och inflytande. De av dessa som inte kan upprätthålla ljusets rätta etik och moral faller ner och blir De Mörka.  

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-12 18:19 #12 av: Magica 8888

#10 Ser  och förstår att min fråga kunde tolkas på olika sätt. 

Det hade varit tydligare om jag hade skrivit "Vad tror du att de har för anledning till att vilja avverka religion?"

tack för dina rader. spännande! 

Anmäl
2019-09-12 19:35 #13 av: [Hukanson]

För att kommentera #0 säger jag att De Mörka som agerar som starka kapitalister i en hård global konkurrens inte har något emot att skapa en forcerad teknisk utveckling som kan leda oss in i kaos men det har de inget emot för de har redan planer på att komma med andra materiella produkter för att rädda oss från detta kaos de själva har orsakat.  

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-17 11:54 #14 av: [Hukanson]

Illuminati (Rothschilds) planerar kontroll över en världsvaluta med dolda metoder

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-17 12:02 #15 av: [Hukanson]

Hemliga Organisationer och bibliska profetsior.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.