E.T. / Utomjordiska raser

UFO - Voronezh, Sovjet, år 1989

2019-09-06 19:37 #0 av: Huygens

Voronezh är en stad med en miljon invånare och ligger en bit från gränsen till Ukraina.

Den officiella hållningen är att ett UFO landade på en lekplats i Voronezh (wiki), Sovjet, 27 september år 1989. En 3 m hög UFO-varelse och en lådformad robot gick ut ur det klotformade UFO.

Den högreste varelsen var smal, hade en silveraktig dräkt, 3 ögon, nästan inget huvud, en något grövre överkropp och sköt en stråle från en stav på barnen som lekte. Vissa av barnen blev tillfälligt förlamade och vissa lite större barn, runt 15-16 år, "försvann" temporärt eller blev tillfälligt osynliga.

Den långa varelsen och lådroboten gick tillbaka in i sitt klot som svävde iväg upp i luften och färdades snabbt bort. (YT/Think Anomalous, 2016-05-01, 6 min)


Jacques Vallée (wiki) undersökte UFO-händelsen i Voronezh. Det visade sej att under september samt tiden före och efter fanns det 1000-tals UFO vid Voronezh. Vissa av UFOna sköt ut energistrålar som smälte asfalten på gatorna i staden. Det fanns dessutom ett 100-tal iakttagelser av UFO-varelser.

Endast vissa av dessa varelser liknade typiska grå. En del varelser liknade hybridmänniskor. Andra varelser hade ovanliga huvuden med två ögon och ett märke eller något som liknade ett tredje öga strax ovanför dom två "normala" ögonen.

Vissa av varelserna knallade omkring på gatorna och i parker i Voronezh.


Myndigheterna i Moskva jobbade på högtryck för att mörka händelsen. En intervju med Valleé och hans info om Voronezh. Paranoia Magazine, 2018-03-03

Västerländsk media löjliggjorde såklart händelsen eller tystade ner den.


Anmäl
2019-09-06 21:47 #1 av: QASIK

Om ickejordiska varelser går på gatorna i en stad så borde det finnas fotografier eller åtminstone skriftliga dokumentationer från väldigt många. Jag har tittat lite på teckningarna och  jag är inte imponerad helt ärligt. Å andra sidan håller jag med S Hawking och de andra... vi bör inte se fram emot kontakt med intelligenta varelser utifrån om sådana finns. Oddsen skulle vara emot oss.

https://www.nbcnews.com/storyline/the-big-questions/why-these-scientists-fear-contact-space-aliens-n717271

Medarbetare på Personlig Utveckling
"Det krävs en hel limpa av mindervärdighetskomplex för att få ihop till en ansenlig smula Storhetsvansinne"
~Sandlådefilosofen~


Anmäl
2019-09-06 22:22 #2 av: [Hukanson]

Vi är nog förutbestämda att uppleva en Kontakt förr eller senare. Vi kan inte breda ut oss i rymden med allehanda farkoster och stationer utan att inse att det finns intelligent liv där ute och de kommer att erkänna att det finns intelligent liv på planeten Jorden och om situationen där ute är reglerad och civiliserat fylld med lagar och överenskommelser så kommer vi nog att få en inbjudan att vara med i gemenskapen på nybörjarnivå. 

Det kan finnas många civilisationer därute och kanske situationen präglas av att de handlar värdesaker med varandra. Råvaror och tillgångar nödvändiga för överlevnad. Vi måste vara försiktiga med att dras in i det.  

Sannolikt har stellarer "biologiska" kroppar som inte utan säkerhetsåtgärder kan vistas i vår naturliga biosfär. På samma sätt som vi inte utan skydd kan vistas i deras miljöer - om de har samma mängd bakterier och virusar som vi har.  Därför utvecklar de klonade arbetsdrönare som utan risk kan komma ner till vår livsmiljö. Men de är kanske lätta att begå misstag och fel. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-07 00:15 #3 av: Huygens

#1 Ja, frågan är varför det inte kom ut fler foton från Sovjetunionen av UFO.

Vid ett tillfälle såg 500 personer i Voronezh ett UFO som brände asfalten på gatan med en energistråle. Kanske beslagtogs fotona av militären?

Jämför att det från falsk flagga 911 bara finns 26 officiella filmer från New York som visar det påstådda UA 175 som sägs ha flugit in i södra WTC-skyskrapan. New York har ändå miljontals invånare och var år 2001 mer teknologiskt än Sovjeunionen år 1989.

Varelserna som uppenbarade sej syntes ofta bara en kort stund och "försvann" sedan, som om dom gjort sej osynliga. Ibland hände samma sak med UFOna.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.