E.T. / Utomjordiska raser

UFO - Cape Girardeau, Missouri, år 1941

2019-09-05 23:09 #0 av: Huygens

UFO kraschade i Cape Girardeau, Missouri, år 1941. Dom första personerna på plats vid UFOt var lokalbefolkningen.


UFOt var ett typiskt flygande tefat med en diameter av 10 m. Tre små varelser påträffades på marken utanför och en kanske levde ett tag. dom andra två var redan döda. UFOt var delvis skadat och instrumentpanelerna samt det inre av UFOt var fullt av symboler som påminde om egyptiska hieroglyfer.

Varelserna var lite märkliga på så sätt att dom inte helt liknade typiska grå. Varelserna hade visserligen stora ögon men inte överdrivet stora huvuden. Armarna var tunna och konstigt nog helt lealösa som om armarna saknade benstomme.


Alla lokala tidningsartiklar i arkiv från år 1941 eller tiden runt kraschen, har "försvunnit". Likaså är lokalpolisens register från 1941 påfallande tomt.

Ganska kort efter kraschen dök säkerhetsmän upp och förbjöd lokalbefolkningen prata om händelsen. Ganska litet är känt i övrigt om kraschen och har ibland kallats det första Roswell, men det kan såklart finnas många UFO-krascher före Roswell.

(YT/williamdefalco, 2015-12-05, 12 min)


Anmäl
2019-09-05 23:38 #1 av: Hukanson

Man kan förstå att myndigheterna - om de redan har en kännedom om vad som pågår - mörklägger det hela. Vad skulle de säga? Vem skulle tro ? Det är ju det viktigaste att medborgarna/folket har förtroende för myndigheterna och om de skulle börja påstå att det finns små gråa män/varelser som åker runt i tiometers flygande tefat skulle folk omedelbart byta regering och sätta militären på mentalsjukhus.

Så det är nog bäst om sanningen växer fram ur de breda folklagren och det är ju inga problem så forskningsglada vi är nuförtiden. Utomjordiska raser skickar ner klonade arbetsvarelser som inte är biologiska utan helt andliga till sin energi. De behöver inga muskler. Symboler är ett fungerande kommunikationsmedel som kan förstås av de flesta. Fungerar bra.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-09-05 23:53 #2 av: Huygens

Dölja avancerad teknik är ju en motiverande faktor för mörkläggning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.