E.T. / Utomjordiska raser

Clifford Stone

2019-08-25 23:01 #0 av: Huygens

Clifford Stone är en fd soldat i USAs armé. Han skickades runt till olika platser i världen med ett sk saneringsteam. Deras uppgift var att hämta in döda eller skadade grå varelser och samla in rester efter kraschade UFO.

För några år sedan var han aktiv i den sk Disclosure-rörelsen. Idag har han hunnit bli en äldre man och han har gjort en intervju om sitt arbete med dom upphittade varelserna och hur militären, politikerna och myndigheterna mörklägger UFO-aktiviteten med hänsvisning till "säkerhetsskäl".


Vittnesmål.

(YT/UAP, 2019-02-13, 1 tim) Intervjun verkar innehålla en upprepning, så jag vet inte om den är original eller bara hopklippt dåligt.

Clifford Stone tror att USAs regim (djupa staten) har någon typ av avtal med vissa av varelserna och håller hemligt för allmänheten vad som sker på vår jord. Militär personal som pratat ut, riskerar avsked, riskerar få sin pension indragen eller ännu värre saker.


Anmäl
2019-08-27 11:00 #1 av: Huygens

Värt att också nämna är att Clifford Stone sagt att det finns en slags MKULTRA-militärskolor, hemliga sk Black Ops Schools, där soldater hjärntvättas och kommer ut som robotar. Dessa soldater utför sedan hemska order som dom aldrig ifrågasätter och soldaterna framstår som iskalla. Samtidigt är antalet självmord hög bland dessa "utbildade" soldater från Black Ops Schools.

Militären försökte få Clifford Stone att påbörja "utbildning" på en sådan skola, men han vägrade.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.