E.T. / Utomjordiska raser

Corso

2019-08-23 23:15 #0 av: Huygens

Överste Philip J Corso (wiki) berättade år 1997 på Coast to Coast (Art Bell) att han sett en död ickemänsklig varelse i juli år 1947 på Fort Riley militärbas, Kansas. Varelsen var 150 cm lång, låg under en presenning och troligen fanns ytterliggare 4 döda varelser i försändelsen som skickades vidare till okänd ort. Dom döda varelserna kom från New Mexico.

Corso var säkerhetsrådgivare åt president Eisenhower på 1950-talet.

Intervjun (YT/UAP, 2019-08-10, 1 tim).


Överste Corso nämner även att USA skickade ut stridsflygplan som sköts ner av Sovjet. Pentagons målsättning var att kolla Sovjets radarkapacitet. Även om flygmanskapet överlevde nedskjutningen, brukade USA inte begära tillbaka soldaterna, som dog efter tortyr i sovjetiska eller kinesiska fångläger.


Anmäl
2019-08-24 08:37 #1 av: Hukanson

Det är litet märkligt att man enligt ovanstående kan konstatera att USA's regering redan 1947 hade bevis för att det fanns utomjordingar och att de hade farkoster som kunde inte bara flyga omkring i vårt luftrum utan också skjutas ner och dödas.  Kanske det blev orsaken till ett övermod? Människorna tyckte att de var överlägsna? Allt kunde tystas ner och militären behålla full kontroll?

Idag förstår vi bättre. Aliens är Stellarer med enorma Moderskepp som kommer från fjärran stjärnsystem. De är överlägsna intelligenser som har haft mycket längre tid på sig att utvecklas. Många olika slag av stellarraser. En del kan skicka ner kloner som sonderar och söker information typ jord och mineral prover. 

Vi ska inte vara rädda men försiktiga. Vår uppgift är att växa in i den galaktiska gemenskapen. Kanske vi måste se typ Star Trek som en oundviklig framtid.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.