2019-08-20 14:48 #0 av: Huygens

En UFO-krasch inträffade i närheten av staden Aztec, New Mexico, USA, år 1948.

Ibland kallas händelsen "det andra Roswell" (wiki), då ett helt flygande tefat togs i beslag av USAs militär vid Aztec och 16 döda (?) varelser i blå åtsittande overaller fördes bort i hemlighet. Varelserna var kanske 120 cm långa och såg inte riktigt ut som typiska grå varelser, men kan ha varit någon typ av variant på grå. Tyvärr är det idag svårare att hitta info om Aztec-kraschen än om Roswell-kraschen. Myndigheterna förnekar givetvis existensen av UFO vid Aztec och uppger att händelsen är en bluff.

Samtal mellan Dolan och Schratt som undersökt UFO-kraschen 1948 i Aztec (YT/Richard Dolan, 2019-08-19, 1 tim 11 min). Schratt tar upp ytterliggare ett 10-tal UFO-krascher eller händelser med av miitären tillvaratagna UFO och välgjorda teckningar finns i videoklippet.


UFOt i Aztec kunde delas i 4 delar av militären med någon typ av förvånansvärt "enkelt" handgrepp. Kan man tänka sej att militären gjort denna typ av kraschinsamling förut? Dom fyra delarna av UFOt fraktades sedan bort i hemlighet med lasten markerad som "Explosive".

En läsarkommentar undrar varför så många av dessa UFO-krascher sker i väst och i synnerhet i USA. Värt att fundera över. Relaterat äldre (inlägg).