2019-08-13 17:05 #0 av: Huygens

Ett oförklarligt fenomen som ibland uppstår hos personer som bortförts av grå varelser, är skopmärken i huden. Tänk dej att du tar en traditionell glasskopa och skopar upp en kula glass ur ett paket glass. Avtrycket som blir kvar i glassen är ett skopmärke.

Skopmärken som uppstår på bortförda är dock mindre än efter en glasskopa. Ofta är skopmärkena mellan 0,5 - 2 cm breda. Skopmärkena kan vara helt cirkelrunda, ovala eller mycket avlånga, ibland 5 - 7 cm långa.


Läkare som sett dom djupare skopmärkena anser att skopmärkena gjorts kirurgiskt, för skadorna i huden och musklerna under är minimala, vilket inte är fallet vid olyckor, knivhugg eller liknande okontrollerade händelser.

När bortförda som fått skopmärken genomgår regressionsterapi, kommer ofta minnen tillbaka av att det är okända varelser som utför "procedurer" av kirurgisk karaktär, som ger upphov till skopmärkena.


UFO-forskare som intresserat sej för fenomenet kan inte säga vad syftet med dessa skopmärken är. Ibland får personen bara ett enda skopmärke under sin livstid, kanske som barn och i övrigt får personen bara enstaka småsår som läker mycket fort och försvinner.

Skopmärkena skulle kunna vara någon typ av vävnadsprov, men det är svårt att förstå varför vissa av dessa "vävnadsprov" i så fall behöver vara så stora att dom lämnar mycket synbara märken, tydliga gropar i huden.

Skopmärkena uppstår oftast på benen; lår och vader, men kan även finnas på rygg och armar.


Innan han gick bort, gjorde Budd Hopkins en lång föreläsning om skopmärken, implantat, skador framkallade av dom grå varelsernas procedurer och om underliga bortföranden.

(YT/Unidentified, 2019-08-12, 1 tim 11 min)