U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO-magnet, Greg Godovitz

2019-07-22 15:19 #0 av: Huygens

Greg Godovitz är en person som stöter på UFO i stort sett överallt i världen där han befinner sej eller reser runt: (YT/Near, 2018-06-27, 8 min)

Han noterar att ibland när han tillsammans med andra, ser ett UFO, finns det vissa människor som inte kan se UFOt i skyn. Kanske beror det på att UFO är kopplat till våra medvetanden och bara tillåter vissa personer att se UFO eller så är det kopplat till våra själsliga förmågor.


Greg Godovitz har varit med om att se UFO flera gånger under flygfärd och meddelat flygpersonalen. När flygplanet sedan landat och han frågar vad det flygande föremålet var, reagerar flygpersonalen som om dom inte har en aning om vad han pratar om.

Vid ett tillfälle på ett flyg uppmärksammar en passagerare, Greg Godovitz på ett UFO utanför flygplanet. När Greg Godovitz efter en stund tittar på passageraren, noterar Greg Godovitz att passagerarens fingrar är 20 cm lång.

När Greg Godovitz därefter tittar passageraren i ögon, svimmar Greg Godovitz och minns inget mer förrän flyget har landat. Passageraren är spårlöst försvunnen. Det är inte speciellt långsökt att anta att passageraren tillhör en grupp hybrider och passageraren roade sej med att testa Greg Godovitz reaktion.

UFO och mind control är påfallande ofta knutet till varandra.


Anmäl
2019-07-22 18:00 #1 av: [Hukanson]

Denna världen har kommit in i rymdåldern och vi får se hur science fiction blir verklighet och vardag inför våra ögon. Visionerna är inga fantasier. Fantasierna är visioner. Världen kommer att bli komplicerad att leva i och framförallt väldigt högteknologisk. 

Vad som behövs är att man kan växa i förmåga att hålla högre frekvenser. Allt är energi och energi vibrerar ständigt, all energi ingår i Det Universella Medvetandet. Ju mer man höjer sin vibration ju mer kan man bli medveten på högre frekvenser typ stellar nivå.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-22 18:09 #2 av: Huygens

#1 Vad jag funderar på är om man kan träna sej på något sätt för att upptäcka dom andra, som vandrar bland oss, dom som är något annat? Som passageraren, som Godovitz pratade med.

Det finns ju fler personer som rapporterat att dom sett liknande saker, men jag har inte kunnat hitta något mönster eller specifikt med situationerna.


Anmäl
2019-07-22 18:18 #3 av: [Hukanson]

OK Huygens, ha en underbar sommar.

https://youtu.be/nwdC_xbiYlQ

https://youtu.be/gvWusuw53Dw

http://proofofalien.com/10-ways-of-how-to-contact-aliens-telepathically/

https://www.bibliotecapleyades.net/esp_galacticdiplomacy_15.htm

https://www.wonderslist.com/10-alien-races-in-contact-with-earth/

https://youtu.be/nwdC_xbiYlQ

https://youtu.be/nwdC_xbiYlQ


Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-22 18:22 #4 av: Huygens

haha, ja, jag har också tittat runt. Har något av tipsen funkat?


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.