Paranormalt

Besatt av djinn i moské

2019-07-16 19:52 #0 av: Huygens

En djinn (wiki) är i generella termer varken ond eller god utan mest ett slags odefinerad andevarelse. Muhammed predikade för djinn, som byggde en moské åt honom i Mecka; eng Masjid al-Jinn (wiki). Frågan är hur man översätter Djinnmoskén på ett neutralt sätt; Andemoskén eller Spökmoskén kanske?

Vad jag inte kände till är att folk kan vara besatta av djinn även i en moské. Någon kommentator trodde att det var imamen som besatte åhörarna, som sedan producerar läten och offensiva kroppsrörelser. (YT/Daily Multi Vids, 8 min).

Det verkar inte som om strikt uppdelning av män och kvinnor gjorts under dom islamska sammankomsterna i videoklippet.


Ibland förekommer funderingen att en djinn är en interdimensionell varelse som besöker vår jord, alt kontrollerar makthavarna inom Illuminati.


Anmäl
2019-07-16 21:29 #1 av: [Hukanson]

Vad är en djinn? Enligt Wikipedia är en djinn varken god eller ond eller både god och ond. En kanske neutral religionsande som vill vara i församlingen/mosken som både församlingsande och högre enskild ande.  

Det tillhör måhända väldigt gamla religioner att ha andar som intresserar sig för utövarnas kroppar. Även i kristen religion fanns tungomålstalande. 

Andligt är det men kan det rubriceras som utomjordiskt...nja religionspraktik tillhör nog det jordiska om det inte upplevs som en uppenbarelse från något överdimensionellt. Det jordiska kan vara väldigt andligt men det gör det inte utomjordiskt.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.