2019-07-10 13:52 #0 av: Huygens

USAs president Dwight D Eisenhower (wiki) var den som varnade oss för det Militärindustriella Komplexet, den del av Illuminati som äger merparten av militärindustrin.


Bakgrunden till Eisenhowers varning kan ha varit att han tilltvingade sej information om UFO, trots att hans chefer inom Illuminati inte ville att han skulle få veta något. Illuminati stod i valet och kvalet mellan att låta Eisenhower få reda på en del av deras verksamhet eller att lönnmörda honom. Makthavarna valde att låta Eisenhower se några UFO och möjligen även se en del ickemänskliga varelser.

Hur Illuminati kommit över dessa UFO är inte klarlagt, men det kan vara restaurerade kraschade UFO från främmande varelser, se även Bob Lazar.

Några år senare försökte kanske president Kennedy göra samma sak som Eisenhower, men Kennedy var då redan utvald för ett ritualmord sedan mer än 100 år och sköts på Dealey Plaza år 1963 av USAs militär på uppdrag av världens osynliga makthavare, vartefter en frimurarobelisk upprättades vid mordplatsen.


Historien om Eisenhower och UFO är följande. Eisenhower landade 1955-02-11 (eller kanske dagen innan?) på Holloman militärflygbas (wiki) med Air Force One. All övrig flygtrafik stoppades. Alla radaranläggningar stängdes av inklusive radarapparater i noskonen på stridsflygplanen som stod utomhus.

Eisenhower höll ett välkomsttal för soldater och officerare. Efter några timmar dök två flygande tefat upp, som var ca 10 m i diameter. Det ena flygande tefatet landade på mitten av en landningsbana, medan det andra tefatet fortsatte sväva i luften som om UFOt övervakade området.

President Eisenhower gick ut på landningsbanan, promenerade fram till UFO och en dörr öppnades i det flygande tefatet. Ingen har lyckats se vem som öppnade dörren eller om det gjordes med automatik. Eisenhower gick in i det lilla UFOt och stannade därinne i 40 minuter.

Därefter öppnades UFOts dörr igen och Eisenhower lämnade det flygande tefatet. Några timmar senare ger sej Air Force One iväg från Holloman.


Idag finns det minst 4 vittnesmål om UFO-händelsen. All militärpersonal hade säkerhetsklassificering och bara ett fåtal har pratat. Ett exempel: (YT/vania1917, 2012-06-12, 17 min)

Här är en längre men ganska trög föreläsning av två av soldaterna, Manuel "Bill" Kirklin och Art Campbell Brings, som fanns på Holloman när Eisenhower mötte UFO, den ena soldaten såg aldrig själva UFOt men hörda andra prata om dom flygande tefaten. (YT/UFOTV, 2010-11-29, 55 min)

Rör det sej om en sk mjuk Disclosure eller ser vi en Fascist Disclosure spela ut sej?

Holloman är även en av dom militärbaser som visat obduktionsfilmen av grå varelser för säkerhetsklassade piloter och soldater på 1950-talet. Det finns idag vittnesmål att många av USAs soldater som såg obduktionsfilmen kände sej undrande till om varelsen var äkta.

Utrymme för eftertanke.