2019-07-08 15:42 #0 av: Huygens

Framdriften av UFO är höljd i mysterium, men många verkar anse att det sker genom någon slags teknik med antigravitation. Jag hittade följande videoklipp, som inkluderar (brottstycken av?) Dark Moon, med Mary Bennett och David Percy. Det är lite oklart för mej hur mycket som är hopklippt och modifierat, men intressant ändå. (YT/macbroadcast, 2019-01-06, 28 min)

Videon uppger att tyska forskare upptäckte antigravitation på 1850-talet genom experiment med högspänning och repulsion. Den extra effekten som uppstod var inte elektrisk utan var av gravitationskaraktär. På 1890-talet ska det funnits fungerande prototyper i Tyskland. Tesla ska också på egen hand ha upptäckt kopplingen mellan gravitation och högspänning på 1930-talet. Dom flesta av hans patent relaterade till gravitation är fortfarande hemligstämplade av säkerhetstjänsten.


Det sk Projekt Glocke (eller Die Glocke (wiki), eng The Bell), Projekt Klockan, var ett antigravitationsprojekt som nazisterna utvecklat och som senare flyttades till Argentina i slutet av andra världskriget.

Forskarna i Projekt Glocke användes två motgående roterande cylindrar, den ena inuti den andra. Dom 5 m höga cylindrarna var fyllda med flytande röd metall ("IRR-Xerum 525", även Serum 525, ibland angett som 252) med ett dominerande inslag av kvicksilver och troligen även av torium. Die Glocke kyldes ner med flytande syre. När cylindrarna roterade uppstod ett blått ljus och det ska finnas vittnen som nattetid sett den blålysande klockformade tingesten sväva upp i luften.


Tysk sida med skisser på Die Glocke, men troligen utan den exakta tekniken som användes, MinoTech (länk).