E.T. / Utomjordiska raser

Jordprover

2019-07-03 11:04 #0 av: Huygens

Bild från sidan 69 i Taken av Karla Turner. Bilden har upphovsrätt Elton Turner, copyright-förklaring på Zerzetsung här, men innehållet är fritt distribuerbart så länge böckerna förmedlas enkelt utan kostnad och dom finns i PDF_här.

Ibland kommer rapporter att grå varelser tar "jordprover". I vissa fall har varelserna till synes enkla redskap, i andra fall kan varelserna ha med sej en hel maskin.

All mer tyder på att dessa "jordprover", egentligen är mätningar och kanske kalibreringar av Jordens energier som påverkar oss människor. Varför varelserna kalibrerar jorden och dess energinivåer är ej känt, men det kan ha att göra med varelserna avsiktliga påverkan på oss människor.

Det finns en uppfattning om vad syftet är med dessa jordmätningar, men är för långt att gå in på här. Kanske borde det även startas en generell tråd om Karla Turner?


Anmäl
2019-07-03 13:12 #1 av: [Hukanson]

Huygens dina länkar ger info om Karla Turner och hon verkar vara en intressant person som vågat utforska fenomenet Alien-Human Abduction och kanske som ett resultat dött i cancer vid bara 48 års ålder. Men tråden handlar om Alien Earth Investigations (Jordprover) och det är svårt att diskutera när det bara finns en teckning om detta. 

Vad visar bilden - en stor maskin och ett skrin för jordprov? Litet obegripligt. Har vår planet något i lera och matjord som aliens (stellarer)  finner besynnerligt? Å andra sidan varför skulle det vara något underligt i att de gör precis som vi gör när vi kommer till Månen och Mars och andra ställen? Vi tar omedelbart jordprover och det är helt ok men om stellarer skulle ta prover på vår jord då är det helt sjukt?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-03 13:25 #2 av: Huygens

Nja, det rör sej troligen om något annat.

Saken är den att varelserna har rapporterats ta "jordprover" om och om igen. Det finns ingen anledning att ta 1000-tals upprepade "jordprover". Med avancerad teknik borde dessa varelser rätt omedelbart veta jordbeskaffenheten och inte behöva upprepa sina förfaranden massvis med gånger över 10-tals år.

Vad bilden faktiskt visar kan vi inte veta, mer än vad som återgavs från vittnesmålet i Taken. Ibland har det observerats att det inte ens tas något "jordprov", utan en solid halvblank metallstav sticks ner i marken och varelsen kan titta på något i staven övre ände. Stavens hålls sedan helt stilla i jorden en stund innan den dras upp.


Anmäl
2019-07-03 13:28 #3 av: [Hukanson]

De kanske tar temperaturen på jordskorpan?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-03 13:30 #4 av: Huygens

Ja, någon typ av mätning är det nog.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.