Framtiden -2012 och efter

Mänsklighetens Öde

2019-07-03 08:25 #0 av: [Hukanson]

Jorden är en liten planet med snart 10 miljarder människor som fortfarande försöker resa sig från hunger och törst, brist och konkurrens, till att dela jordens resurser i en materiell välfärdscivilisation . Den rikare delen vill ut i rymden och bygga baser och rymdstationer. De forskar och bygger astrofysisk vetenskap och en karta över vår galaktiska hemvist.

Många tror att vi är ensamma i galaxen. Många tror att människorna är det enda liv som har Skapats - kanske av en slump. Hur totalt illusoriskt!

Det finns många skapade varelser i galaxen som har kommit längre än oss i utvecklingen! Civilisationer med en kultur och vetenskap som vi ännu inte kan förstå! Pleiader, Sirianer, Arkturianer - de är inga fantasier utan verkliga varelser. Vi vet om dem därför att de vill att vi ska veta om dem. De är stellariska intelligenser som antyder sin existens med sina farkoster och samarbetar med människor som har förmågan att vara kanaler för deras budskap.

Frågan är - ödesfrågan är - hur mycket ska vi samarbeta med dem?

Eftersom vi är en liten planet med outvecklad mänsklighet är sannolikheten för att vi kommer att bli totalt dominerade av någon annan stellarcivilisation mycket stor. Det kanske kommer att upplevas som en trygghet till en början men kan ändå bli till ett slaveri. Vi har ett eget öde, ett ansvar att utveckla oss på våra villkor. Vi borde som mänsklighet stå på egna ben och inte blint ta till oss vad andra säger är sant, gott och verkligt. 

Allt är inte heller vänligt sinnat därute. Vi kan bli totalt lurade in i en hemsk framtid om vi inte bygger upp en egen kompetens att diplomatiskt relatera till övriga planeter. Så många börjar redan samarbeta med en mängd olika stellarer och det verkar bli status att kunna göra det. Många tror att de blir märkvärdiga och bättre kanske och ju fler som samarbetar ju mer drar vi på oss mer intresse och snart myllrar det av stellariska "ljusgrupper" som vill vara dominerande för vår utveckling. 

Jorden har en framtid men frågan är hur självständig (oberoende) den blir?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-03 13:20 #1 av: [Hukanson]

Stanton Friedman gavs en röst i engelsk massmedia där han varnade för att "aliens are here and will take over"   https://www.express.co.uk/news/weird/784443/Aliens-Earth-quarantine-humans-Stanton-Friedman

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-03 13:26 #2 av: [Hukanson]

Fantastiska videos om UJ aktivitet på jorden  https://www.alien-earth.com/ufos/videos.php

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.