U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Fascist Disclosure

2019-06-25 19:13 #0 av: Huygens

Det som Richard Dolan kallar Fascist Disclosure kan vara på gång. Myndigheterna kan komma att avslöja existensen av UFO, men under Illuminatis skruvade och manipulerade agenda. Exakt vad det innebär för oss vet vi ännu inte. Krig mot rymdvarelserna? Integrering med okända varelser och Transhumanism?

Alla måste mikrochippas, dagligen röntgas (med 5G-strålning?) och tvångsvaccineras för att "skyddas" mot aliens...

I alla fall har 3 Kongressledamöter fått en "hemlig" genomgång av existerande UFO av Pentagon. Varför informationen alls släpps att USA-militären pratar UFO-hemlisar med senatorer är en gåta.

CNN, 2019-06-20
FOX News, 2019-06-21


Det anmärkningsvärda är att även om två av dom stora Illuminatinyhetskanalerna kort uppmärksammar Pentagongenomgången, är övrig traditionell media mestadels tyst. Pentagon kallar UFO för UAP (Unidentified Aerial Phenomena), kanske för att tona ner betydelsen och antyda att det bara rör sej om "väderfenomen".

Topphemliga sådana.


Senator Mark Warner ser lite blek ut om nosen efter "väderrapporten" av Pentagon. (YT/Unidentified, 2019-06-21, 1 min)


Anmäl
2019-06-25 20:21 #1 av: Hukanson

Vad som har hänt är att USA har officiellt erkänt existensen av UFO aktiviteter inom sitt territorium speciellt över militära anläggningar. De har alltså inte sagt att dessa UFO är av utomjordiskt ursprung. De är oidentifierade. Om de vore av utomjordiskt ursprung vore det utomordentligt svårt att identifiera dem för vi har ju ingen erfarenhet alls av något materiellt utanför Jorden. Men så länge de kanske är Ryska eller Iranska så är det en öppen debatt och efterforskning om vilken identitet de har. 

Officiellt för allmänheten gäller den linjen men inofficiellt pågår en annan debatt och forskning som säkerligen är av en helt annan kunskapsbildning. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-06-25 21:10 #2 av: Huygens

Kvinnan snett bakom senator Mark Warner, kan hon vara hans MKULTRA-hanterare (eng handler)? Eller är hon en hybrid som bara gör en knepig grimas?

Det har ju sagts att dessa hanterare övervakar vad Kongressledamöterna får lov att säga, kollar ledamöternas blodtryck och stressnivå med små elektroniska apparater.


Anmäl
2019-07-13 22:25 #3 av: Huygens

Inte bara Donald Trump, utan även Illuminatis favorit, Emmanuel Macron kommer skapa en armé av övermänniskor, en Rymdarmé! SVT

Kommer Rymdarmén bestå av hybrider eller något helt annat? Vad är det verkliga syftet med Rymdarmén? Vad händer med dom Gula Västarna och Notre Dame? Är vi på väg mot en fejkad Rymdinvasion iscensatt av Bilderberggruppen?


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.