U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Fascist Disclosure

2019-06-25 19:13 #0 av: Huygens

Det som Richard Dolan kallar Fascist Disclosure kan vara på gång. Myndigheterna kan komma att avslöja existensen av UFO, men under Illuminatis skruvade och manipulerade agenda. Exakt vad det innebär för oss vet vi ännu inte. Krig mot rymdvarelserna? Integrering med okända varelser och Transhumanism?

Alla måste mikrochippas, dagligen röntgas (med 5G-strålning?) och tvångsvaccineras för att "skyddas" mot aliens...

I alla fall har 3 Kongressledamöter fått en "hemlig" genomgång av existerande UFO av Pentagon. Varför informationen alls släpps att USA-militären pratar UFO-hemlisar med senatorer är en gåta.

CNN, 2019-06-20
FOX News, 2019-06-21


Det anmärkningsvärda är att även om två av dom stora Illuminatinyhetskanalerna kort uppmärksammar Pentagongenomgången, är övrig traditionell media mestadels tyst. Pentagon kallar UFO för UAP (Unidentified Aerial Phenomena), kanske för att tona ner betydelsen och antyda att det bara rör sej om "väderfenomen".

Topphemliga sådana.


Senator Mark Warner ser lite blek ut om nosen efter "väderrapporten" av Pentagon. (YT/Unidentified, 2019-06-21, 1 min)


Anmäl
2019-06-25 20:21 #1 av: [Hukanson]

Vad som har hänt är att USA har officiellt erkänt existensen av UFO aktiviteter inom sitt territorium speciellt över militära anläggningar. De har alltså inte sagt att dessa UFO är av utomjordiskt ursprung. De är oidentifierade. Om de vore av utomjordiskt ursprung vore det utomordentligt svårt att identifiera dem för vi har ju ingen erfarenhet alls av något materiellt utanför Jorden. Men så länge de kanske är Ryska eller Iranska så är det en öppen debatt och efterforskning om vilken identitet de har. 

Officiellt för allmänheten gäller den linjen men inofficiellt pågår en annan debatt och forskning som säkerligen är av en helt annan kunskapsbildning. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-06-25 21:10 #2 av: Huygens

Kvinnan snett bakom senator Mark Warner, kan hon vara hans MKULTRA-hanterare (eng handler)? Eller är hon en hybrid som bara gör en knepig grimas?

Det har ju sagts att dessa hanterare övervakar vad Kongressledamöterna får lov att säga, kollar ledamöternas blodtryck och stressnivå med små elektroniska apparater.


Anmäl
2019-07-13 22:25 #3 av: Huygens

Inte bara Donald Trump, utan även Illuminatis favorit, Emmanuel Macron kommer skapa en armé av övermänniskor, en Rymdarmé! SVT

Kommer Rymdarmén bestå av hybrider eller något helt annat? Vad är det verkliga syftet med Rymdarmén? Vad händer med dom Gula Västarna och Notre Dame? Är vi på väg mot en fejkad Rymdinvasion iscensatt av Bilderberggruppen?


Anmäl
2019-07-30 01:01 #4 av: Huygens

USAs fd (andre?) vice försvarsminister Christopher Mellon (wiki) säger att Flottans översta officerare ber Kongressen om hjälp med besvärliga UFO som stridspiloter möter nästan varje dag dom senaste två åren.

(YT/eventimus. 2018-03-24, 5 min)
(YT/contemptor. 2019-05-29, 4 min)

Christopher Mellon var aktiv under både Bill Clinton och GW Bush. Christopher Mellon är medlem i den mäktiga Illuminatifamiljen Mellon i USA. Är det en variant vi ser på sk soft fascist disclosure?


Anmäl
2019-09-02 20:50 #5 av: Huygens

Allt fler UFO-forskare verkar anse att hemliga UFO hålls inte av militären i första hand, utan UFOna hålls av sk mega-corporations, dvs det är dom stora Illuminatiföretagen som har UFO i sin ägo.

Troligen är det även dessa företag som har grå varelser i fångenskap från kraschade UFO.

Termen corporatism nämns ibland som beteckning på USAs styrelseskick. På ytan styrs landet omväxlande av två partier, det Demokratiska och det Republikanska. Men under ytan är det megakoncernerna som kontrollerar politikerna i båda dom stora partierna. Oavsett vilket parti som får makten i Kongressen och oavsett vem som blir president, är det likväl ägarna till megakoncernerna som styr landet, inte folket.


Det förklarar också varför hemlighållandet varit så framgångrikt av tilvaratagna flygande tefat och andra UFO. Megakoncernerna har inte samma krav på sej gällande insyn som offentliga myndigheter har. Megakoncernerna kan bättre bevara hemligheter och har pengar för att anställa experter, forskare som undersöker UFO, allt under anställningskontrakt om tystnadplikt.

Pentagons enda egentliga uppgift är att sköta det officiella hemlighållandet (av UFO) gentemot allmänheten, inte att försvara landet. Fd Sovjet. nuvarande Ryssland styrs på samma sätt av Illuminatifamiljer, likadant är det i Kina. Dom två sistnämnda länderna håller båda på sekretessen kring sina tillvaratagna UFO pss som USA, Frankrike och Storbritannien.


Ju mer man tittar på dom allra senaste nyheterna om UFO (UAP), desto närmare verkar vi komma en Fascist Disclosure. Kommer ett avslöjande att ske? Ingen kan veta säkert, men troligen spelar varelsern själva huvudrollen för vad korporatismens USA/Ryssland/Kina gör.

(YT/UAP, 2019-09-02, 13 min)


Anmäl
2019-09-02 20:59 #6 av: [Hukanson]

Om företag i världen äger hemliga färdmedel så är de en del av mänskligheten och har säkerligen andra namn än UFO och Flygande Tefat. Det är dags att sluta med det löjliga förmörkandet i så fall och sätta korrekta namn på vad det handlar om.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.