Kosmiska energier/frekvenser

Att förändra det förlutna

2019-06-22 21:48 #0 av: [Hukanson]

Om vi ska fortsätta att diskutera Utomjordiska fenomen måste vi börja diskutera vår förståelse av begrepp vi tar för givna. Fast materia. Tid. Energi. Vibration. Elementarpartiklar. Fysisk materia. 

I ljuset av kvantmekanikens förståelse av människan och verkligheten är det observatörens medvetenhet som är avgörande för vilka resultat som blir vetenskap. Detta innebär att vetenskapen kommer att förändras med människans (forskarens) utveckling av sin förståelse för det han studerar och plötsligt kan han ta ett kvantsprång att uppleva sitt forskningsobjekt på en helt ny nivå av sanning.

Forskaren kan genom att förstå nutiden på ett sannare sätt förändra det förflutna. Det innebär att människan har "makten"  att skapa i det förflutna genom att utveckla sin medvetenhet i nuet. Allt i verkligheten är vibrerande energi och en människa kan höja sin samvibration att se tillvaroplan som aldrig tidigare insetts. Kvantfysiken kommer sakta men säkert. Det finns ingen "fast" materia. Det finns fysisk materia - bland annat. När vi utforskar materia ovanför det fysiska planet blir vi verkligen invigda i det vi kommer att skapa vår nästa civilisation med.   

Vår förståelse av "tid" blir mystisk och komplicerad. Känslor, stämningar - allt spelar roll.  Logik blir ett hinder.  Hur kan något befinna sig på två platser samtidigt? Verkligheten existerar för oss alla - som vi iakttar den. 

Vi gör idag stora teorier om vad vi förväntar oss att se i universum och när vi ser det bekräftar det att vår teori var korrekt. Men tänk om det finns en högre sanning som vi skulle kunna se om vi kände och tänkte på ett annat sätt? Det borde finnas ett sannare sätt att se om vi kunde höja vår medvetenhet in i de vibrations-energier som vi gör till forskningsobjekt.

Många forskare har sagt att vetenskapen nu börjar studera det faktum att allt i universum är mentalt och andligt. Andligt betyder att det är just vibrerande energi manifesterat i mönster och tillstånd. Det mentala är Närvaron av observatören som har vilja och önskan och är del av universum. 

https://consciousreminder.com/2016/12/15/nothing-solid-everything-energy-scientists-explain-world-quantum-physics

https://consciousreminder.com/2017/03/11/quantum-experiment-shows-present-can-change-past-not/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-06-23 05:41 #1 av: kamjal#

pratade 2-3 timmar i går kväll med kontakter, vill inte säga vilka, de har ett moderskepp på 3 km, och små skepp för 10-12 personer, moderskeppet har varit på jorden två gånger, de pratade så fort jag vaknade kl 04.00 de hade gjort en abduction, jag är vid god hälsa, men lite magsaft säger de, vill inte gå in närmare på vad vi pratat om, de är i fjärde dimmensionen, de säger kamjal, min guid, har gått vidare till ett högre plan, har inte hört av kamjal på länge, så det kanske stämmer, frågade om de vet nåt om det högre planet, de sa de har fått medelande från det högre planet, än de befinner sej på. men kan inte tyda medelandena därifrån.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.