2019-06-19 22:07 #0 av: [Hukanson]

Har vi hamnat i en negativ spiral?  Spöke  Eller har ämnet Utomjordiskt blivit för svårt och påträngande angeläget att det inte går att diskutera?  Det är inte så många som ger kommentarer trots att det finns mer och mer att prata om, att ge sin synpunkt på, att veta mer om.

Europa, Kina, USA, Japan och Indien har tagit sig ut dit och vi är övertygade om att de har mött sällskap - det är fakta och inte fantasier. Dessa besökare flyger omkring i vårt luftrum och det observeras att de tar sig in i haven och gör underliga aktiviteter litet varstans.

Vi bygger nya observatorier och vi skickar ut sonder och teleskop i rymden och vi har otroligt mycket mer kunskap idag än för bara tio år sedan.  Nörd  Vårt data arkiv över galaxer, stjärnor och planeter är gigantiskt därför att universum är gigantiskt.

Vår framtid är förenat med vår förståelse av det utomjordiska - solsystemet, galaxen och universum. Det kan gränsa till religionsvetenskap då det är lätt att börja tänka i banor av energier och dimensioner och okända fenomen som traditionellt hänvisats till tron på en andlig himmel för avlidna människor.

Det här inlägget skulle egentligen bara handla om vårt länk-bibliotek som har varit stort men föråldrat en längre tid. Som alla vet har vi ingen fungerande sajtvärd och det medför att allt haltar litet. Vi hoppas att den som känner sig manad att ta på sig uppgiften ger sig till känna.

Vad som vore bra  Pokal är att alla som läser detta gör en kommentar och delar med sig av sina favoritlänkar så kan vi fräscha upp biblioteket och stimulera diskussionerna.