U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Kraschat UFO - Admiral Wilson

2019-06-13 14:18 #0 av: Huygens

Årligen kraschar mellan 2 - 10 UFO världen över, som i hemlighet beslagtas av säkerhetstjänsten och sk black-ops-militär. Stora delar av den vanliga militären får givetvis inte reda på något om dessa UFO, som forslas bort i tysthet.


I mitten av 1990-talet kontaktade några UFO-forskare, admiral Thomas Ray Wilson (wiki) angående dokumenten MJ-12. Wilson påstod sej bli förvånad då han kunde se att stämplarna på Pentagons militära UFO-dokument var äkta, men han påstod sej aldrig hört talas om kraschade UFO eller ens om den hemliga militära organisationen MJ-12.

Några år senare hade UFO-forskaren Eric Davis ett möte med admiral Wilson. Davis gjorde anteckningar från mötet.

Advokaten Michael Hall sägs i dagarna ha släppt 15 sidor dokument som rör mötet, men den verkliga källan (Davis?) är dock okänd. Dokumenten sägs vara anteckningarna skrivna av UFO-forskaren Eric Davis, datum 2002-10-16 och ett brev skrivet av UFO-analytikern Will Miller datum 2002-04-25.


Då admiral Wilson var vice DIA-chef och J2-chef i Joint Chiefs of Staff (Pentagons kärna) hade han frågat runt bland övriga höga militärer om MJ-12 och UFO. Till slut hade general H Marshal Ward (wiki) sagt till Wilson att denne borde ta en titt på ekonomisk förbrukning i Special Access Programs (SAP) i bokföring som innehöll records groups för departementet OUSDAT.

En SAP är ett superhemligt militärt projekt som drivs utanför den demokratiska processen av Illuminatis personal. Varken Kongressen eller USAs president får reda på något om en SAP och dess ekonomi är superhemlig. Ett fåtal höga chefer i Pentagon har möjlighet att ta reda på hur dyr en SAP är.


Admiral Wilson kollade upp flera poster inom OUSDAT och hittade en rad underliga SAP-projekt vars budgetar var 5 gånger så stora som vad projekten hade fått pengar tilldelat.

Wilson fick därefter tipset från en hemlig militär "kontraktör" att kontakta projektledaren på ett privat multinationellt företag, troligen Lockheed eller Boeing. När Wilson hörde av sej, blev projektledaren inte glad, då deras projekt var hemligare än en SAP. Projektet var ultrahemligt och officiellt inte ens känt för Pentagon utan låg under Illuminati (och troligen Bilderberggruppen).

Men år 1997 ordnade projektledaren ändå ett möte med admiral Wilson. På mötet medverkade även projektets "säkerhetschef" och dess juridiske "projektadvokat".


Dom tre projektmedlemmarna ville inte avslöja för admiral Wilson några detaljer, men berättade att dom hade (minst) ett kraschat (?) intakt UFO som dom försökte återskapa tekniken för. Projektet hade 800 specialistforskare som jobbade under extremhemlig säkerhetsklassificering som ligger utanför Pentagons vanliga ultrahemliga säkerhetsklassificeringar.

Trots att Wilson tillhörde dom 15 översta militärbefälen i USA, kunde han tyvärr inte få reda på mera. Wilson blev rasande och kontaktade SAP-styrelsen i Pentagon. Han krävde att få reda på alla detaljer om UFOt.

SAP-styrelsens namnlösa adminstratörer svarade att om Wilson inte lugnade ner sej och slutade ställa frågor, skulle han förlora befodran och troligen tappa 1 eller 2 admiralstjärnor. Han skulle bli utan pension ifall han inte glömde hela händelsen med UFO-projektet. Det spelade ingen roll hur hög militär rank han hade, tillgång till det ultrahemliga SAP hade inget att göra med hur hög militär rank han hade. Kriterierna för att få UFO-information var dock hemliga. Wilson slutade bråka och blev två år senare befodrar till DIA-chef och slutade år 2001.


År 2002 var tydligen admiral Wilson beredd att berätta vissa av detaljerna för Eric Davis, som vi kan se av anteckningarna i videoanalysen av händelserna för mötet år 1997 med extrem-SAP-projektledarna och admiral Wilson: (YT/Richard Dolan, 2019-06-08, 49 min)

Är hela händelsen med admiral Wilson en psy-op, en bluff för att kunna genomföra det som kallas fascist disclosure? Är det för att slå blå dunster i ögonen på oss? Vet Pentagon egentligen mycket mer än dom är villiga att berätta för oss om UFO och deras varelser?


Anmäl
2019-07-07 13:58 #1 av: Huygens

Docent Robert Wood, vice utvecklingschef på McDonell Douglas förklarar varför Illuminati, fasaden Majestic-12 (MJ-12), mörkar existensen av kraschade UFO. (YT/Unidentified, 2019-07-07, 1 min)


Anmäl
2019-07-08 09:27 #2 av: [Hukanson]

Oj kan det vara så många som 2-10 rymdskepp som årligen som kraschar på vår planet? Inte bara i USA alltså utan över hela planeten. Då är det ju inte bara amerikanska myndigheter som håller inne med information utan kanske tiotals andra också - även nordiska nationer?

Jag är inte så insatt i politiska manövrar men när du skriver  "Dom tre projektmedlemmarna ville inte avslöja för admiral Wilson några detaljer, men berättade att dom hade (minst) ett kraschat (?) intakt UFO som dom försökte återskapa tekniken för. Projektet hade 800 specialistforskare som jobbade under extremhemlig säkerhetsklassificering som ligger utanför Pentagons vanliga ultrahemliga säkerhetsklassificeringar." blir jag intresserad. 

800 specialistforskare som jobbar på att återskapa rymdskeppsteknologi! Hur många år har de gjort det? Hur framgångsrika är de? Har de gjort egna rymdskepp?

Kanske en helt ny verklighet forskas fram pga dessa kraschade skepp och varför skulle det ske i hemlighet - håller en ny planetär teknologisk elit på att växa fram? 

Tankarna går litet till teveserien Stargate SG-1 där hemlighetsmakeriet just skapade en elit som hade full tillgång till en galaktisk verklighet som de inte ville dela med sig av till allmänheten. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-07-08 10:16 #3 av: Huygens

Ja, det är lite därför historikern Richard Dolan kallar företeelsen för Breakaway Civilization, för en liten grupp av människor har "brutit sej ut" och har skaffat sej kontroll över en mycket högre teknologisk nivå än resten av världen. Dom många biljonerna oredovisade dollar går troligen till sk Black Project vars syfte är att främja detta dolda samhälle. Kanske är upptäckterna av Bob Lazar och anteckningarna läckta för att förbereda en Fascist Disclosure.

Det finns ju också otaliga rapporter om sk "spökraketer" som slagit ner i svenska sjöar, ibland med djup mindre än 10 m. Svensk militär påstår sej aldrig funnit något när dom undersökt dessa sjöar, men det är väldigt lätta att frakta bort en uppfiskad farkost i skydd av mörker.

Vi har krascher i Kina och Sovjet som tystats ner. Kraschen i Varghina, Brasilien gick dock inte att mörka helt. (tråd)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.