E.T. / Utomjordiska raser

Total Massövervakning - Reptilians

2019-05-11 20:45 #0 av: Huygens

Målet att Reptilians ska utöva Total Massövervakning över mänskligheten verkar vara på väg att uppfyllas. I Sverige är reaktionen från regeringen enbart att åtlyda Bilderberggruppens agenda, som i sin tur upprättats av Reptilians via dom 13 mäktiga Illuminatifamiljerna. Lägg märke till att ingen riksdagspolitiker är beredd att lägga två strån i kors för att stoppa den Totala Massövervakningen.

Rymdödlorna är i kontroll.

Elsparkcyklar kan följas överallt och låsas (framkalla olycka) godtyckligt. SVT

Dammsugare och diskmaskiner är konstruerade så att Illuminatis säkerhetstjänster ska kunna hålla koll på alla människor i deras hem och starta bränder mm. SVT

Agenda 2030


Köper du sk smarta glödlampor bjuder du in okända gäster i ditt hem. Perfekt för tjuvar om dom vill veta ifall du inte är hemma.


Anmäl
2019-05-11 21:49 #1 av: [Hukanson]

Jo Huygens, jag håller med om att vi måste bli mer medvetna om hur vi energimässigt relaterar till omgivningen - både horisontellt till andra företag och nationer samt vertikalt till högre varelser som har större kapacitet att läsa av och kanske störa vår teknologi.

Det finns många raser och civilisationer som upptäckt att vi finns därför att vi håller på att utvecklas till att röra oss i solsystemet. Många vill hjälpa oss och beskydda oss - kanske för att de vill ha litet av våra resurser typ mineraler. De är då säkert villiga att inleda handelsöverenskommelser när tiden är mogen.

Men så finns då dessa Reptiler som är annorlunda? De är tydligen av en manipulativ karaktär som av någon anledning länge har infiltrerat oss och vill styra och ställa?  Det är dock omöjligt att tänka sig att de skulle våga göra öppet krig mot oss - det skulle få ödesdigra konsekvenser för dem själva i relation till andra raser och civilisationer.  Umgänget i rymden karakteriseras av ordning och stabilitet för ömsesidig överlevnad och Reptilerna har ingen orsak att begå "självmord" för vår skull?

Vi på Terra Gaia är på gång. Vi kommer snart att ha baser på Månen och kanske Mars och bygga upp ett försvarssystem av observation och kanske  vapen mot hot typ kometer.  Då börjar vi bli mogna att lära känna våra grannar i vår del av Galaxen och troligen börja köpa och sälja tillgångar och information som alla andra. Det blir en spännande framtid - utan våld och rädsla.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-05-11 22:08 #2 av: Huygens

Massövervakningen har något annat okänt syfte. Jag tror inte reptilians har fysiska kroppar.


Anmäl
2019-05-12 09:42 #3 av: kamjal#

#2  reptilians tar över människors andliga  kroppar, så de ser ut som andliga människor, om man har inre syn

Anmäl
2019-05-12 11:06 #4 av: Huygens

UFO-forskaren Linda Moulton Howe träffade en kvinna som jobbade i ett affärskomplex. När den kvinnan en dag pratade i telefon och vände sej om, såg hon en "krokodil" i kostym stå några meter bort.

Det finns även åtskilliga berättelser om observationer där ögonen på människor (?) kortvarigt fått ändrade pupiller, till smala lodräta springor.

Det finns berättelser om kostymklädda albinoödlor med blanka vita huvuden som nattetid lämnat finansbyggnader och klivit in i specialbeställd taxi.


Anmäl
2019-05-15 13:49 #5 av: Huygens

Whatsapp avlyssnar dej. SVT


Anmäl
2019-05-15 15:14 #6 av: [Hukanson]

Som medlem på Utomjordiskt bör man tas existensen av utomjordiska civilisationer för ett uppenbarat faktum. De finns och de cirkulerar runt Jorden för att den och dess Mänsklighet som befolkar den som en intelligent olikfärgad människoras har nått ett kritiskt skede i dess utveckling - att kunna lämna ytan och se sig om i Solsystemet. Eftersom det är något som andra civilisationer gjort på deras respektive planeter för länge sedan vet de att det uppfattas av den utomjordiska omgivningen som att de är redo för kontakt så finns det ett gigantiskt medvetandegörelseproblem. Att lära känna en utomjordisk verklighet är svårt och det kräver diplomatisk skicklighet. De utomjordiska har sedan länge skrivit spelreglerna för hur man umgås i rymden och dessa regler måste vi lära oss. Vissa stellarer vill dra fördel av vår okunnighet och göra oss beroende av dem. Vissa stellarer vill använda våra resurser för egen vinning. Vissa stellarer vill vara våra herrar och hemligen diktera vår utveckling.

Eftersom stellarcivilisationer är mycket mer avancerade både kulturellt och teknologiskt (vetenskapligt) kan de säkert göra det som Huygens beskriver. Så vad bör då vi göra i vår tur?

Vi ska absolut inte bli aggressiva. Vi ska inte söka kontakt och teknikutbyte. Vi ska i lugn och ro satsa på att bygga upp en egen kompetens att forska. Vi bör ta emot information och vi bör öka vår förmåga att kontrollera vårt närområde med en månbas och om vi får besök ska vi diplomatiskt visa vår intelligens och samarbetsvillighet att upprätthålla stabilitet och respekt.

Det är en ny och okänd framtid som väntar oss. De barn som växer upp nu kommer att möta stora utmaningar i framtiden. De måste förstå att stellarer är verkliga och att vi är stellarer för dem som de är för oss. Vi lever på en av 100tals miljarder solsystem i denna galax och förhoppningsvis lever vi i en bra del av galaxen med goda grannar. Vi kommer att få reda på om det är så. 

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.