Egna upplevelser

nordic andromeda varnar

2019-05-08 05:00 #0 av: kamjal#

nordic andromeda warned in October last year, for tall gray ships at the sun 500 meters large .they were afraid of an invasion of the earth. nordic had 50,000 soldiers here this winter. tall grays looks like statues on Easter Island, nordic i wanted to warn people, but i haven't written so much.

Anmäl
2019-05-08 08:51 #1 av: Hukanson

Invasion - det låter farligt men vad innebär det? Troligen att de utan tillåtelse från våra beskyddare börjar infiltrera och manipulera mänsklighetenför egen vinning.  De smiter emellan skyddsnätet och likt trojanska virus attacker förändrar vår värld. Hur förstärker vi brandväggen och förhindrar deras invasion? Genom att medvetandegöra ljusarbetarna så att de kan ta upp hotet med våra beskyddare. Genom att medvetandegöra allmänheten så de kan inkludera det i sina böner.

Vi har ju inget försvar än mot hot utifrån. Kanske vi växer i förmåga år för år att observera med våra satelliter och observatorier. Kanske vi bygger en bas på Månen och kanske på Mars som kan varna oss för andra civilisationers närvaro i vårt närområde. Det viktiga är ju att vi tar vår plats i solsystemt och visar att det är vi som bor här, lever här. Detta är vår område - vi har rätt att bestämma över oss själva och vårt område. Så gör alla andra civilisationer och det måste vi också göra.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-05-08 09:56 #2 av: kamjal#

tall grays, de här inte intresserade av mänskliga civilationer,  de vill ha en mineralrik planet med atomosfär

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.