E.T. / Utomjordiska raser

Intelligent liv

2019-01-25 17:38 #0 av: [Hukanson]

Den planet vi bor på är på väg upp ur det omedvetna mörker som massorna så länge har varit tjänare åt. Bara för femtio år sedan fanns inget av den masstelekommunikation som vi nu tar för given och inte kan klara oss utan. Det är ett stort steg för mänskligheten och en överkomlig utgift för individen.

Det kollektiva ljus som har gått upp för oss, inte minst tack vare alla universitet och högskolor runt om i världen, gör det sannolikt att det måste finnas intelligent liv i universum. Detta liv förstår vi att det behöver inte vara kol-baserat. Det kan vara livsformer baserat på andra grundämnen och i vilka former som helst. Det är inte själva formen som är intelligent utan innehållet i den - kalla det själ, kalla det ande.

I länk biblioteket finns referenser till websajter som beskriver olika raser och var de har sitt hemstjärnsystem. Det beskrivs pleiader, sirianer, orioner, ödlor, katthumanoider, hundhumanoider, lejonhumanoider etc etc. Att acceptera detta som sanning ger faktiskt ett lugn och en tillförsikt att detta stora kalla ödsliga universum ändå har glädje, liv, intelligens och gemenskap utanför vår planet.

Kanske science fiction filmer som Star Trek har rätt i att ett umgänge med dessa andra inte vore helt problemfritt. Men ju mer avancerade vi blir ju troligare är det ju ändå att vi måste umgås litet. Om vi bygger baser på Månen och Mars samt skickar satelliter runt om i galaxen sänder vi ju ett budskap om att vi expanderar och vill ha en plats i rymdresenärernas klubb.

Vetgiriga som vi är hoppas vi på att få veta allt om andra och på så sätt också veta allt om oss själva. Mänskligheten har lärt sig att klona apor och när föds den första klonade människan? Vi förstår att manipulera med dna och därmed kan vi omöjligt vara den köttsliga kroppen till vår identitet. Vår Kunskap ökar och vår Medvetenhet med den.

Men ju mer vi utvecklar de priviligierade ju mer skriker det i ögat att det finns miljoner barn som dör svältande, hundratals miljoner som saknar det nödvändigaste, folk som lever primitivt utan möjlighet till utveckling. Vi har mycket att göra för oss själva innan vi kan permanent flytta vårt fokus utomjordiskt.

Jag efterlyser fler drömmar och framtidsvisioner.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-26 12:54 #1 av: JRSN

Är människan på väg att kolonialisera rymden? Svaret blir troligen både ja och nej, för mänskligheten är knappast homogen och det finns uppenbara hinder som bromsar utvecklingen. Merparten av människorna är ju långt från att kunna genomföra några rymdresor men en liten (av sig själva) utvald skara är redan där. Detta sker främst genom militär teknologi som kommit till genom obskyra kontakter med utomjordiska grupper (vars etiska och moraliska principer är mycket tveksamma).

Så, teknologin finns redan, men den känslomässiga balansen hos denna priviligierade klick kan starkt ifrågasättas. Man anar såväl fascistiska motiv som beslut baserade på rädsla och aggression. Jag tror att det är först när människor agerar som en grupp i emotionell harmoni som utomjordiska expeditioner kan ske med någon framgång. Utvecklingen står dock inte still och jordens befolkning ökar inte okontrollerat, vilket ibland hävdas. Den svenske professorn Hans Rosling (tyvärr bortgången) har klart kunnat visa motsatsen. Länk:

https://www.youtube.com/watch?v=FACK2knC08E

Rymden därute kryllar av liv och förhoppningen är att vi mycket snart skall kunna interagera med dem, på olika plan. Ett problem är som sagt att vi inte är särskilt balancerade känslomässigt. Om/när vi når ut, skulle vi kunna orsaka stor skada. De därute känner säkert till saken och avvaktar kontakt på grund av detta. Jag har en hel del tankar om olika livsformer som jag sammanställt på den här sidan:

https://www.astromantra.se/andlighet/livsform.html

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-01-27 01:47 #2 av: kamjal#

mina kontakter nordic från andromeda.   blenda nordic tog ett eget beslut att skicka en video till CNN,   hon blev aressterad av andromeda därför, medelade clas men allt gick snett, och blenda nordic blev aressterad som sagt

sblogg.ufo.se/csblogg3/?p=53748&fbclid=IwAR2uvs_-Mlgk_nh-xZ79kScaWz0hW9PzsMoUmCEJWBTzEmGqEx8lEG4LwXQ

Anmäl
2019-01-27 03:45 #3 av: [Hukanson]

Kamjal ditt inlägg tyder på att en viss person vet och kan mycket mer än han offentligt medger. Att visa upp en plastdocka av en död ruttnande stellar gör allmänheten äcklad och avskräckt...är det avsikten? Jag tycker inte det bidrar till en större acceptans av sanningen. Vi är intelligenta till vår natur och det bör vi bejaka på ett bra sätt. Om Solen vore ett svart hål skulle den få rum i en svensk nationalpark. Om vi kan förstå det så är vi välan ingen mob av monster stenkastare. 

Kanske att man måste ge UFO Sverige beröm ändå för att de verkar vara på rätt väg. Efter så många år av observationer börjar de nu tro på dem själva och ta nästa steg i utforskandet av ämnesområdet.  Sannolikheten för att det liv vi skulle kunna upptäcka i universum är intelligent - intelligentare än vi är - är väldigt stor. Ändå tar många för givet att det enda liv vi kan upptäcka är primitiva ur celler eller organismer...kanske därför att det är det vi själva letar efter på vår egen planet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-30 20:40 #4 av: [Hukanson]

Gregg Braden är den privatpraktiserande vetenskapsmannen som undersökte människans DNA i syfte att finna någon information som inte uppdagats förut och i det arbetet upptäckte vad han kallade Guds Koden. Han upptäckte att i en del av den slumrande delen av vårt dna (eftersom DNA-strängen är så gigantisk används bara en del) finns det en del som när den översätts till logik och språk blir till ett budskap - ett meddelande. Detta meddelande finns i alla människor och kan tydas i klartext som ett meddelande från Skaparen av dna-intelligensen.  Han kunde tyda innehållet till ett klart budskap från Yahwe som på arameiska (det språk Jesus talade) lämnade sin signatur på sin skapelse.  Gregg Braden förstår med detta att vi är som människor i köttet en designad produkt av en Intelligens som är som en konstnär som designar sin konst.  Gregg Braden har skrivit böcker sedan han för fem år sedan arbetade fram dessa forskningsresultat. De har sakta fått ett stort erkännande och intresset bara växer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-31 21:18 #5 av: JRSN

Mycket intressant intervju med Gregg Braden, att hjärtat faktiskt har nervceller och fungerar som en känslomässig hjärna! Även om man hört om "hjärtats visdom" så är det revolutionerande att få höra det så svart på vitt.

Absolut banbrytande är också forskningen av Dr. Scott McQuate. Han hävdar att han funnit den sanna betydelsen av Guds Namn, vilket har varit krypterat och gömt alla dessa år. I korthet är dekrypteringen som följer: De Hebreiska bokstäverna för Gud; 'YHWH' måste först transkriberas till de Arameiska bokstäverna 'IAUA', där inga konsonanter används. Från denna punkt måste sekvensen dekrypteras, med andra ord 'kastas om'. Utfallet blir sekvensen 'AUAI'. Detta är fortfarande inte begripligt, men genom att jämföra med de Sumeriska urkunderna så kan Guds Namn urskiljas. Sumererna kallade skaparna (i pluralis) 'ANUNAKI' vilket är just 'AUAI' inklusive konsonanter. Rebellerna från planeten ANU anlände till jorden, blev strandsatta här och beslöt att duplicera sig själva. De formade dock inte andra Anunaki utan oberoende Gud-lika varelser; människan.

https://www.youtube.com/watch?v=eqjawl24Y28&t=50m0s

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-01-31 21:42 #6 av: [Hukanson]

I Jerusalem finns Det Heliga Rummet där Överrabbinen går in en gång om året och uttalar Guds Namn. 

Det vore oväntat att det skulle vara El Anunaki ?

Oneness can not be divided.

Anmäl