U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Vem är Stanton Friedman?

2018-10-16 11:26 #0 av: [Hukanson]

Stanton T Friedman föddes 1934 och blev kärnfysiker på Chicagos universitet. Han var en mycket begåvad vetenskapsman som forskade i avancerad vetenskap när han fick tag i en bok om utomjordiskt liv och blev intresserad. Friedman arbetade som kärnfysiker på företag som General Electric, General Motors, Westinghouse, TRW System, Aerojet General Nucleonics, McDonnels Douglas. Bidrog till utvecklingen av kärnkraft.

Från 60-talet blev han seriöst intresserad av UFO och aliens och var den förste att besöka Roswell kraschen. Han studerade Majestic-12 dokumenten. Han har sedan 60-talet hävdat att ufo är materiella föremål som styrs av intelligenta aliens. Stanton Friedman har länge ansetts som den främste företrädaren i UFO-rörelsen men har nu blivit gammal och trött och sagt att han vill nu ägna sig åt sin fru och familj.

Friedman har en mycket besökt websida på nätet:  http://stantonfriedman.com/

Friedman anser att bara en fraktion av alla dokumenterade UFO-rapporter är observationer av maskiner som är designade, byggda och styrda av utomjordiska varelser från en annan planet som är här för att besöka eller studera vår planet. Han anser att UFO:n är rationella konstruktioner som lyder universums fysiska lagar, men att människan ännu inte vet hur de fungerar.

Friedman hävdar att UFO-kraschen i Roswell 1947 var en utomjordisk farkost, som kraschade på grund av en storm. Farkosten kommer från ett utomjordiskt moderskepp, och utomjordingarna kommer från solsystemet Zeta Reticuli. Han säger också att USA:s regering hämtade både farkosten och passagerarna, flyttade dem till en okänd plats (troligen Area 51), och att de än idag vägrar att erkänna att det finns utomjordingar.

Se informativa intervjuer:

https://www.bing.com/videos/search?q=stanton+friedman&view=detail&mid=86EA52BB22F3B3A066D686EA52BB22F3B3A066D6&FORM=VIRE

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-16 11:43 #1 av: kamjal#

hon är hybridbarn mellan greys o människa

Anmäl
2018-10-16 12:24 #2 av: Eliiza

Hej!
Just när det gäller att han menar att utomjordingar existerar och har flugit hit genom Universum, samt det han uttrycker gällande Roswell, så ligger det faktiskt en hel del i det han säger. Men, överlag, annars, så verkar Stanton Friedman tyvärr vara mer intresserad av att göra karriär än av den verkliga sanningen bakom, och i, allt.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2018-10-16 12:24 #3 av: [Hukanson]

Om man fångar en fisk är chansen rätt stor att det finns en massa andra fiskar i havet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-16 12:35 #4 av: Eliiza

Strålskeppet som krashade i Roswell kom, mycket, riktigt från Zeta Reticuli-systemet. Ombord på skeppet fanns dock inga utomjordiska människor. Det manövrerades utav androider. Men detta har forskarna, vad jag vet, ännu inte upptäckt.
Dessa androider utformades för att likna sina mänskliga skapare. Men, de bilder som kablats ut av dessa sk. Greys (små grå) har förvrängts och har ganska liten överensstämmelse med hur de faktiskt ser ut.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2018-10-16 12:46 #5 av: [Hukanson]

Normalt är ju välinformerade forskare som vågar tänka djupare, bredare och högre än vanligt det som vi vanliga studenter ser upp till och tar lärdom av. Friedman är ju vetenskapen självt typ och kan inte göra annat än karriär i sin patos för sanning i mänsklighetens tjänst. Därför känns det litet udda att se ner på honom och avfärda honom som mindre vetande och därmed upphöja sig själv till en sannare sanning som vet så mycket bättre. Billy Meier i alla ära men varför är han en bättre människa för att han är ett språkrör för en utomjordisk civilisation? 

Det blir litet antingen eller ibland. Det ska det inte behöva göra. Vi är ju ändå människor som måste delta i mänsklighetens utveckling. Alternativet tror jag inte existerar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-16 16:37 #6 av: Eliiza

Stanton Friedman har ju faktiskt kommit fram till en hel del. Men, jag tycker det är synd att han, som forskare, gjort sig lustig över Billy Meiers arbete, och över vissa som lagt ner sin själ i att själva forska i ärendet.

Alla människor är viktiga, och det är därför som vi finns, av alla möjliga olika sorter. Alla behövs för att dra just sitt speciella strå till stacken. Varje strå kan, utifrån sett, i sig, ses som oviktigt, om man inte vidgar och fördjupar sitt seende. Men, om man då ändå dristar sig till att avlägsna alla sk. oviktiga strån så finns det således heller tillslut ingen stack kvar. Så, om man anser att Billy är det enda viktiga stråt så får man verkligen lov att tänka om. Ett enda strå gör ingen stack. Så, i det avseendet är inte Billy Meier sas. bättre än andra.
Alla strån behövs. :-)

En stjärna gör ingen stjärnhimmel, men miljoner och åter miljoner gör! :-)

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.