2018-09-28 19:06 #0 av: Hukanson

I kväll går det en långfilm på teve som heter Transformers och filmen handlar om materia/robotar som kan transformera om sin form till vad som helst...som indiska andar i flaskan typ.

Visst är det fantasi filmer men man kan ju börja tänka litet själv också på vad det hela handlar om. Det måste ju till ett andligt medvetande som vill något och har förmågan att manifestera sin "utomjordiska" andliga medvetenhet och personlighet till fysisk materia - något materiellt och användbart. Användbart för vad? Det beror ju på den andliga personen. Antingen kan den - som indiska anden i flaskan - vilja uppfylla våra önskningar och vara vår tjänare eller så tjänar den helt andra utomjordiska intressen typ erövring av vår värld.

Det ska bli intressant att se filmen men jag vet på förväg att det blir mycket cowboy och indianer med litet riddarromantik. Annars är det ju inge kul.

Vi vill ju gärna se tex stellarskepp (ufo's) som något stabilt fysiskt men tänk om de i verkligheten är som Transformers - shapeshifters?