Övrigt

Lever JFK jr - och samarbetar med DJT ???

2018-07-22 14:44 #0 av: Amon

Kan detta stämma:

Att JFK jr lever och samarbetar med DJT för att ta ner Djupa Staten, Kabalan eller Illuminati - eller vad man väljer att kalla dem??? FörskräcktFunderarTummen upp

Det vore ju HELT FANTASTISKT i så fall! Tummen uppHjärtaHjärtaHjärta

Om man läser Kauilapele´s blogg - så har det senaste veckorna kommit flera artiklar som tyder på detta!!!

Om mötet mellan DJT och Putin tex.

Här är en annan artikel.

Här en om JFK:s grav - som ser ut som ett Q.

Video om Q:s plan att rädda världen.

Och så den senaste artikeln.

Anmäl
2018-07-22 22:03 #1 av: Hukanson

JFK var en mycket kraftfull president och lade en moralisk grund för USA's politik som fortfarande gäller. Lyssna på några korta avsnitt av hans mest berömda tal 

https://www.bing.com/videos/search?q=famous+speach+by+jfk&view=detail&mid=2F6A64FB967FCA7855602F6A64FB967FCA785560&FORM=VIRE

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-27 12:30 #2 av: Amon

Usa:s fd utrikesminister Henry Kissinger säger om president Donald Trump:

The legendary diplomat also remarked that "Donald Trump may be one of those figures in history who appears from time to time to mark the end of an era and to force it to give up its old pretenses."

Benjamin Fulford  berättar också att nu när den Brittiska grenen av Rotschilds har överlämnat sej till DJT och WDS (White Dragon Society) - så står de Franska, Tyska och Sweiziska grenarna på tur - och håller på att bearbetas för fullt.

Anmäl
2018-07-27 16:32 #3 av: Hukanson

Stora saker är i görningen som vi sedan länge fått information om men kanske inte tillfullo förstått allvaret i. Var och en måste fortsätta att puzzla ihop sin förståelse av vad som händer i politiken och ekonomin och se taoismen i världshistoriens utveckling. Tack Amon för din forskning och att du fortsätter att dela med dig av viktiga länkar och informationer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-28 21:22 #4 av: Amon

Mera om JFK:jr: "Han lever - och hjälper President Donald Trump att dränera träsken!!!FörskräcktTummen upp

Anmäl
2018-07-28 23:08 #5 av: Hukanson

Litet krystat ändå att John-John skulle gömma sig undan som levande död, maskera sig med plastik kirurgi bara för att han ville leva ett enkelt vanligt liv - men varför skulle han då ändå avslöja sig för Donald Trump: USA's President i Vita Huset, för att påverka utrikespolitiken?? 

Denna Ka Ulla Pelle spekulerar i termer av psykoterapeutiska behov men det är väl ändå litet krystat?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-29 09:11 #6 av: Amon

Kauilapele lägger ut på sin blogg artiklar från många olika ställen - och det kommer nu fler och fler artiklar och videor från olika håll som tyder på att JFK:r lever och samarbetar med Trump. Tummen upp

Om nu detta stämmer återstår att se - tydligen är detta en gammal plan för honom - att komma tillbaka och göra rent hus med de som dödade hans far - och återställa USA.

Den senaste videon (#4) kommer från en medial kvinna som ofta hjälper polisen att finna försvunna personer.

Och det sägs ju också att:  Verkligheten ibland överträffar dikten!

Anmäl
2018-07-29 14:13 #7 av: Hukanson

John-John var bara tre år när hans pappa blev mördad. Han dog när han var 40 år. Han hade mycket tid från sin position som advokat och massmedial mogul att forska i det. Att bli någon Green Arrow med USA's President efter en fejkad död låter väl ändå litet krystat? 

Om mördarna är döda och det ändå finns så mycket oro i den döende svarta makten att världen måste avvakta och se tiden an...varför tro på hjältesagor? Faktiskt är det troligare att han skulle vara intresserad att hjälpa Trump som en avliden andlig person - vara ett specialintresserat inflytande från andevärlden med tillåtelse från Jesus och de uppstigna Mästarna.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-07 23:05 #8 av: Amon

Läs gärna den här alternativa bloggen: Q (anon).

Där kommer nya korta, krypterade meddelanden varje dag - som försöker få folk att tänka själva.

Det är någon närstående till DJ Trump - som skriver den.

Just nu handlar meddelandena om MSM - Main Stream Media.. Förskräckt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.