U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

UFO nytt i Sverige

2018-07-18 09:07 #0 av: Hukanson

Håkan Blomqvist och Anders Berglund är två svenska ufo-forskare som träget kämpar på med sin internationellt uppmärksammade forskning runt det vi kallar ufo.  De skriver månatligen sina bloggar och det är bra att kolla upp vade håller på med för den som vill lära mer om hur man forskar runt vår kontakt med den aspekten av tillvaron som vi misstänker är av utomjordisk orsak.

https://ufospaning.wordpress.com/

http://ufoarchives.blogspot.com/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-08 22:35 #1 av: Eliiza

Visst har man sett ett och annat på himlen ibl, och jag har blivit glad varje gång. Men det behöver ju inte alltid röra sig om något utomjordiskt, men vissa gånger så har det nog ändå varit så. Dock, inget av det jag sett genom åren tänker jag dryfta med UFO-Sverige.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2018-10-09 21:36 #2 av: Hukanson

Det är personliga bloggar med duktigt intressanta länkar ändå. Vad gäller UFO-Sverige så gör de väl nån nytta med sitt enorma arkiv men i ett tvärtom perspektiv så gör de ingen nytta alls för de utomjordiska civilisationer som har tagit på sig ansvaret att guida Jorden in i en galaktisk gemenskap - det är ljusgrupperna och kanaliserare som gör det.  Den mängd information som vi borde ta till oss och som kan vidga förståelse och perspektiv för vilka vi är och hur vi blivit som vi är motarbetas om vi med rädsla för vad sociala idoler ska tycka gömmer oss bakom negativ misstro och bortförklaringar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-09 21:55 #3 av: Eliiza

Ja deras bloggar är bra. Ju fler bloggar i detta ämne desto bättre. :-) För då öppnas alltfler människors sinnen upp. I gångna tider var människorna vana att se strålskeppsliknande farkoster på himlen. Men på senare tid i vår historia så har mänskligheten skrämts upp. Det är dags att åter vänja människorna vid de faktum att vi inte är ensamma, samt att få ut informationen att vi, våra gener, härstammar från platser långt ut i universum. Vissa människor här bär på andeformer som är rent Jordiska, medan andra bär på än äldre andeformer som är födda på helt andra platser i Universum. Här på Jorden finns en salig blandning. :-) Peronligen så tycker jag därför att Jordens och mänsklighetens historia är fantastisk. :-)

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2018-10-09 22:08 #4 av: Hukanson

Håller helt med. Det är ett viktigt arbete vi kan vara med att göra. Jordens historia är fantastisk och vi människor har bara varit här en bråkdel av en procent av den historien men ändå har vi präglat vår enorma expansion på den både organiskt och materiellt. Vetenskapen riktar dock sitt intresse mer och mer utanför Jorden och våra sonder har börjat utforska rymden utanför solsystemet. Våra "kikare" ser hundratusentals ljusår in i kosmos och vi letar den sanna teorin Om Allt. Deras arbete är tekniskt/materiellt men kan inte göras om vi inte har ett andligt medvetandegörelse arbete som fungerar. Kunskapen är Utomjordisk även om Jorden lever.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-09 22:45 #5 av: Eliiza

Vad jag fick lära mig för inte så värst många år sedan är, varför tyska och schweiziska (riktiga) trädgårdstomtar ofta pekar uppåt med ena pekfingret. Trädgårdstomtarna är symboler/avbilder av de små sk. älvorna. Ett småvuxet folk som bär på många kunskaper och mycket vishet, och att de faktiskt samtidigt är pilimariska små lustigkurrar. Det är de som är anledning till att Schweiz i urgamla tider kallades för Elvet. Och, de pekar uppåt för att berätta för oss att visheten och kunskapen kommer uppifrån, dvs. från himlarna och från kosmos...från de goda som rest (och reser) hit genom tid och rum...

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2018-10-10 06:22 #6 av: kamjal#

parallelvärldar

en värld är 200 meter ovan jordytan, invånnarna är små, tas även som vättar eller tomtar av människor, de har 4 planeter, och är i fjärde dimmensionen,,,,de har en dimmensionsportar i varje hus, de gillar att busa med människor, de älskar affärer, köper och säljer allting deras bostader är kantiga, med trekantiga fönster…………en del kallar deras värld ovanvärlden, finns även namn som månvärlden

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.