Utomjordiskt

Raeliska-sekten och världsherravälde.

2018-07-17 17:44 #0 av: Hugohugo

Raelianerna försöker bygga en ambassad för få hit ett hycklande gäng utomjordingar, av inte mindre än Satan i kroppslig form.

Allt är bra om det inte distraherar en för mycket (ur balans) eller blir fanatiskt, samma med sex… En miss som kan ske just av sex (men även annat, men frestelsen kan nog vara som större i många lägen för vad sex är som upplevelse och dess uppställda position i samhället). Men det kan även vändas till något fel, som med Claude Rael Vorilhorn vill att sex och orgier skulle upphöjas under styret av en elit av vilka som är smartare, medans resten av folket skulle vara utan bestämmande som göra omröstningar eller bli politiker. Om man vill etablera ett högre upphöjt tillstånd som ska förbli, så får man välja något annat än sex, eftersom sex lär då bli ett beroende och ställa en ur balans för att riktigt uppskatta sex för att komma och gå som den belönings effekt det har med dopamin. Dopaminet är i sundhet som en pendel, så sex är på sin tur när det attraherar sunt naturligt för att sedan övergå i kyskhet som primärt (d.v.s. ett avståndstagande eller avstås ifrån), för att byggas upp igen på nytt.

Serotonin är anknutet till lycka och återfinns i lugnet och jämställdhet och det roterande och närings processen (särskilt i tarmen), hälsosamt så ägnar man inte tid åt meditera på inre kroppsliga processer, med undantag av andning och det ytligare. Främst passar att man väcker sig i fokusera på gestalta näringen som en yttervärld. Det ger en mer kontroll och är sundare eftersom man bör avstå från riskera inverka på livets komplexa natur och känsliga balans till det mesta (undantagvis djup lugn andning som exempelvis inom yoga, håll det bara enkelt och utan använda obehagligt med kraft).

En bok som redan avslöjat detta är skriven i boken The Sacred And The Profane, skriven av en inte ortodox Rabbi (Rabbi Désiree R. Ntolo), påminner om Urantia boken.

Anmäl
2018-07-17 19:21 #1 av: Hukanson

Kanske litet underligt att Raelianerna vill bygga en ambassad för utomjordisk kontakt i ett land som bygger sin framtid genom äktenskap och familjebildning om de vill predika fri sex och lösa förbindelser. 

Rael har troligen någon föreställning om att bägge yttringar av Den Fria Viljan har samma Gud och Skapare och borde vara jämställda inför Källan. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-17 20:09 #2 av: Hugohugo

#1 Det är nog att jämställa något som ändå inte av den ena sidan strävar efter jämställande. Till vad det är om att ha en Gud som överskrider bristerna och som även kunde öppnas dörren för att närvara och ena, så kommer effekten förbli på den här nivån som vardagen har, den kommer vara som något ojämställt och jämställt är inte samtidigt, så pass att skador kan ske, så väntar Gud på få införlivas. Men Satan vill skada, så det är ett uppror från enas, och eftersom Gud inte tränger sig på som så att Skaparen kommer från sitt håll, om man inte öppnar för nå till honom först (de högre dimmensionerna med fler dimmensioner). Vi var ju tänkta vara som gudar, så som en likhet av Gud. Det stämmer ju i om man ser på allt skapande människor gör. Om inte skulle människor inte skapa alls om Gud var istället för allt skapande på egen hand.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.