Off Topic - Utanför ämnet

Mässlingssjuka trots vaccin

2018-03-31 12:57 #0 av: Huygens

Dom personer som blev mässlingssjuka var i dom flesta fallen redan mässlingsvaccinerade. Det innebär att vaccinet inte skyddar mot mässling om man ändå kan få mässling. Myndighetspropagandan mot föräldrar som låter sina barn naturligt få mässling var alltså ljug. SVT

Frågan är vad som händer om många vuxna vaccinerade plötsligt får mässling?


Anmäl
2018-03-31 13:55 #1 av: Grävlingen

Utomjordiskt?

Lyssnade på en 6 timmar lång intervju david icke gjort med Credo Mutwa där Credo hävdar att vaccin får barnens ''spirituella'' förmågor att försvinna, jag minns inte exakt hur han uttryckte sig.

Vaccin är uppenbarligen ett vapen mot populationen. 

Här är intervjun tror jag https://www.youtube.com/watch?v=vsPaxFvrD8c

Anmäl
2018-03-31 21:08 #2 av: papa-bear

grejen var att de som ändå smittades, var utsatta av smittade under en lång tid, och då hjälper inget vaccin. vilket som vanligt går att läsa i den länkade artikeln, men du orkade väl inte läsa längre än att dina teorier bekräftades.

Anmäl
2018-03-31 21:21 #3 av: Huygens

Frågan är vem som inte orkade läsa den officiella texten:

"Två doser av vaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund gör 97–99 procent av patienterna immuna. De som trots allt insjuknat kan alltså tillhöra de få procent som inte skyddats av vaccinet."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.