2018-03-07 09:55 #0 av: Huygens

Fisk anses vara nyttig mat som är viktig för hjärnans utveckling medan rött kött anses skadligt och dessutom tillförs det cancerframkallande giftet nitrit. Vi fick lära oss i skolan att lax var en synnerligen nyttig fisk.

David Icke återkommer till att vår miljö ständigt attackeras av Illuminatis storföretag, med målet att försvaga mänskligheten och troligen ersätta homo sapiens med en helt annan typ av varelse. Miljön måste dock först anpassas så att denna okända varelse kan ta plats.


Etoxikin (wiki) är ett miljögift som tillförs norsk odlad lax. Det saknas djupare studier på effekterna av Etoxikin, som dödar insekter i jordbruket. Det finns EU-regler för nivåerna av Etoxikin i frukt, grönsaker och kött men inte i fisk. Etoxikin är en förbjuden livsmedelstillsats i EU, utom i fisk.

Norska regeringen vägrar svara på frågor om Etoxikin.

Norsk lax kan därför tillåtas innehålla okända mängder Etoxikin som behövs i fiskmaten till laxen. En norsk forskare upptäckte att Etoxikin passerar blod-hjärnbarriären (wiki), vilket okända ämnen helst inte ska göra. Vetenskapliga tidskrifter vägrar publicera hennes upptäckter. När blod-hjärnbarriären sviktar ökar risken för demens och hjärnskador.

Dokumentären Fillet Oh Fish (av Nicolas Daniel) går igenom flera områden som rör den miljöförstörande hanteringen med odlad lax både i Norge och utanför Europa, med fokus på skadliga ämnen som finns i fiskmaten till laxen. Jag tar med två länkar då det är vanligt att ytvideoer försvinner.

(YT/Book Of Clear, 2014-10-09, 54 min)
(YT/Marcus Guiliano, 2017-03-25, 54 min)


Samtidigt pågår ett krig för att utrota svensk naturlig lax. Uppdrag Granskning undersökte situationen år 2013. (YT/Emil Nilsson, 2016-07-04, 58 min)

Det är en dyster dokumentär där svenska regeringar i båda blocken gjort vad dom kan för att den naturliga svenska laxen ska försvinna från svenska vatten.


Vem har uppfunnit Etoxikin? Det är samma företag som uppfann RoundUp som i hemligstämplade USA-studier år 1978 visade sej ge cancer.

Monsanto