Frågor inom ämnet söker svar

Ufologi videos

2018-02-11 13:17 #0 av: Hukanson

Visuell kontakt har vi redan fått i världen - tusentals videos på youtube och andra sajter visar oss dagligen under många år att det är sant som de säger att kontakt mellan världar/civilisationer/skapelser är något normalt och självklart i galaxen/universum. Vi som mänsklighet behöver bara vakna upp och våga förstå det. Det är ju många som har gjort det under en lång tid och varit pådrivande i utvecklingen - till och med utvalda kontakt personer och ambassadörer. I denna tråden kan vi lägga in de videos vi tycker är intressanta för vår diskussion om faran med att vara naiva i kontakten - handlar ändå inte allt om handel, makt och inflytande?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-11 13:20 #1 av: Hukanson

Jag är full av beundran faktiskt för det kloka visa sätt familjen Summers vill hålla upp ljuset för oss andra och sprida insikt och förtröstan till alla i denna svåra tid av uppvaknande och omprövningar av övertygelser. Lyssna till en radiointervju!

en viktig länk i sammanhanget http://alliesofhumanity.org/home

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.