Planeter, Galaxer & Solsystem

Vi överlevde - igen!

2017-09-24 00:14 #0 av: Evisen

Jag har missat totalt de senaste dagarnas teorier och läste nu ikväll att jorden skulle ta och gå under. (Hurra! Vi överlevde ännu denna gång...)

Planet x eller även kallad Niburu skulle krocka med jorden, eller om det var tvärtom.

Jag såg att Expressen hade skrivit om detta, och lite om undergångsteorier.   (Skulle inte förvåna mig om jorden gick under p ga allt som pågår nu med hot om atombomber, vapenskrammel osv...)

http://www.expressen.se/nyheter/jorden-spas-ga-under-i-dag--ska-krocka-med-planet-som-inte-finns/

Anmäl
2017-09-24 09:53 #1 av: Farwuq

Niburu har man talat om i åratal, det finns ingen indikation på att det stämmer. snarast tvärt om.

Det som talar emot Niburu, är att det råder harmoni mellan de inre planeterna här i solsystemet, de ligger nästan på samma banplan; vilket talar emot en återkommande störningar.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-10-01 11:26 #2 av: Ewerhof

Hm, har missat det också.
Fast jag har läst boken "Den tolfte planeten" och jag förstod det som att det är betyyydligt längre tid tills ett eventuellt möte med någon annan planet. Dessutom så tror jag mer på fler subtilare förändringar än jordskred och dylikt. Fast nog stormar det på många håll i världen just nu.
Nåja, det är ju trevligt att ha varit med om ytterligare en överlevning. ☺

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.