Astrologi

Den andra verkligheten

2017-07-18 20:50 #0 av: Hukanson

Finns Den Mörka Materien - och vad är då den?

Om den finns så som den definieras av vetenskapen så innebär den i princip en annan verklighet än den vi lever i. Vår verklighet karaktäriseras av atomernas fyra grundkrafter: stark och svag växelverkan, elektromagnetism och gravitation. Men den mörka materien har inget annat än gravitation.  I alla fall ger den ingen respons på de tre andra krafterna. Vetenskapen har sagt att så mycket som 95% av all materia i kosmos utgörs av denna andra verklighet. Detta är ju oerhört viktigt att förstå för att kunna förstå mer om det universum vi lever i.

"Many science-savvy people take it for granted that the universe is made not only of Carl Sagan's oft-quoted "billions and billions" of galaxies, but also a vast amount of an invisible substance called dark matter. This odd matter is thought to be a new kind of subatomic particle that doesn't interact via electromagnetism, nor the strong and weak nuclear forces. Dark matter is also supposed to be five times more prevalent in the universe than the ordinary matter of atoms."

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-18 21:28 #1 av: Darkylucy

nästan allt är uppbygt av mörker ändå fast alla avskyr den ta rymden all är helt tyst fast därifrån kom allt tillLyssnar på musik

Anmäl
2017-07-18 21:34 #2 av: Darkylucy

ochså så försöker forskarna hitta först bygstenen av allt liv i universum när dom håller på bygs svarta  håll i jorden det är så hög hastighet att det bildas fast ochså så kan alla svarta håll slucka upp allt om dom blir förstora fins mera än det universum vi känner till i sprickan fins änu flera universum men för livet behövs en levande kärna förutom mucrker typ som ett djärta ta gorden den lever för det är typ ett djärta megnet fält i mitten av djorden. och djärtat på månen håller på att dö ut darför den är så kall och liten magnet fält i mitten

Anmäl
2017-07-19 07:30 #3 av: Hukanson

Så vackert tänkt DarkLucy! jo tillvaron är en märklig blandning av tre verkligheter:  Ljuset - Mörkret - Livsmedvetandet.  En kosmisk dans som vi nu börjar inse.  Det kosmiska Hjärtat som styr utbytet av energier och reglerna för allt som händer kan aldrig helt försvinna. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-19 11:23 #4 av: Darkylucy

#3 bra komentarCool

Anmäl
2017-07-23 16:21 #5 av: Farwuq

Det finns mycket bakom förlåten, som vi inte ser.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.