Frågor inom ämnet söker svar

När händer det?

2017-06-28 08:11 #0 av: Hukanson

NASA går ut i en kommunike och bekänner att de har scannat av hela universum men...tyvärr...inte funnit några som helst spår efter utomjordiskt liv dvs andra intelligenta varelser utanför Jorden.

*suck* kunde de inte bara öppna fönstret och spana med en kikare....

Det är inte möjligt att finna några livstecken av utomjordingar därute i universum...därför att de är ju här på och runt vår planet för att hjälpa oss att inse att de finns....*suck*...har de inte en YOUTUBE uppkoppling på NASA någonstans? ser de inte vad som händer och varför undersöker de inte det som sker här på jorden?  Måste de knacka på dörren och presentera sig?

2017 UFO Roswell Festival  http://www.ufofestivalroswell.com/

National UFO Reporting Center  http://www.nuforc.org/

People are seeing UFO's everywhere  https://www.nytimes.com/2017/04/24/science/ufo-sightings-book.html

MUTUAL UFO NETWORK   http://www.mufon.com/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-28 08:49 #1 av: VSK

Eller så kan man fundera vara NASA stängde av deras live-streaming när detta gula skepp "dockade" med ISS. Förvisso mot ryska modulen men ändå. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2017-06-28 10:52 #2 av: Hukanson

En annan kontakt mellan ISS och okända farkoster visas i dessa videos. 

Det är ju i och för sig sant att det inte går att se eller identifiera liv i universum av olika anledningar. Dels att deras kommunikation går i andra dimensioner och frekvenser än vad vi kan avlyssna och dels att de alltid befinner sig i Stellarskepp av olika storlekar eller i sina planetära civilisationers beskydd. Det är litet svårt att med observatorier se några liv annat än om man tar prover från kometer och upptäcker några slags livstecken från mineraler odyl.

Men vi måste väl ändå anta att det är Levande Varelser som styr dessa flygande farkoster och att det inte är våra avlidna förfäders andesjälar för då borde de väl ge sig till känna? Alla okända flygande farkoster sk Stellarskepp är ju från högre dimensioner och för oss är de ju liksom levande maskiner, eller hur?

https://www.youtube.com/watch?v=6c6d9R5071k

https://www.youtube.com/watch?v=rqHGuXTM228

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.