Frågor inom ämnet söker svar

Kubas undervattensstad

2017-03-28 13:17 #0 av: Huygens

År 2001 utförde den kanadensiska havsingenjörern Pauline Zalitzki undervattenskartläggning på uppdrag av Kubas regering, i vattnen utanför Kubas västra spets. (wiki)

Hon använde en högkvalitetssidovysonar och upptäckte då en undervattensstad med byggnader, vägar, tjocka murar som omslöt innergårdar i kvadratiska former och ett antal pyramider (!).

Pauline fick en geolog att kolla på bilderna och han kunde inte förklara byggnader som naturliga formationer. Det verkade röra sej om en hel uråldrig stad.

.

Nu kommer problemet.

Den kubanska undervattensstaden ligger på 580 - 750 m djup. Det lägsta havet sjunkit undan under senaste istiden är 125 m.

Ett halvhjärtat försök gjordes av en forskare att förklara staden existens med att marken "sjunkit" ner till 750 m djup för 50000 år sedan, men då det inte hänt någon annanstans på jorden, förkastades den idén.

Bild på en del av staden och dom små pyramiderna finns i tidningen Ancient Origins här.

.

Och om tidsperspektivet 50000 år är svårt att tro på, för det fanns inga människor som anses kunna bygga någonting av betydelse för så länge sedan, är nästa teori ännu mer besvärande.

Ancient Origins andra artikel för fram tanken att Karibiska Havet kan ha varit en innesluten torrbassäng, ungefär som landområdet runt Döda Havet idag, som ligger 430 m under havsnivån. (wiki)

Problemet är i så fall bara att om Karibiska Havet varit en torr innebassäng med en stad på bottnen (på torra land), måste den kubanska undervattensstaden vara minst 5 miljoner år gammal.

Fem miljoner år, kanske över 25 miljoner år gammal och bevarad av havet. Det innebär att en annan intelligent ras än människor måste byggt staden. Dom första varelserna som kunde bygga hus var inte människor, och dom kom ändå (?) från jorden.

Men vad har hänt sedan år 2001?

.

Locket på.

Inga fler undersökningar har gjorts av forskare.

Intresset från den samlade vetenskapliga forskarvärlden för den kubanska undervattensstaden är:

0

Anmäl
2017-03-28 14:19 #1 av: m2studio

Som du vet, det skall inte avslöjas:

Var kommer dem ifrån?

Var kommer vi ifrån?

Vilka av dem olika väsen som kom till Jorden är Kvar?

Vad har dem haft för teknologi och vad kan dem har för teknologi just idag?

och mm, som kan ändra hela människor historier och ursprunget. Dessutom kan detta vara så stort mer än själva UFO fenomenet som "Big Brather" gömmer för oss.

Därför ingen i världen skall blir/vara super rik utan deras medgivande, för att ingen ska kunna forska utanför gränserna med egen kapital. Dem som är eller blir rika, kommer inte att tänka på sådana forsknningar heller och får andra sysselsättningar. 

Världen befolkning skall uppehållas med andra sysselsättningar och inte får tid och vara lugnt att kunna tänka på sin original ankomst tycker jag.

Krig, Hunger, Flyktingar, Knark, Banker, Skatt e system, Värld ledning System, lag o Regler, Vapen, Pengar, Vilseledande media, falsk Historia, Falska info i böckerna, Ekonomi drivande, Smutskasta fenomens verkligheter, Skicka människa till andra planeter och hundra tals andra ämne som får oss att springa efter eller blir tvungen att tänka på tycker jag. 

Anmäl
2017-03-28 15:43 #2 av: Huygens

Om nya upptäckter görs av existensen av andra främmande civilisationer, finns en stor möjlighet att allmänheten börjar fundera på närvaron av okända varelser.

Risken för reptilians finns då att dom blir avslöjade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.