Frågor inom ämnet söker svar

Uber

2017-03-04 13:42 #0 av: Huygens

Är taxiföretaget Uber en ny front för en Illuminatiorganisation? Plötsligt fanns Uber över större delen av världen, en global organisation från ingenstans.

Somliga hävdar att använder man Uber har man godkänt modernt slaveri, då lönerna sänks varje år.

.

Nu visar det sej att Uber har sofisitikerad programvara som används mot lokala myndigheter, speciellt i länder där Uber inte riktigt får verka. Programmet kallas Greyball, Gråboll.

Gråboll är ett slags app som förmedlas om myndigheterna blir intresserade av verksamheten. Gråboll visar sedan ett antal fejkade Uberbilar som inte existerar för att försvåra för skattemyndigheter att följa bilarnas rörelser.

Gråboll markerar även myndighetspersonerna som oönskade, dvs personerna gråbollas. Uberbilarna kan se vem som "gråbollats" och på så sätt välja bort vem dom vill plocka upp. Gråboll kollar vem som vill hyra en Uberbil och nekar myndighetspersoner tillgång till Uber, genom att visa fejkade Uberbilar på kartan och upphäver bokningar av Uberbilar.

.

Uber har på något sätt hackat eller stulit 14000 dokument som rör Googles konkurrerande självkörande taxi Waymo, den sk Lidar-tekniken (laserteknik) och ett rättsärende är under utveckling.

Det känns som att Illuminati låter opposame kämpa mot opposame.

.

Konkurrerande taxibolag som får tag på appen Gråboll, ges felaktig information om var och hur Uberbilar rör sej med fejkade ikoner som rör sej på kartan.

Det framgår dock inte med klarhet exakt hur Gråboll fungerar.


Anmäl
2017-03-08 01:45 #1 av: m2studio

nej, tvärt om tycker jag, Uber är ett system som Big Breather som har monopol över Taxi - bolag, taxi körkort, Taxi - kommunikation och kund ledning och mm och mm, har hoppat in i systemet och ändrade hela monopolen.

Dem är billigare? ja, taxi tjänst ska inte vara dyrt, I hela världen taxi tjänst varit billigaste tjänst som man kunde hitta, men senare i Europa har blivit oerhört dyrt som bara räknas som LYX, och därför vi har större trafik med ensam åkande bilförare.

Vem har varit Taxiförare: människor som inte kunde jobba så bra fysisk, inte hade något högt skolutbildning, inte hade stor kapital, inte lyckades med andra jobb, då tjänsten var billigt men antal åkande varit rätt många och då tjänande varit bra.

Vem är Taxiförare nu: Hoppar av många spekulationer p.g.a. att inte blir förnedrande för att det menas ej heller, då åkande blev oerhört mindre i antal och priset gick upp som Satan. 

Resultat: Dem okunniga som inte kunde tjäna pengar på andra jobb och Taxi heller, hoppade på SVART TAXI och skapat oroligheter för samhälle, inte betalat skatt heller, minska antal kunder för Nya Taxi förare.

Uber: Är en del av dem gamla modell intresserade Taxi förare + andra grupper som behöver extra knäck bredvid sin inkomst, Dessutom samåkningar kan vara bra för miljö också tycker jag.  

Anmäl
2017-03-11 11:20 #2 av: Huygens

Opposames at work?

Goggles frontföretag Alphabet kräver av domstol att Ubers självkörande bilar stoppas, då Uber stulit 14000 dokument från Alphabet (dvs Google). Även lastbilsföretaget Otto, som hyr ut självkörande lastbilar, anklagas för att ha stulit samma dokument från Google.

Min fråga:

Varifrån har Uber och Otto fått pengarna att dels kunna utveckla egna självkörande bilar och varifrån har Uber/Otto fått kunskapen att kunna förstå och tillgodogöra sej dessa 14000 dokument? Dom borde vara extremt tekniska.

Hur har det avancerade dataföretaget Google/Alphabet kunnat möjliggöra att Uber/Otto kunnat stjäla alla dessa 14000 dokument?

.

Uber är nu tillbaka i San Francisco med självkörande bilar. Uber använder Volvo. Sker en trafikolycka antar jag att Volvo får reklam dom inte riktigt vill ha.

Varifrån har lågprisföretaget Uber fått pengarna att modifiera en Volvo till att bli helt självkörande?


Anmäl
2017-05-05 17:45 #3 av: Huygens

SVT tar upp Gråboll.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.