Kosmiska energier/frekvenser

Hypnos

2017-03-03 00:27 #0 av: Huygens

Vetenskapen vet inte hur hypnos fungerar. Vissa forskare ifrågasätter om det finns en definition av hypnos eller om fenomenet ens existerar.

Hypnos kan fungera som smärtlindring eller hjälpa folk sluta röka.

.

Det som slår mej med Karla Turners och Budd Hopkins beskrivningar av bortföranden, där grå varelser är aktiva, är att det verkar som om någon slags mekanism likadan som hypnos är i effekt.

Även metoder inom MKULTRA baserar sej delvis på hypnos.

Frågan är vad som sker under hypnos. Är det någon del av medvetandet som kopplas bort eller kopplas något externt in? I slutändan är frågan, vad är verkligheten?

Vad är medvetandet?

.

Hittade detta videoklipp (18 min) där en slips- och kostymchef blir hypnotiserad. Åskådarna är ett antal administrativa chefer på ett försäkringsbolag, troligen kollegor till den hypnotiserade chefen.

Lite frimurar- och Illuminati-light känsla ger allt videoklippet.

Man kan föreställa sej vad som händer om varelser kan kontrollera chefer som USAs president eller chefer för internationella banker och militärindustriföretag. Och om dessa personer i sin tur inte är icke-människor, står dom under kontroll av okända varelser?


Anmäl
2017-03-03 07:03 #1 av: Hukanson

Hypnos är en manipulation med människans balans mellan hennes köttsliga ego och hennes andliga kroppars oändlighet.

Vi är alla utomjordingar i den bemärkelsen att vi är egentligen... bara våra andliga kroppar och deras verklighet kan expandera i universum...därför får vi besök av kamrater och inte av främlingar.

Dolores Cannon blev ju världsberömd för att hon under hypnos utfrågade människor om deras utomjordiska erfarenheter och berättade om detta i böcker och videofilmer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-11 12:17 #2 av: Huygens

Inte riktigt hypnos, men påverkan på människor i alla fall. CIAs Stargate Project som delvis blivit offentligt, involverade även Uri Geller. En dag togs Uri Geller in i ett rum där en gris befann sej.

CIA-agenten sa åt Uri Geller att när agenterna kom tillbaks ville dom att grisen skulle vara död. Uri Geller blev livrädd, för han insåg att CIA ville att han skulle stoppa grisens hjärta, som är ganska likt ett människohjärta. Geller vägrade genomföra experimentet.


Anmäl
2017-03-29 17:22 #3 av: Huygens

En sk hypnoshund kan försätta folk i hypnotiskt tillstånd. Folk sätter sej i en cirkel och tittar på hunden. En efter en faller personerna i sömn.

Hypnodog i England.


Anmäl
2017-08-31 15:32 #4 av: Huygens

Inga-Greta och Stig blev hypnotiserade av falska fönsterputsare.

Plötsligt kom Stig med parets alla pengar som tjuvarna tog. Varken Stig eller Inga-Greta kan förstå hur dom falsk fönsterputsarna lyckades förmå Stig att hämta parets alla kontanter. Expressen


Anmäl
2017-09-01 10:07 #5 av: m2studio

I dem där TALET show man kunde se mycket större saker som folk kunde göra också, mina frågor leder så här att: 

Hur många olika varelse som ser ut som människor bor bland oss alla? 

vilka olika krafter har dem? 

Hur mycket av dagens vanliga och ovanliga saker som händer sker genom dem?

Är dem bland kriminella också?

Hur pass farligt kan dem vara för oss människor?

Varför vi inte reagera bättre att kunna känna dem och lära känna dem "människorna?

Varför dem bor bland oss överhuvudtaget? 

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2017-09-07 12:25 #6 av: Huygens

För den som funderar på hur långt militären kommit med MKULTRA-programmering, kan det vara intressant att se 3 minuter då Derren Brown hypnotiserar en kille att bli av med sin ena sko. (YT/Derren Brown, 2015-01-06, 3 min)

Om säkerhetstjänsten dessutom använder avancerade droger och metoder vi inte har en aning om, kan kontrollen över en person gå mycket långt.


Anmäl
2017-09-29 21:19 #7 av: Huygens

En fd polis stoppades utanför Vita Huset med hela bagageluckan fylld med vapen. Polisen uppgav att han stod under MKULTRA-programmering och hade mikrochip i huvudet. (YT/Outer Light, 2017-09-28, 14 min)

DM, 2017-09-26, Lägg märke till hur artikeln undviker att nämna MKULTRA.

WTOP, 2017-09-25. En psy-op för att testa allmänhetens reaktion?

Hur många år hade Timothy Bates jobbat som polis?

13


Anmäl
2017-09-30 09:49 #8 av: Marr

Intressant...men, rånad genom hypnos...Förskräckt

Är ledsen har inte kollat alla länkar, ska göra det bättre...microchip tänker jag inte ha, men finnes väl många sätt med dagens "teknologi" att påverka oss på så många sätt. 

Hade Lennart Lidfors varit aktiv som läkare ännu så hade jag gärna blivit en av hans klienter. Regression genom hypnos. Minns ni "Gåvan från stjärnorna"? Den boken skrev han för vad han råkade ut för med en patient. Där kan man tala om utomjordisk kontakt. Läs den om ni ej gjort det. Jag rekommenderar.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-10-02 22:06 #9 av: m2studio

Jag har bestämd mig att lära mig Hypnos. Vad förslår ni?

Distanskurs som är kursmaterial, DVD och lite annat literatur?

Privatkurs som kan blir mycket dyrt?

Närvarokurs som är cirka 5-7 personer samtidigt?

Eller om det finns annat som jag inte vet om!?

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl
2018-01-19 00:18 #10 av: Huygens

Från en äldre tråd, men hör bättre hemma här:
====================================

Kan man kontrollera och styra någon enbart med hypnos?

Ingen hjärntvätt?

Inga droger?

-

Kolla på följande artikel. En rånare kommer in i en butik i Highgate London, pratar med butiksinnehavaren och rånar honom utan att använda våld.

Rånare pratar vänligt med butiksinnehavaren, klappar honom, tar butiksinnehavarens pengar i dennes hand, tar butiksinnehavarens plånbok (?) och tömmer den på pengar och sedan går rånaren sin väg.

Butiksinnehavaren gör inget motstånd. Står som i trans.

"The 45 second heist is believed to be the first time the crime, which has been reported in Nigeria, India and Italy, has been filmed in Britain.

Hypnotherapist, Trevor Hoskisson, told MailOnline: 'If someone is naturally very highly hypnotisable it would be possible to do something like this. It's extremely rare in the UK for a crime to be committed using hypnosis but strangely, in Italy, there are about half a dozen crimes committed like this each year.'"

Och...

Allt fångades på video. Det är först när rånaren lämnat butiken som butiksinnehavaren jagar efter rånaren, men rånaren hinner undan.

Det intressanta är att brittisk polis nekar till att butiksinnehavaren försatts i trans eller hypnotiserats. Jag antar att händelsen kommer lite för nära MI5s mind control-metoder.

Illuminati - MKULTRA


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.