Vetenskap

120-meter Dragon

2017-02-28 01:59 #0 av: m2studio

Länk:

https://www.youtube.com/watch?v=Hc5Llqoop5c

Anmäl
2017-02-28 06:35 #1 av: Hukanson

Den har planeten har ju atskilliga miljoner ar pa nacken sa det ar val inte konstigt om det har funnits mycket konstigt har under sa lang tid. Manniskorna ar ju ocksa konstiga fast vi bara funnits har en kort tid. 

120 meter! Det ar bevisat alltsa att det har funnits drakar pa jorden. Det ar ju alldeles fantastiskt! Som flygande havsmonster over hav och land. Kanske anda drapt av en manniska i strid? 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-28 07:01 #2 av: VSK

Det var ingen dålig sak detta. Lite smått otroligt att de inte hittat detta lite tidigare då det är så pass stort. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2017-02-28 11:49 #3 av: m2studio

Efter att jag forskat vidare för Part 2 som inte hittat på Youtube, förstått jag att jag inte kan kontakta arkeologer som har hittat Draken över en litet berg sten.

Folk som känner dem in i Iran har inga spår efter dem , efter att dem har publicerat artikeln. Videon som dem filmade berättat var dem har hittat Draken, men videon saknas och jag fick inte få ta på arkeologernas familj heller. 

Det verkar att Draken inte finns på plats eller platsen skall vara hemligt till berörda personer eller organisationen ska kunna flytta på fossilet på något sett , eller ingen ska kunna göra ytterligare prov på fossilet som visas vara bästa typ av fossil som man har hittat över hela världen.

Liksom UFO videon som försvinner med film tagare i Öknen. Vi vet ej vad händer dem utan att dem försvinner spårlöst och i mitt gamla Hemland ingen tar ansvaret på sådana händelse.

Kolla på dem två gravar som konspiration teorier talar om att dem är från Annunaki tiden som är mumie i grav, men dem säger ut att dem dog perisic nyss och kropps köttet är så färsk efter några tusen år som man petar på dem och visas att dem dog nyss.

https://www.youtube.com/watch?v=R1SGyUSMLW0

https://www.youtube.com/watch?v=B1eZu0qMZ28

Ingen kan besöka kropparna eller guldet som hittades där, allt är hemligt och man lägger locket på bara. 

Anmäl
2017-02-28 11:49 #4 av: m2studio

Första länken också.

https://www.youtube.com/watch?v=R1SGyUSMLW0

Anmäl
2017-03-01 08:02 #5 av: Marr

Intressant och kanske de som hittade undersökte & fotade är tvungna att ligga lågt? Hoppas det så inget har hänt dom ifall detta är sant.

Det är ju ganska stora & otillgängliga områden så kanske inte så underligt det ej blivit hittat innan. För stort för att se helheten?

Kan tänka mig att naturfolk som lever i bergen eller vissa oåtkomliga områden på vår planet, har sett en hel del av sånt som ej vi andra bör veta...enligt regeringar.

Mycket knepigt med dessa mumifierade kungligheter. Vad har bevarat kropparna så? Säger dom något om kristaller? Har en dator som konstrar sig & svårt att höra...

Kul om det kommer mer nyheter om detta för detta är spännande & jätteroligt att du är med när det dyker upp konstigheter från ditt gamla hemland...Tack för det du ger!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2017-03-01 13:39 #6 av: Huygens

Ja, jag har också märkt av att ljudet konstrar på youtube. Det är nästan var 5:e videoklipp, eller så är det min dator som knasar.

Jag funderar på åldersbestämning på fossilen? Delar liknar ju dinosaurer.


Anmäl