Frågor inom ämnet söker svar

Zuckerberg

2017-02-12 21:24 #0 av: Huygens

Det finns en kort videosekvens där Zuckerberg får frågan om folks integritet. Klippet är 5 år gammalt och troligen från en intervju år 2010. Zuckerberg verkar inte kunna svara klart, som om något stör tankekontrollen.

Sedan får han en uppmaning att ta av sej sin "munktröja", men vägrar ta av tröjan. Den andre programvärden börjar då ställa en fråga som Zuckerberg ignorerar. Han tar av sej tröjan som om han utsatts för extern kontroll. Det ser ut som om han svettats i den tjocka tröjan och publiken får se illuminatisymbolerna på tröjans insida.

.

Något händer och Zuckerberg säger:

"Wow."

Hur upplever ni sekvensen? Verkar det som om Zuckerberg är utsatt för extern kontroll? Det pratas ju även om hybrider, kan sådant spela in?

Anmäl
2017-03-06 16:26 #1 av: Huygens

Zuckerberg avslöjar att Facebook kommer övervaka sina användare med AI, för att ta reda på om dom tänker begå självmord.

Mina misstankar är att Zuckerberg arbetar åt någon alfabetsmyndighet.

Anmäl
2017-03-23 13:01 #2 av: Huygens

Zuckerberg säger nu att han hemliga utvecklingsteam Building 8, kommer att släppa ett mikorchip som kan läsa människors tankar.

Så himla bra.

Undra vem som vill ha chippet?

Det verkar bråttom. Illuminati kör sin agenda stenhårt, nu när allt fler männsikor håller på att vakna upp.

.

Zuckerbergs Building 8 jobbar även på projekt som syftar till "förbättrad" kommunikation och möjligheter att generera alternativ verklighet.

Anmäl
2017-06-09 11:19 #3 av: Huygens

Kroppsspråksanalys av Zuckerberg. Tydligen medverkar han i NSAs massövervakning som Snowden visseblåst om.

Anmäl
2017-06-11 20:39 #4 av: Huygens

Facebook har lämnat in patentansökan som går ut på att registrera användarnas känslomässiga lägen via mobiltelefonen. Patenten verkar gå långt. Tydligen kan Facebook även påverka dej känslomässigt genom att visa bilder, ljud eller text som styr dej i en viss riktning. Observerat av (YT/Holly Seeliger, 2017-06-11, 10 min)

Anmäl
2017-06-13 09:11 #5 av: Farwuq

Vilken tur att jag inte har något konto på Facebook.
Skrattar
Man undrar hur många % här i riket som har konto där inne?

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl
2017-06-13 11:10 #6 av: m2studio

Jag förstår inte varför folk inte kan acceptera att folk som använder sådana konto är som dockor i deras händer undrar jag? 

Även min familj efter så mycket diskussion inte acceptera att begränsa användningen eller inte blir påverkat av dess media trick.

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.