portaler

Neuschwabenland

2016-12-23 00:54 #0 av: Huygens

Neuschwabenland var ett område på Antarktis mot Sydpolen som Nazityskland la beslag på. Schwaben var ett äldre län i Tysklands södra del nära Bayern.

Jag har hittat en dokumentär, från 2007 på tyska om Neuschwabenland, som ursprungligen verkar vara delvis rysk (?). Den är i 6 delar och första delen finns här, Mythos Neuschwabenland (totalt ca 45 min).

.

Jag ska inte gå in på alla detaljer i dokumentären som täcker många områden, allt från nazisternas tillverkning av flygande tefat som kunde flyga med hemlig teknik, till ett slags inre-Jorden, ungefär i stil med det som på engelska kallas Hollow Earth, Ihåliga Jorden, en värld inne i Jordens inre med exotisk natur och djur.

Det intressanta är att nazisterna började att leta efter urgamla bosättningar och uråldriga "anläggningar" på olika platser av jorden. En sådan plats var området Neuschwabenland, dit nazisterna på 1930-talet skickade stora mängder ingenjörer, arbetare, maskiner, forskare och byggnadsmaterial. En nazistbas sattes upp i Neuschwabenland som vi vet nästan ingenting om idag.

General Karl Dönitz var ansvarig för arbetet på Antarktis. Frågan är vad som byggdes på Antarktis och vad nazisterna hittade? Dokumentären nämner att nazisterna kan ha använt tekniker som Viktor Schauberger utvecklade och som blev hemligstämplade av Gestapo och senare av CIA/DARPA.

Det påstås att nazisterna kan ha hittat underjordiska sjöar under isen med temperaturer runt 18 grader Celsius. Det varma vattnet strömmar kontinuerligt ut ur Antarktis och tyska ubåtar kunde gå in i området och kanske upprätta en bas under isen. Eller åtminstone hitta en urgammal "anläggning". Nazisterna använde bl a Piri Reis kartor.

Många tyska ubåtar försvann spårlöst när andra världskriget tog slut. Ingen vet var alla dessa ubåtar tagit vägen.

1946-47 anordnade USA ett program för att undersöka Antarktis som hette Operation Highjump, vilken var hemligstämplad med 5000 man. USA förlorade många flygplan och förlorade en ubåt under Operation Highjump och det saknas förklaring på vad som ursakade dom många haverierna.

På slutet nämner dokumentären att HAARP som anses medverka till chemtrails och kan ha skapat dom två jordbävningarna på Haiti och utanför Japan, som motiverade japanska regeringen att genomföra Fukushimakatastrofen med sprängmedel inne i kärnkraftverken, HAARP kan ha fler syften och ett syfte kan vara att bryta igenom dom dimensionsöppningar som finns vid Arktis och Nordpolen.

Dimensionsporten kan gå genom Jorden, ner till Antarktis och Sydpolen som är vägen ut och är det ställe som nazisterna letade efter när dom grundade Neuschwabenland. Forskarna i dokumentären pratar om att HAARP kan öppna maskhål som går till andra stjärnor och andra planeter. Öppningen måste göras med något slags avancerad teknisk apparatur, såsom HAARP eller en av dom uråldriga anläggningarna i Neuschwabenland.

Det är full möjligt att rymdskyttlarna syfte var att fånga in föremål som kom ur maskhålen, då rymdskyttlarna hade en lastkapacitet på 30 ton, som ingen idag kan motivera.


Anmäl
2016-12-27 13:32 #1 av: Huygens

Ännu en dokumentär i 6 delar på tyska (1 tim), del 1 här (9 min). Tyvärr är ljud och bild lite halvkasst och det är svårt att förstå vad källorna är till dom många nazistiska ritningar på tefat.

Wikipedia har en mycket kort och ofullständig sida om dom nazistiska flygande tefaten. Dokumentären nämner att den första personen på Månen och på Mars kan ha varit en tysk soldat, då tefatet Haunebu 3 ansågs kunna flyga från Neuschwabenland hela vägen till Mars år 1946.

Frågan är varifrån nazisterna fick sina kunskaper om flygande tefatskonstruktioner?

Några intressanta punkter: Tyskland rättfärdigade sin resa till Antarktis och upprättande av Neuschwabenland på sent 1930-tal, med att dom ville främja sin valfångstindustri. Tydligen var valen delvis utrotad på vissa ställen redan på 1930-talet och kvoter var uppsatta. Tyskland var världens tredja största valfångstnation. Vem som var etta vet jag inte, men Norge och Storbritannien låg nog långt fram.

.

Efter att Operation Highjump avbrutits tog det nästan 10 år innan USA vågade sej på en ny attack mot Neuschwabenland. År 1958 återkom USA till Neuschwabenland och var denna gång utrustade med atombomber.

Enligt Wikipedia, under Operation Argus sköts atombomberna bara upp i atmosfären i Södra Atlanten på betryggande avstånd från Neuschwabenland, men det kan finnas anledning att ifrågasätta den saken. 4500 man på nio krigsfartyg ingick i Operation Argus utanför Neuschwabenland. Atombomberna påstods vara små, men håller än idag rekordet för den atombombssprängning som gjorts på högsta höjd över jorden.

Uppskjutningsplats och detonation anges med samma koordinater. Dessutom, varför sköt USA upp tre atombomber i atmosfären över den avlägsna södra Atlanten, när dom utfört 100-tals atombombssprängningar på sina egna testanläggningar?

.

Wikipedia har en lista på höghöjdsatombomber, däribland Starfish Prime och uppskjutningar från Kapustin Jar. Stormakterna slutade efter år 1962, med sina rymddetonationer då den radioaktiva strålningen förstärkte van Allenbältena och hade förstört både egna och andra nationers spionsatelliters känsliga elektronik.

Men jagade stormakterna också uråldriga obemannade försvarssatelliter från tiden före det faraoniska Egypten?


Anmäl
2017-02-23 13:34 #2 av: Huygens

Lägger det här, då det handlar om Tyskland under andra världskriget.

En nyligen släppt militärrapport i USA, dokument APO 696, redogör för att nazi-Tyskland sprängde en atombomb på testområdet av den militära kärnvapenanläggningen i Ludwigslust några mil från Lübeck i början av oktober år 1944.

Det tidigare hemligstämplade dokument APO 696 är sammanställt av ett flertal USA-militärer, brittiska agenter, två kemifysiker, en kemist och en missilexpert.

Tyska stridspiloter som befann sej i luften nära området, berättar att ett 10 km högt svampmoln steg upp från marken. Flygelektroniken stördes ut, som vid ett kraftigt åskväder och radiokommunikation var omöjlig pga den efterföljande EMP:n.

Trots att en tysk pilot var nästan 15 km från svampmolnet nåddes han ändå av tryckvågen, som var så stark att flygplanet krängde och piloten kände hur styrspaken drogs åt sidan.

.

Det konstiga är att vi inte hört rapporter om radioaktivt nedfall i Tyskland, men det kan ju ha mörklagts av Illuminatikontrollerade Allierade. Eller så drog svampmolnet ut över Östersjön, då det ofta är sydvästlig vind i området.

Den italienska journalisten Luigi Romersa, som sänts ut av diktator Mussolini för att studera det nya hemligt tyskt supervapnet, observerade svampmolnet från marken.

.

För att göra historieskrivningen komplett, kan Hitler ha meddelat dom rika Illuminatifamiljerna i Storbritannien att dom var tvungna att spränga sönder tungtvattenanläggningen och senare fraktfartyget, en långsamgående sjöfärja, med tungt vatten från Norge. Hitler såg därefter till att allt tungt vatten lastades på sjöfärjan SF Hydro, som var enkel att sänka för britterna.

Och på sätt kan historeskrivarna förklara varför nazi-Tyskland inte hann tillverka fler atombomber. Det är dessutom inte ens säkert att sjöfärjan innehöll särskilt mycket tungt vatten.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.