Sci-Fi

Kusligt värre !

2016-12-13 16:29 #0 av: Monia2016

Underbart att det finns wisthleblowers så vi får ta del av sanningen!
Vad anser ni om allt detta? O hur ska vi försvara oss.

Ledsen

Anmäl
2016-12-14 09:59 #1 av: m2studio

Det finns och fanns krig i rymden sedan länge och även vi är inblandat, USA krigar inte ensam, Kina och Ryssland hjälper till.

Problemet är när vi får veta det som är mycket försenad, därför Hollywood bygger filmer för att våran ögon skulle vara vana när detta händer och vi inte kollapsar av rädsla. Till slut folk som bor i byar och på landet kommer att överleva och absolut inte stora städer som jag bor i.

Vi kommer att kunna döda en del av dem i skogs krig och liknande men vi är chanslös i städer tror jag.

Kanske detta hända om 20 år kanske 30, men dem människor som jobbar högst upp i regeringar är hotat också och inte kan öppna mun och tala öppet heller. 

Det är upp till oss att avslöja sanningen. Tyvärr  

Anmäl
2016-12-14 10:40 #2 av: Marr

Personligen tycker jag också vi ska vara tacksamma för whistleblowers ...det finns så oerhört många människor som offrar både karriär & livet med sina uttalanden. 

Alltid går mina tankar till typ Phil Schneider som vågade ställa sig upp och berätta på kongresser om vad han varit med om...

Att det pågår hemskt mycket hemlighetsmakeri vid polerna & synnerhet antarctis det har vi ju också fått veta. Men nog är det så att på det viset har det nog varit väldigt länge kan jag tänka.

Hur inblandade våra regeringar är, det kan man fråga sig...även påvar & småpåvar åker dit på resor. Vad dom gör där kan man fråga sig...

Bra är det att ha ett öppet sinne känner jag men inte tänker jag låta mig skrämmas. Det som sker här på vår planet just nu med krig & all ondska ser jag som en del av den förvirring & villfarelse vi är i. Många människor har börjat inse att allting inte är som det ser ut... 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-14 18:04 #3 av: Hukanson

Nu när vi vet att vi inte är ensamma i galaxen så är det ju tragiskt att vi ändå är ensamma i galaxen...ingen vill leka med oss...vad är det för fel på oss...?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-12-17 15:35 #4 av: m2studio

Faktiskt jag personligen skäms att inte gör någonting för mina med människor som miste livet inom detta kategori p.g.a. regeringar inte vill att verkligheten spridas.

Man borde ta olika demokratiska ställningar mot regeringar och tvingar dem att berätta sanningen för oss alla.

Jag är medveten att systemet byggde oss sedan länge att vi tänker bara på oss själva och dem har skapat ett stor ego inom bords i oss på många olika set. Över huvud taget är enda dåliga finnes som är orsaken att vi blev så vi är, Är rädsla, som även regeringar har spridit falska forskare resultat inom psykologi att "rädsla inte är fel i alla läge, ibland rädsla håller oss vid livet" har alla hört om.

Rädsla: är första sämsta finnes som "Big Brather" har skapat inom bords i oss. Dem sprider olika nyheter, händelse, katastrofer och mm, som förstärker denna rädsla daglig och man hittar inga organisation i världen som får support ut av regeringar som lära oss att mot arbeta rädslan.

Rädsla är ett problem i DNA nivån som är manipulerad från högteknologiska intelligenta varelse tycker jag.    

Anmäl
2016-12-23 17:34 #5 av: Monia2016

Tack för era svar....

Jag skulle kunna ge er sanna berättelser som skulle få er att baxna,.

Allt Cheemtrails som satte igång på allvar sommaren 2015. O innehållet behöver jag ju inte gå in på. Fullt med ämnen som ska förstöra våra sinnen på alla sätt.

Vi ska nämligen hållas i insomniatillståndet o inte gå upp i högre frekvens som det faktiskt skulle handla om nu , med början 11-11-11. Men många Starseeds o ljusbärare av alla det slag som kom hit för att rädda Gaia o hjälpa människor att aktiveras har blivit hårt attackerade på olika sätt, så det har inte gått så bra.
Men det finns mycket som dessa som kommit undan kan göra. O det är att hålla sig medveten o vaken o kanske t.o.m hjälpa dessa som skadats, så vi kan bli fler igen. För "One World Order" är på väg att vinna, det är det väl ingen som vill el, hur? Ja inte vi ljusa iaf,.

Så jo då, säg inte att det inte finns något ni kan göra för så är inte fallet.
O sen är det på tiden att alla ljusbärare sluter samman, så vi kan bli starkare.

Har ni inte märkt att dom onda gör det!?! Det är ju oxå därför dom kommit så långt.

Så ska våran planet bli detta paradis som det faktiskt var tänkt, så måste vi skynda oss, för det är ruskigt bråttom.

Kram o God Jul önska jag er.

Anmäl
2016-12-24 12:21 #6 av: Marr

Jag såg Chemtrails redan på 90-talets början Monia...Ledsenjag tror inte jag för egen del blivit mera "stängd"...snarare tvärtom. Däremot ordentligt sjuk i Morgellons men om det är det som orsakat det kan jag ej säga. Flera faktorer kan spela in enligt min läkare.

Jo det är ju så att de som "styr" inte talar om hur det ligger till det vet vi ju...många vet & börjat surna till... 

Man får vara eftertänksam & tänka på att vara snäll. Inte låta sig missledas av dåliga energier eller sätta sig själv på höga hästar. Medkänsla & respekt för liv kommer man långt på. Mycket elände händer men mycket som är bra också. Jag tycker mig se att människor i det stora hela är rätt vakna nu för tiden. Tillit att det ordnar sig, det gör det...

En riktigt God Jul till dig med Monia!BlommaStjärnor

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-24 17:25 #7 av: Grävlingen

Någon som orkar kort sammanfatta filmen? 

Anmäl
2016-12-26 17:01 #8 av: Monia2016

Till Marr!
Morgellons sjukdom har med nanofiber att göra, enligt vad jag läst mig till.
Även jag har dessa fibrer nu. Man kan plocka ut en del själv, men det är ju väldigt mycket jobb. Men det ska gå med hjälp av magneter. Det finns en film om detta på youtube.  Så ja, tyvärr får vi en massa besvär genom allt cheemtrails.

Jag hoppas på en lösning snart.
Ljus o kram till er alla.

Anmäl
2016-12-26 17:14 #9 av: Monia2016

Grävlingen!

Filmen handlar i stort sätt om vad vi inte skall få känna till.

Man vill göra om människor till robottar. O vi ska absolut inte vara spirituella, utan styrda.

Anmäl
2016-12-27 08:24 #10 av: Marr

Monia jag beklagar att du också har drabbats...Ledsen

Jag är nästan återställd efter flera år med behandling hos homeopat. Min immunitet som nästan ej fanns kvar har nu blivit tillfredställande och nu slipper jag dessa vassa fibrer som sprättade upp min hud.

Sådana fibrer var man tvungen att plocka bort ur huden när dom stack ut. Dom rev sönder kläder och badsvampar. Det var ett rent helvete & man tror inte det är sant! Det viktigaste jag har att tänka på nu, är att hålla min immunitet tillfredställande. Att sköta om sig...helst försöka undvika GMO mat om det går och promenera med hunden & göra av med inre stress...

Marie Pallac är en tjej här i Sverige som också drabbats hemskt illa. Värre än jag för jag har fått behålla håret. Hon har gjort videos till You Tube. Jag tänker på henne ofta och undrar hur hon har det idag... 

Ser nu att hon gjort ett par videos till jag ej sett...

https://www.youtube.com/results?search_query=Marie+Pallac+morgellons

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-27 08:35 #11 av: Marr

Det här med magnet kan jag kanske förstå...för dessa sk nanofibrer är hemskt statiska, åtminstone när dom kommit ut...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-27 11:14 #12 av: Hukanson

Det här var nyheter för mig...vilken helt mysko underlig åkomma...börjar förstå att det här med sk sjukdomar är ett för mig outforskat ämnesområde...hittade information:

"Jag har kollat lite till vad den här sjukdomen är för något, och hittade lite på nätet. Och med hjälp av information på nätet och denna kvinnas berättelse ska jag försöka förklara hur sjukdomen yttrar sig, samt vad den kan bero på. Jag hittade Zarah Öhbergs blogg där hon skrivit om Morgellons sjukdom, och att sjukdomen kan vara kopplad till genetiskt modifierade livsmedel. En studie är påbörjad av Centers for Disease Control (CDC). Man gör studien i norra Kalifonien där många patienter med Morgellons sjukdom bor.

 Den kvinna som jag pratade med berättade om trådliknande hårda, långa maskar som är vassa som glas i ändarna som växer ut ur huden eller ur eksemliknande sår. Det är också hur andra beskriver dem när jag läst om det. När hon fick sjukdomen hade det börjat med lunginflammation, och hon hade blivit lätt förvirrad, och fått minnessvårigheter. Senare hade dessa sår och eksem uppkommit, och hon tappade allt sitt hår. Hon visade mig hjässan och hon var nästan helt skallig. Bara fjun på huvudet, som om hon rakat av sig allt och det började komma tillbaka på vissa ställen. Hon hade blivit klassad som psykiskt sjuk och att hon åsamkat sig sina eksem och sår själv. Inom svensk sjukvård har denna sjukdom tidigare bedömts som en psykisk sjukdom med vaneföreställningar, och kvinnan hade fått äta medicin mot schitzofreni!

 Vad beror då denna märkliga sjukdom på? 2007 var 10.000 familjer registrerade hos Morgellons Receach Foundation.

Den kvinnan jag pratade med trodde att  alla miljögifter och nanoteknik, utsläpp från flygplan orsakade sjukdomen. Att det handlade om en förgiftning var hon övertygad om.

 Många läkare hävdar att sjukdomen beror på parasiter, men ingen parasitmedicin vare sig läker eller botar sjukdomen, skriver Zarah Öhberg. Numera verkar det som om kopplingen finns till genmanipulerat livsmedel och att det är genmodifiering som orsakar sjukdomen. Forskare har upptäkt att fibrer från olika människor med sjukdomen såg anmärkningsvärt lika ut, trots att miljöfaktorer och arv inte på något sätt hör samman. Specialister på infektionssjukdomar hävdar att fibrerna tillhör svampsläktet efter att man studerat fibrernas DNA. Dessutom har man funnit ämnet Agrobakterium, som är släkt med gramnegativa bakterier som kan skapa genetiska förändringar på både växter och mänskliga celler."

http://kurera.se/mias-mat-och-bakblogg/2013/08/21/morgellons-sjukdom-orsakas-av-genmanipulerad-foda/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-12-29 17:06 #13 av: Monia2016

Marr!

Vad glad jag blir att höra att du är på bättringsvägen.
Nu finns det massor med info att hitta om detta ämne, o det är ju en lättnad.
Men så många som blivit kallade psyksjuka när dom går till läkarna för det här, helt sjukt.
Nu måste vi bara få stopp på dessa utsläpp så vi kan få våran rena atmosfär igen.

Kram

Anmäl
2016-12-30 09:19 #14 av: Marr

Ja du Hukanson...välkommen in till den världen. Det är inga roliga grejer. Sen så är ju det då vad man ser. Vad det gör inne i kroppen i blodbanorna med hjärnan, vågar jag inte tänka på. Mina lungor var fyllda av eländet & kunde inte gäspa eller djupandas på 2 år utan att det gjorde hemskt ont.

Tack Monia! Jag måste säga att läkarna trots allt var snälla mot mig, men inget hjälpte tyvärr av de traditionella medicinerna utan verkade snarare reta upp det...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-30 11:26 #15 av: Hukanson

Att bli förgiftad av svampbakterier som kryper som larver i lungorna...rena sciencefiction dramat! Som man säger i norrland...huva! 

Men Marr du lyckades alltså bli befriad...vinna seger över lidandet...men hur? Vilken metod blev framgångsrik för dig? Vad kan du rekommendera för andra som drabbats?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-12-30 13:12 #16 av: Marr

Homeopati under flera år. För att främst höja immuniteten igen Hukanson. Den var katastrofalt låg efter alla år jag haft "infektionen" som kom tillbaka än värre efter antibiotikabehandlingar.

Man kan säga att min homeopat som ändock visste vad Morgellons var...fick studera extra i ämnet. Han har gjort ett strålande jobb & i ärlighetens namn så trodde jag att jag skulle ha detta hela livet. Hade aldrig kunnat tro att han skulle få mig fri. Detta var mitt sista hopp & ångrar att jag inte gjorde det tidigare.

Det som gäller det är att jag nu håller min immunitet hög genom att försöka sköta sig på bästa sätt. Dricker det omtalade & utskällda "silvervattnet". Tar homeopatisk echinacea under några dagar om kroppen ansträngs genom skada eller förkylningar.

Vet inte om det hjälper men får aldrig influensa förkylningar längre utan är bara lite halvdålig när alla andra rasar i virusar & flunsor...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-12-30 17:01 #17 av: Hukanson

Va bra att du är modig och vågar göra de som behövs för att bli fri. Homeopati fungerar på många och en klok homeopat kan göra underverk. Förhoppningsvis kommer medicinen också underfund med vad det är för något och hittar ett botemedel . 

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.