Dimensioner

Matrix - Verkligheten

2016-09-15 10:15 #0 av: Huygens

Storbanken i USA, Bank of America Merrill Lynch har publicerat dokument där banken skriver att det är 50 % chans att vi lever i en illusion, i en fejkad verklighet precis som i filmen Matrix. Reinfeldt fick jobb på Merrill Lynch, troligen efter överenskommelse på senaste Bilderbergmötet han besökte.

Då dessa banker är hårt kopplade till makten och frontorganisationer väldigt högt upp, är frågan vad bankerna försöker få oss att tänka?

Syftet är oklart.

.

Kan det vara så att bankerna försöker få befolkningen att tänk, ja, vi lever redan i en simulerad verklighet så vi vi kan lika gärna tillåta bankerna att koppla in våra hjärnor på deras nätverk.


Anmäl
2016-09-15 10:26 #1 av: Ghosthunter

Märkligt att en bank gör ett sånt uttalande. Jo, på något vis så är det nog i vinstsyfte. Bank of America är ju stora och väldigt giriga och makthungriga!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-09-15 10:52 #2 av: Niklas

Som du beskriver det låter det som om BAML har uppfattningen att det är 50 procent chans att vi lever i en illusion. Läser man citatet från bankens brev låter det snarare som om de hänvisar till att det finns andra som beräknar sannolikheten för det till 20-50 procent, inte att det nödvändigtvis är deras, bankens, uppfattning.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2016-09-15 15:40 #3 av: Huygens

Frågan är varför Merrill Lynch vill föra fram Matrixagendan?

Troligen drivs delar av detta utanför Jorden. Vi har underligheter med Phobos, ansiktet på Mars, "pyramiderna" på Månen och vibrationer från Saturnus som påverkar oss. Jag tror att det är naivt att anta att matrisen enbart hanteras från Jorden. För riskabelt och för stor risk att källan upptäcks.

Det finns fler frågor.

Varför drevs en stor katastrofövning med ett Pentagonplanerat zombieutbrott där soldaterna tränas i att bekämpa "infekterade"? Artikeln tonar ner övning med kommentaren att det bara rör sej om tvångsvaccineringar, "kreativa" metoder och hopsamling av "smittade". Samma sak med övningarna i brittiska skolor där barnen tränas på "olycksfall" med rymdvarelser och att kontakta polisen istället för att närma sej det kraschade tefatet. Handlar det inte om att påverka oss att tro och agera i en viss riktning, påverka uppfattningen?

Det finns ju folk som påpekat att den träning som militären får av att hantera zombier enbart är riktigt väl tillämpbar på just zombier, och sådana zombier som beter sej som på Hollywoodfilm.


Anmäl
2016-09-15 15:49 #4 av: [Hukanson]

På vilket sätt skulle vi leva i en simulerad verklighet...att vi skulle ha något implantat som styr oss...hur då...att vi skulle böja oss för en kontroll som får oss att acceptera och tänka som det system som får oss att tjäna en av Någon Annan kontruerad illusion...en mekanistisk materialism som förtingligar människan att vara en utnyttjad bio-organism styrd av sin egen psykofysiska konstitution...näe...det känns inte bra.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-15 18:00 #5 av: Huygens

Om verkligheten är verklig eller en virtuell illusion blir en öppen fråga, men om någon yttre kraft kan påverka vår upplevelse av verkligheten blir nyckelordet psy-op.

Låt oss se på några exempel från myndigheterna där tanken på ett zombieutbrott drivs seriöst.

.

Forskare och professorn på Manchester Universitet, Storbritannien (år 2016) driver tesen att mänskligheten kan gå under vid ett zombieutbrott därför att vi människor är så oförberedda. Slutsatsen är att vi bör kräva av myndigheterna att dom vidtar "åtgärder" för att bättre "skydda" oss från sjukdomar som kan förorsaka zombieutbrott och ta hjälp av militärens vapen och organisation.

Ja, det är helt seriöst från forskarna att hotet från ett zombieutbrott används som argument. Bilderberggruppen någon?

.

Den stora nationsomfattande smittskyddsmyndigheten Center for Disease Creation and Control (CDC) gav år 2011 ut ett dokument med relativt omfattande regler och åtgärder som måste vidtas vid ett zombieutbrott.

Även här var dokumentet helt kyligt, utan varken humor eller ironi. Ett helt allvarligt dokument.

.

År 2014 släppte Pentagon ett dokument för att hantera ett zombieutbrott. Dokumentet hade upprättats år 2011 och Pentagons chefer tog sedan bort klassificering då dokumentet i sej inte utgjorde ett hot mot nationen, utan snarast sågs som en hjälp till USAs befolkning.

Stoppa zombierna.

Pentagons dokument, kallat CONOP 8888 är allvarligt formulerat, inga skämt ingen parodi. Kallt seriöst hårt myndighetsdokument.

Bl a varnar Pentagon för vegetarianzombier som kan utgöra ett hot mot mänskligheten genom att zombierna äter jordbruksprodukter så att befolkningen får svälta.

Skojar inte, det är blodigt allvar.

.

Olika univeristet i USA har släppt regelböcker och riktlinjedokument som ska vidtas när USA drabbas av zombieutbrott. Skattepengarna jobbar.

Michigan Universitet släppte år 2014 ett sådant omfattande dokument med regler för att skydda sej mot zombier vid ett eventuellt utbrott. Dock nämns det inte särskilt mycket om att stoppa myndigheterna från att utveckal virus som kan orsaka zombieutbrott.

Michigan Universitet ger dessutom sedan år 2012 en 7-veckorskurs Apocalypse 101, för att avvärja hoten från zombier. Äkta universitetspoäng.

Forskare på Ohio Universitet släppte år 2015 en studie där dom ansåg sej veta hur man skulle förbereda sej på zombieattacken. Smittan sprids genom att man blir biten av en zombie.

Tung seriös forskning.

.

År 2011 tillkännagav Bristol City kommunfullmäktige (England) sin zombieförberedelseplan. Helt seriöst. Inte ett enda leende från politikerna. Zombiehanteringen hade under en tid stämplas som "top secret", men dokumenten släpptes efter en FOI-begäran.

Staten Kansas fullmäktige utsåg oktober månad till Zombie Preparedness Month, år 2014.

Ni kanske har hört myndigheternas begäran att alla ska ha ett 3 dagars överlevnadskit, det har sitt ursprung i planer för att hantera zombieutbrott.

.

Nej, jag tror inte det är människor bakom dessa "zombiestudier" och förberedelser. Det här rör sej om psy-ops, metoder för att skapa frågetecken och oklarheter när väl ett virusutbrott sätts i verket.

Förvrida verkligheten på samma sätt som Merrill Lynch diffusa påståenden att vi kan leva i en simulerad Matrix-värld.


Anmäl
2016-09-16 09:01 #6 av: mulac

Nu förstår jag, bankerna kan nu skylla på att det är en illusion då kundernas pengar försvinner ! Skrattar

Anmäl
2016-09-16 09:15 #7 av: Ghosthunter

#6 hahaha😀

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-10-07 16:05 #8 av: Huygens

Multimiljardärer (anonyma) som tror vi är fast i en Matrixvärld lovar att finansiera forskning som ska hjälpa oss fly Matrisen...

Ett hemligt "räddningsprojekt".

Tro det.

.

Du laddar upp dej själv till multimiljardärernas "datormoln" för att slippa ifrån Matrisen.

Ja... Javisst...


Anmäl
2016-10-07 16:07 #9 av: Ghosthunter

To de!Skrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-10-07 16:21 #10 av: Farwuq

Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-10-08 12:46 #11 av: Huygens

Vi ser återkommande exempel på psyops och förvrängd verklighet. Även SVT sprider budskapet, som här, med dom mystiska clownattackerna som skrämmer folk. Vad målsättningen är kan vara svårt att veta, men säkerhetstjänsterna vill gärna sprida desinformation och skapa så många förvrängda verklighetsuppfattningar som möjligt.

Om du inte vet ifall du lever i en Matris, jagas av UFO och inte vet om den galne clownen är en äkta tokstolle, vad kan du då vara säker på?

Killen med svärdet och ansiktsmasken på Kronanskolan i Trollhättan var sminkade med grön färg och Halloweenglitter till oigenkänlighet.

.

Lägg märke till hur SVT formulerar sej.

SVT använder uttryck som hämtade från psyop Zombie (Pentagon, se #5); clowninvasion, "patient zero" mm.

Patient Zero syftar på den första patienten som fick ebola i Västafrika och syftar även på den första person som fick zombievirus i Resident Evil. Gränsen mellan rymdvarelser, UFO och zombies är dessutom extremt tunn i dom senare filmerna.

.

DailyMail har en färsk artikel från brittiska rymdstyrelsen UKSA, där professor Lewis Dartnell varnar för en zombieattack. Budskapet är bl a att världen ska byggas upp från noll efteråt. Ett av dom viktigaste föremålen att ta med sej förutom mat och vatten är enligt professorn, en svarv (ja!), för att kunna tillverka prylar i metall.

Artikeln är här.

Zombieapokalysen.

Varför i hela friden ägnar sej en professor i rymdteknik på UKSA åt att sprida skräckpropaganda, "varna" och "förebygga" zombieattacker bland allmänheten?

Finns Matrisen eller försöker någon skapa den?


Anmäl
2016-10-08 13:55 #12 av: m2studio

Det känns att en del organisationer som har lite för mycket pengar samt har en del makt i regeringar försöker att sprida så mycket falska information bland folket i hela världen för att testa oss o se på vilken av dem falska/eventuella händelse vi visar reaktioner, då kanske dem skapar en sådana problem för oss.
Jag tror att DEM vill helt enkelt minska Jordens befolkning på något jävla enkel sett så fort så möjligt o därför vi blir testat/varnat för olika scenario.

Det som jag ser att vi pratar för mycket om ev. verkligheten, orättvisor o mm , och gör ingenting mot sådana. Vi vågar inte göra någonting längre för att man känner sig ensam och att förlora allting medan andra lever sitt liv.

Därför historien visar att människor alltid väntar på en befriare. En Jesus, en ALIEN, en profet, en hjälte helt enkelt.

Jag ser att vi människor vågar ingenting längre o detta är problemet.

Vi kräver ingenting av våran valda parti ledarna längre, bara läser tidningen om vad dem gör o vad dem ville göra!

Faktiskt det finns inga vassa organisationer som ställer vågade frågor, och dem som styr världen, har löjligt gjort vissa frågor så att ingen tar chansen att ställa dem frågorna så att inte blir utskratta av andra.

Om vi försätter på den här sättet, kommer vi att få mycket stora problem närmaste framtiden tycker jag.

Anmäl
2016-10-10 12:47 #13 av: Huygens

Nu är troligen även brittisk säkerhetstjänst inblandad.

Clownpokalys har nått Storbritanninen. Otäcka clowner jagar vuxna och barn, vissa clowner har både knivar och knölpåkar. Det hela är påfallande välorganiserat och -koordinerat.


Anmäl
2016-10-10 13:52 #14 av: [Hukanson]

#12 du har en begränsad förståelse av verkligheten.  Världen väntar inte på Jesus som en befriare...inte ens judarna gjorde ju det trots att de var det utvalda folket. Vad världen normalt vill ha är en ny Lennart Hyland, en Mohammed Ali eller en Oprah.  För sanningen är ju att Jesus är inte död, han lever och finns tillgänglig för kommunikation. Himmelen finns kvar och en vacker dag förenas den med det Gudsrike på jorden som de trogna fortfarande upprätthåller i ljus, kärlek och sanning.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-10-11 18:43 #15 av: m2studio

14 Hukanson jag tror att du missförstår mig och det förstår jag. P,g,a, trångsynen som religiösa har som du, du har missförstånd mig.

Religion diskussion kommer inte vart. Tyvärr. 

Jag menade precis folk som du (med respekt) som väntar på en vacker dag. Nej , däremot jag förslog att vi själva ska tillsammans ska göra någonting menade jag, varför du tog upp bara JESUS namnet från hela min PM.

Sådana beteende vilseleder andra, istället vi diskutera om hela förslaget och själva ämnen,  du tog bara en den biten som tryck på dina religiösa banor.

Anmäl
2016-10-11 19:48 #16 av: Huygens

Troligen deltar även SÄPO i verksamheten. Clownepidemin i Sverige.


Anmäl
2016-10-14 13:20 #17 av: Huygens

Psyop Clownepidemi

Mer förvrängning av verkligheten eller försök att förvränga vår uppfattning? På samma sätt som CIAs Pokemon Go-front, vars syfte är att öka kartläggning och övervakning av allmänheten, har clownepidemin troligen centralt organiserade aktörer.

SÄPO jobbar på högtryck tillsammans med utländska säkerhetstjänster. Dessutom dansar media och regeringen med i säkerhetstjänstens karusell:

Knivbeväpnad clown gick till attack i Varberg
Clowner med fejkade motorsågar omringade pojkar
Inrikesminster Ygeman manar till besinning inför clownskräcken

Clownexpert förklarar clownepidemin
Clowner dödshotade kvinna i Skänninge
Polis tog clown i Linköping

Polis vill stoppa clowninformation på nätet och på social media
Clown attackerade kvinna med basebollträ
Clown i buske skrämmer småbarn i Göteborg

.

Lägg märke till hur ordet "epidemi" återkommer i SVTs rapportering. Meningen är att du ska tänka ebola, zikavirus, domedag, zombiesmitta osv.

Notera även att den sk "clownexperten" beskyller uppkomsten av clownskräcken på folks rädsla för att Trump ska vinna det amerikanska presidentvalet. Den kollektiva ångesten inför Trump, hos det amerikanska folket, har skapat clownepidemin.

.

Den enda riktiga clownen i artiklarna är Ygeman. Han går säkerhetstjänstens ärende. En möjlig utveckling är att Ygeman (eller EU) snart presenterar en färdig clownlag för att "skydda" befolkningen. En ny lag som ger säkerhetstjänsten kraftigt ökade befogenheter.

Clownepidemin är ett typiskt exempel på vad Icke kallar problem-reaction-solution. Allmänheten kommer att kräva "åtgärder" mot den av säkerhetstjänsten skapade clownskräcken för att erhålla lite mer skenbar "säkerhet".


Anmäl
2016-10-14 15:56 #18 av: [Hukanson]

Det finns måna skämtare på varje arbetsplats kanske som döljer sig bakom en mask och använder "humor" som vapen mot andra människor de tillåter inte någon seriös diskussion eller djupare samtal utan allt ska ligga på ytan i ett ständigt utbrott av vansinnigt roligt hysteriska skämt. På så vis har de kontroll över alla andra och leder gemenskapen till det som de vill uppnå....vill vi egentligen vara med i sådana gäng, är det inte att slösa bort tiden...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-10-17 18:42 #19 av: Huygens

Psyop Clownepidemin fortsätter.

Metro om "clownskräcken", som sägs ha börjat i Greenville, South Carolina, en delstat med militärbaser, -träningsläger och koppling till amerikansk säkerhetstjänst.

Metro tar även upp det välkoordinerade spridandet, troligen från utländsk säkerhetstjänst i samarbete med svensk dito, av dom sk "clownbreven".


Anmäl
2016-10-18 14:41 #20 av: Huygens

Lägg märke till hur polisen har börjat formulera sej om clownerna. Lite amerikanskt, ungefär som DHS, som först varnade för terrorister, personer som klär sej underligt, som beter sej "onormalt". Och nu har DHS börjat varna för personer som "beter sej normalt" (acting normal). Anmäl personer som du ser som du tycker beter sej normalt. Dom kan vara terrorister.

.

Vad säger polisen att man ska göra om man ser en clown på stan:

"Man ska inte dra sig för att ringa in till polisen och anmäla även om man inte känner sig hotad och ofredad. Jag kan inte garantera att en viss clown på stan är ofarlig."

.

Så...

Anmäl även om du inte känner dej hotade eller ofredad.

Paranoia.

Psyop Clownepidemi


Anmäl
2016-10-18 16:37 #21 av: Farwuq

Lyckligtvis faller jag inte under någondera av grupperna.
Skrattar

Clowner har jag alltid tyckt vara "äckliga".
Jag skulle ringt 112 såvida det inte varit en berusat student som raglat runt.
(Finns numret 90 000 kvar? Vad händer om man slår det? )
Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-10-19 13:46 #22 av: Huygens

SVTs artikel handlar mest om företag som tar bort clownprodukter som masker och dräkter. Men åter pratar SVT om "epidemin", som om clownfenomenet var en sjukdom som gradvis sprider sej över landet.

Ja, SVT spär på intrycket av epidemi, sjukdom, när SVT skriver att nu har clownskräcken spridit sej till Östersund.

Polisen är orolig för clownkonfrontationer och nämner clownincidenter i Värmland vid Deje, Kil, Kristinehamn, Karlstad och Agnetebergs samt Sågudden i Arvika. Polisen ser bekymrat på clownförekomsten och har mottagit fyra larm om clowner i Arvika.

En clown har setts vid Engelska Skolan i Uppsala och är därför misstänkt för olaga hot. Polisen har genomfört ett sökarbete, men inget har hittats. Vore trevligt om polisen kunde genomföra sökarbeten även vid vanliga brott, som cykelstölder, vandalisering, knarkförsäljning mm.

.

SVT verkligen jobbar på högtryck med clownfrågan och publicerar en artikel där ryktet nämns att 80 personer mördats av clowner i Falköping. Ja-a, vad kallas det i MKULTRA-psyoptermer? Predictive Programming...

Notera även att SVT rubriksatt artikeln med ordet "terrorism". Svensk säkerhetstjänst måste vara stolta över vad dom åstadkommit.

.

Lägg också märke till att det rör sej om hundratals (tusentals?) clownattacker systematiskt utspridda över hela USA och Kanada.

.

Det årliga evenemanget Clownens Dag ställs in i Nyköping pga clownepidemin.

Även Vaggeryds temaskräckkväll med mördarclowner ställs in efter oro för clownattacker. Vaggeryd kommer därför att istället ha en skräckkväll med mördarzombier, i syfte att lugna oroliga föräldrar.

.

Vi kan lugnt konstatera att Pentagon, SÄPO, inrikesminister Ygeman och svensk massmedia arbetat framgångsrikt med att implementera Psyop Clownepidemi även i Sverige.

problem-reaction-solution


Anmäl
2016-10-19 14:41 #23 av: Farwuq

Vilken snurrig cirkus med alla dessa clowner.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-10-20 14:54 #24 av: m2studio

Jag har sett i ett av Stockholms när område ett skylt att vi kommer att skjuta Clowner som närmar sig detta området. Skylten inte är anmält o det kan vara början på ovisshet om vad borde man göra faktiskt.
OBS! Jag inte vill nämna vilket område var skylten jag har sett.

Anmäl
2016-10-29 12:46 #25 av: Huygens

Vet ej om jag glömt länka till Ben Emlyn-Jones föreläsning om zombier. Han säger att myndigheterna kan använda ett fiskgift för att försätta folk i zombieliknande tillstånd.

.

Center for Decease Creation (CDC) har återutgivit sitt dokument Preparedness 101, som handlar om hur mänskligheten ska klara av en zombieattack.

CDC använder sej visserligen av tecknade bilder, men formulerar sej kring zombiehotet på fullaste allvar. Scenariot är att ett muterat influensavirus blir till ett farligt zombievirus.

CDC råder folk att bygga ihop olika små "nödpaket".

.

CDCs målsättning är att allmänheten ska leva i ständig rädsla. Håll ett "nödpaket" redo i ditt hem, på ditt arbete, din fritidsplats, skolan och t o m i din bil. Även Pentagons CONOP 8888 nämns.

CDCs dokument har den lugnande underrubriken Zombie Pandemic.

Trevligt.

.

Som brev på posten har DM dessutom en artikel om faran med Frankensteins monster. Ifall monstret fått sin brud, hade det kunnat innebära slutet för mänskligheten, åtminstone efter 4000 år. Så säger i alla fall professor Nathaniel Dominy på Dartmouthuniversitetet.


Anmäl
2017-01-05 23:31 #26 av: Huygens

Leicester forskare varnar för att ett zombieutbrott kan hota mänskligheten på 6 månader. En psyop?


Anmäl
2017-01-07 22:49 #27 av: JackBalton

Elon Musk har lite intressanta tankar om "Matrix"

Anmäl
2017-01-07 23:00 #28 av: Huygens

#27 Vet du om Musk fått frågan: "Vem kontrollerar simuleringen?"

Och vad svarade han?


Anmäl
2017-01-07 23:22 #29 av: JackBalton

Han menar att vi är en simulation gjord av människor från framtiden

Anmäl
2017-01-08 15:19 #30 av: [Hukanson]

Den som intresserat sig för ACIM dvs en kurs i mirakler, vet att det finns en skapare av mänskligheten som givit människan fri vilja vilket resulterat i en uppkomst av ett mänskligt ego vilket är ett rädslobaserat tänkande separerat från kärlekens källa dvs Skaparen. Detta egotänkande dominerar vår värld idag och utgör Illusionen som är en tillfällig existens som inte kan upprätthållas länge till då människans sanning dvs Kristusmedvetande får så mycket ljus och energi nu att världen kommer att skapa en enhetsvärld pga de andliga lagarna tex Attraktionslagen som får mer styrka att forma oss för varje dag.

Nu förstår vi att det finns egentligen bara en diskussion i världen...den mellan sanningsljus och illusionsmörker. Allting handlar om detta vare sig man då tror på det eller ej för vi lever på Guds nåd vare sig vi vet om det eller ej och Gud kräver inte att vi ska tro eller tjäna Gud men det vore ju bra om vi kunde tro på oss själva och tjäna oss själva som Guds andebarn i en köttslig natur organism.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-11 18:41 #31 av: Huygens

Alla måste kopplas upp till AI:n och dela livet i en slags bikupa.

Elon Musk uttrycker sej lite konstigt om vår "virtuella verklighet". Han uttrycker sej som om vi måste acceptera att leva i symbios med en AI under någon form av kollektivt myrstackssamhälle, annars blir vi bara AI:ns tamboskap.

Men om det är så illa med en AI, låt bli att bygga den då!

.

Och om alla är kopplade till AI:n i ett slags globalt jättekollektiv, så att AI:n vet allt om alla, var alla befinner sej, övervakar allas tankar och vad alla gör, alla dygnets minuter, vem kontrollerar AI:n?


Anmäl
2017-01-11 23:48 #32 av: m2studio

#31 av: Huygens

Jag tycker att du har mycket rätt och när som helst någon kommer att lägga en kommentar för din punkt, men jag ville se hela grejen från en annan vinkel.

Kanske hela den här conspiracy teorin bygger på att förbereda oss att acceptera värld regeringen, värld valuta, språk, kultur och mm, och andra hållet att vi börja acceptera att vi är eller ska vara under kontroll av någon/något och på den här sättet Big brather förbereder oss för sin största slag i form av RFID, CCTV överallt, kostnad täcks av våran skattepengar.

Glöm ej att det kom här i något tråd att ett par Banker började tala om denna teorin tidigare, dvs att "BB" pratar om denna teorin från olika håll och sakta och säker setter sådana tankar i våra hjärnor. Stora media ordna program och stödja det.

I en annan hörn vill "BB" att vi acceptera att våra hjärnor inte är kapabel mer än  viss nivå och då vi måste acceptera att vi är svaga varelse som behöver en som kontrollerar och kompletterar oss kontinuerligt tycker jag.

Största problemet som dyker upp ibland oss är osäkerhet och väntan på en stor förändring som inte har sket på 5000 år och varför nu? tycker jag.

Dem redan ljuger i våran historia böcker, i alla media, i universitet, i skolan och mm, samt dem undviker berätta sanningen om många saker,  så varför ska vi börja acceptera någonting som inte får plats i våran känslor?

Även om en dag Elon påstår att Gud skrev hela existensen i digitala kod, då tycker jag att, Gud är mycket dåligt programmerare.

Anmäl
2017-01-12 08:37 #33 av: [Hukanson]

Det är ju sant att vi för varje dag bygger oss längre och längre in i en Artificiell Intelligens styrd värld där robotar har börjat ta våra jobb ifrån oss, ett samhälle där barnen sätter på sig "masker" av virtuell verklighet och försvinner bort i ett drama som andra inte ser...en för våra sinnen fullständigt trovärdig verklighet som kan lära oss, träna oss och få oss att förstå och uppleva mycket som är svåruppnåeligt i den fysiska tillvaron. Vi har en alternativ verklighet i de cybermatrix som AI kan skapa för oss, åt oss. The game is on.

Men det är en sak att vi tillverkar alternativa verkligheter till att anse att den verklighet vi lever i och uppfattar som sann är en av våra förfäder tillverkad cyberverklighet som vi borde ta oss ur för att komma till Verkligheten...här hamnar man i religiösa våndor. För den som varit i USA och upplevt den amerikanska verklighetens energier kanske har lättare att förstå att det skulle vara möjligt att uppfatta tillvaron som en kontrollerad mardröm lol där individen är en kugge i ett finansiellt spel som kontrollerar allt.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-12 13:41 #34 av: m2studio

Jaaaaa, jag har flyt från den energin som driver USA folket faktiskt och har sätt motsätta energin med Harmoni i några andra ställe som jag försöker att ordna för mig själv att leva där en vacker dag kanske, ex. svenska skogar har den harmonin att leva i men det finns ett annat energin som jag inte kunde tolka alls, men det fanns där när jag undersökte alternativet att bo i skog.

Anmäl
2017-03-15 00:14 #35 av: Huygens

DM har idag en artikel om virtuell verklighet. Är artikeln NWO- och Illuminatipropaganda eller ett uppriktigt försök att analysera verkligheten?

Experter från Universitetet East Anglia hävdar att Ja-sidans seger i Brexitomröstningen och Trump presidentvalsseger pekar mot att vi lever i en simulering, en låtsasvärld där allt kan hända.

Någon styr händelserna utanför universum och därför händer konstiga saker. Eller så är det buggar i Matrisen som syns igenom. Experterna ser en möjlighet att en robot, främmande varelser eller en AI-dator styr världen.

Eller så är hela Matristeorin del av en psyop.


Anmäl
2017-03-21 21:34 #36 av: Huygens

Enligt forskaren Sabine Hossenfelder i teoretisk fysik i Frankfurt, har Elon Musk fel när han tror att vi lever i en simulerad verklighet.

Hossenfelder anser att Musk tar inte hänsyn till rådande naturlagar.


Anmäl
2017-04-26 12:38 #37 av: Huygens

Några mörka företeelser som kan vara verkligheter eller försök att styra vårt tänkanden. Konstgjorda människor? Lammfoster utvecklas i vätskefyllda plastpåsar med artificiell navelsträng (DM).

Psyop Blue Whale (DM) kan vara ett försök att motivera massövervakning, självmorden måste ju stoppas. Denna gång Facebook ifrån Ryssland. MKULTRA i ny tappning.


Anmäl
2017-07-06 08:23 #38 av: Huygens

Forskare har stoppat in ett "fisknät" med elektroder i hjärnorna på möss och fått minimala immunreaktioner. Fisknätet är kopplat till en extern dator. Med fisknätet kan hjärnan övervakas och skapa en Matrix-illusion hos mössen.

Forskarna tror att fisknätet är redo att användas på människor inom några år, för att bota sjukdomar. Och göra oss till supermänniskor. Givetvis. DM

Agenda 2030.


Anmäl
2017-07-06 10:21 #39 av: m2studio

Jag är tveksam Om att Eliten tillåter detta, eftersom några Doktor som hittade botemedel åt Olika cancer dog på mycket märkliga sett, då Eliten inte tillåter ett billigt botemedel att bota oss, då dem inte kan sälja sina mycket dyra mediciner. Lik väl med några som byggde fri-energi generator som ingen togs på allvar, ingen investera i deras projekt och dem alla känner sig hotad, för att alla ska betala dyra priser får att använda EL.     

Anmäl
2017-07-06 11:10 #40 av: Farwuq

Fy...
Tur att man är till åren kommen, är ointressant, allvarligt sjuk och inte har alltför lång tid kvar.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-07-06 18:44 #41 av: [Hukanson]

Men Farwuq...tänk om när din stund är kommen...du uppstår till en andlig värld där du inser att det du litet föraktfullt kanske tyckte var en virtuell värld, ej värd att ta på allvar...i själva verket var en helt ren mental skapelse som lever för evigt i andevärlden och där utvecklas på sina egna andliga lagstyrda villkor?

Vi är litet för mycket centrerade i vår köttsliga tillvaros existens för vår materiella standard börjar bli avancerad och stiga oss över huvudet. Kanske en superdator blir förandligad och gör oss till slavar?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-07 09:24 #42 av: Farwuq

Jag får svar på alla frågor, på ett eller annat sätt; när den dagen kommer.
Skämtar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-08-15 01:07 #43 av: Huygens

Max Igan pratar om Matrisen. Han tror att den håller på att gå sönder och att det kommer ske inom några årtionden. Då kommer alla (?) människor vakna upp. Om inte makten har dolda planer, vilket kan göra det till en mörk tid.

En lång pratstund, men gjord ganska nyligen så den är aktuell med händelser kring Trump, Nordkorea mm. (YT/thecrowhouse, 2017-07-21, 54 min)

Se även äldre dokumentär av Igan (inlägg - Georgia Guidestones).


Anmäl
2017-08-26 12:11 #44 av: Huygens

Elon Musk har fått ihop 250 miljoner kr till sitt företag Neuralink för att koppla samman en hjärna med en dator. Elon Musk säger sej inte behöva mer pengar utan arbetet kommer att fortskrida med andra medel. DM


Anmäl
2017-08-26 15:50 #45 av: [Hukanson]

Läskigt när det vänder om...när verkan blir orsak. Först konstruerar en hjärna en dator och får den att fungera brilliant...sen är den så avancerad att den kopplas in på hjärnan för att konstruera den.  Vad säger det om verkligheten...?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-28 13:19 #46 av: m2studio

#42 av: Farwuq jag hoppas du leva så länge du vill och vara frisk. Du tala om livet utan hopp, och detta inte är rätt mot dig själv heller tycker jag.

Om en dator kopplar oss hjärnor till sig och till varan, då är vi Slavar utan tvek, men kommer vi att låta Eliten att kopplas oss till en dator?   

Anmäl
2017-08-28 16:49 #47 av: Farwuq

Jag skulle aldrig vilja »förvandlas« till en mjukvara i en dator.
Fy... nä...
Kräks

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-10-26 22:09 #48 av: Huygens

Elon Musk är bekymrad över att AI-entusiastiska företagsledare pratar om en AI-Gud. Elon Musk har även gjort en lista på personer som aldrig någonsin borde få kontroll över en världsomspännande AI. Fast Company, 2017-10-24

Det är möjligt att en AI-Gud tar form runt år 2024 och skriver en egen Bibel som alla kommer dyrka.


Anmäl
2017-10-29 02:46 #49 av: [Hukanson]

The Way of the Future

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-10-29 11:47 #50 av: Farwuq

Tur att man är såpass gammal och sjuk att man slipper allt detta.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-10-29 12:02 #51 av: Huygens

Frågan är om krafter i det dolda har ordnat med en Matris även i nästa liv? Så att när folk går över, är dom så förprepparerade att dom kliver in i nästa illusion och lever därefter.


Anmäl
2017-10-29 18:54 #52 av: Farwuq

Förskräckt

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-10-29 21:44 #53 av: Huygens

Om vi antar att någon typ av varelser är på hemmaplan i ickefysisk verklighet och endast med möda lyckas tränga igenom och ta kontroll över människor i denna världen, då kan mycket hända i nästa värld.

Varelserna gillrar en fålla.

Om dessa varelser är på hemmaplan i ickefysisk verklighet, kan dessa varelser sätta upp den verkligheten så att vi blir lurade. Fast först måste vår fysiska verklighet anpassas och mänskligheten måste lära sej att sluta ifrågasätta auktoriteter.

Lydnad skapar perfekta slavar.

Och då kommer dessa varelser att lyckas fånga oss i nästa världs illusion.


Anmäl
2017-10-30 10:05 #54 av: [Hukanson]

#53 det brukar kallas andestörningar - negativa kontrollerande andar som intrigerar för sina själviska syften. Enda botemedlet är Ljuset av vår frihets källa.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-23 21:10 #55 av: Huygens

Ett positivt budskap från Elon Musk. Han anser att det bara är 90 % chans att galna mördarrobotar utrotar mänskligheten. DailyMail, 2017-11-23

För att förhindra detta skräckscenario, måste vi alla mikrochippas och kopplas till en centraldator, säger Musk.


Anmäl
2017-11-24 01:09 #56 av: m2studio

JA ja, Elon Musk börjar manipulera människorna med att gå med och chippas. 

Anmäl
2017-11-25 22:27 #57 av: Huygens

Holly Zeeliger berättar hur D-Wave kvantdatorteknik kommer att presenteras som ett VR-spel, men det kopplas in i hjärnan och man kommer inte kunna sklija mellan D-Wave och fysisk verklighet. (YT/Holly Zeeliger, 2017-11-24, 12 min)

Du behöver bara ge ditt medgivande till att bli mikrochippad och du är med i VR-spelet.


Anmäl
2017-11-26 12:48 #58 av: m2studio

Aldrig i livet. 

Anmäl
2017-11-27 06:18 #59 av: Farwuq

Tur för min egen del att jag är så gammal, men man är rädd för vd som kan hända de yngre.

Ledsen

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-11-27 09:18 #60 av: [Hukanson]

Måste vi således välja mellan onda andar, onda dataprogram och goda "rättfärdiga" centraldatorer? framtiden tycks onekligen bli mer datoriserad för varje dag - så fort går det. För ett år sedan visste ingen vad bitcoin var och idag har vi hundratals cryptocoins som tillsammans är världens 30:ionde största valuta och har ett värde som överstiger VISA i daglig betydelse. Nästa år kommer nästa utvecklingssteg i processen att digitalisera världsekonomin. Utan en mobiltelefon kan vi inte handla varesig på nätet eller i daglivaruhandeln.

Att allt blir mobiltelefon orienterat tyder på en vilja att decentralisera världsekonomin. Men om allt har sin motsats kan man förutse att det kommer en supercentraldator som kontrollerar decentraliseringen.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-12-01 07:06 #61 av: Huygens

En fundering om sprickor i matrisen. (YT/Weird World, 2017-09-30, 9 min)

Anomalier i tid?


Anmäl
2018-01-19 12:31 #62 av: Huygens

Experter på Microsoft säger att om 20 år måste alla människor ha en robotdubbelgångare i sin närhet för att kunna klara vardagen, inklusive en kopia av varje människas medvetande. DM, 2018-01-19

Vem är det då som bestämmer?


Anmäl
2018-01-19 14:30 #63 av: Farwuq

Fy usch... Inte en till av mig.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-01-19 19:31 #64 av: Pyttelite

Faktiskt en riktigt bra idé.

Medans jag är på trevlig semester fixar dubbelgångaren jobbet och alla andra måsten inklusive städning, löneförhandling och biltvätt.

Revolutionen får gärna ske så fort som möjligt!

Mycket tilltalande förslag!

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-20 17:57 #65 av: [Hukanson]

Det senaste är att alla ska kunna koppla upp sitt medvetande till MOLNET som skulle vara en intelligentare mental värld över huvudet på oss alla men som man skulle kunna koppla upp sig på för upp och nedladdningar av information och kanske också andra upplevelsefenomen.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-01-20 18:09 #66 av: Pyttelite

Härligt då slipper jag äntligen att föra mötesanteckningar från våra jobbmöten.

Så jag har längtat efter denna funktion!

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-08-29 22:17 #67 av: Huygens

Är vår verklighet kontrollerad och styrd av ett Verklighetsmanus? Varför har USA så många "politiska skandaler"? Matt analyserar:

(YT/Quantum, 2018-08-29, 28 min)

Vi kan fundera. Hur blev Macron plötsligt president från ingenstans? Dockmästarna drar i trådarna och sprattelfigurerna dansar omkring.


Anmäl
2018-08-30 04:42 #68 av: [Hukanson]

Är det bara pengarna som styr? Ekonomin är en mycket mäktig verklighetsskapare i så motto att vi alla lever i den ekonomi som har den egenskapen att den går att äga privat. Visserligen under demokratisk kontroll men ändå privat ägande. Verkligheten måste gå med vinst och generera fortsatt utveckling för de som äger.

Går det att äga robotar? Javisst. Man kan äga tekniken som har copyright men man kan också äga själva roboten. Kan den programmeras att lyda sin ägare? Det blir en delikat fråga för lagstiftningen.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-08-21 13:25 #69 av: Huygens

illuminati vill styra vår upplevelse av verkligheten.

Vi har den senaste sk "skjutningen" i Philadelphia (wiki), där en vapenperson påstås ha skjutit och skadat ett antal poliser. Men en uppmärksam tittare av nyheterna lägger märke till när två poliser applicerar fejkblod på den ene polisen, i synnerhet på vänster arm. Fejkblodet börjar plötsligt spruta ner på marken och den "skadade" fejkpolisen sätte sej i polisbilen som kör iväg. (YT/Hard News TV 2, 2019-08-15, 4 min)

Avskuren pulsåder i handleden/armen borde resultera i högläge där den skadade läggs på marken och tryck appliceras på det sprutande blodet tills sjukvårdare anländer, men icke... Det är fejk.

Myndigheternas förklaring i media. Politifact, 2019-08-19

Falsk Flagga.

Hur är det möjligt att någon kan tro på myndighetenas lögner? Varför sväljer allmänheten, Illuminatis lögner utan ifrågasättande?


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.