E.T. / Utomjordiska raser

Utomjordisk intressekonflikt

2016-08-21 09:16 #0 av: Hukanson

En forskare på NASA har kommit ut på webben med sin överblick av det utomjordiska läget. Han ser sex stora spelare i spelet om vår planet. Inflytande och dominans...men i vilket syfte? Ligger det nån sanning i detta?

A scientist from NASA' file declassified, 6 alien forms have a project on planet earth:
1_The ANUNAKI: they lives in the planet nibiru, they look like human beings too, they came there are about 250 000 years on earth in babylon and they are the ancestors of the Jewish people, they want to colonize our planet through the Jews.
2_The GREY : they live 3 planets in the Orion system are also malicious as the Anunnaki, and they work with Jews in Area 51 in the united state.
3_The DRACONIENS: they are repteloides, they are malicious, they live in a planet a bit away from us in our solar system, they work with the American and Russian secretely.
4_The VENUSIENS: they live on the "venus" planet,they are benevolent, they look like human beings except that there are very evolues spiritually as they are in 7th dimension, they work with a lot of people on earth, their goal is to transform our planet as the planet venus.
5_The PLEADIENS(ARTURIENS) :they are menbers of the constellation of the Pleiades (the star pleiades group) they are different luminous forms, they represent the center of our galaxy because their natural electromagnetic energy happens to all the planets, they want good for our planet and watch it
after having incarnate in large numbers of human being body recovered for the planet earth.
6_The SIRIENS: they belongs to the star Sirius ORION system, they have angelic forms they are benevolent and they are still visiting our planet for centuries, they want to intervene again to establish their system.

http://www.ferocesmente.com/mythology/the-6-alien-species-currently-fighting-for-control-over-earth/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-21 09:28 #1 av: [LoveUnite]1

jag tror den nasa människan har lite problem med judar bara.

men det betyder inte att det finns de som har intressen över denna planeten.

Anmäl
2016-08-21 09:55 #2 av: Liena


Anmäl
2016-08-21 10:12 #3 av: [LoveUnite]1

#2 har de sagt detta till dig, ET's ?

Tror knappast det, du har lyssnat på folk som pratar om dessa grejer, föreläsare etc men inte från folk som faktiskt har livserfarenheter av bortföranden av ET's samt riktiga hårt jobbande researchers inom det fältet.

ET's är inte Guds tjänare, lägg inte i människans koncept i saker och ting.

Jorden skapades naturligt, typ big bang, och liv utvecklades naturligt på denna planet, även "människan" tills en ras kom hit och gjorde lite genmanipulation med dem vilket blev oss.

Precis som vi sysslar med nu för tiden, men på en lägre nivå.

Visst finns det dem som är mer andligt/spirituellt utvecklade än andra, men det finns faktiskt de med högre extremt högre intelligens än oss också vilket inte behöver ha något med spirituel att göra.

Det finns en ras som faktiskt håller på med vad de alltid gjort, genmanipulation och skapa "hybrider" och på så sätt få in dem i vårt samhälle. Vill man se detta som en sakta erövring av denna planet eller bara en uppgradering av människan... beror på vad deras agenda är.

Nu kommer jag kanske låta hård. Om/När en viss grej kommer ske på denna planeten, bryr de sig inte ett skvatt om mänskligheten, deras prioritet är att rädda planeten.

Sedan försöker de på nytt.

Precis som de har gjort förr.

Anmäl
2016-08-21 10:56 #4 av: Liena

Jag tog bort mitt svar. Den kunskapen är tydligen inte för allas ögon ännu.

Anmäl
2016-08-21 12:24 #5 av: VSK

The Alpha-Draconians i länk såg ju mindre trevliga ut Glad

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-08-21 13:50 #6 av: Hukanson

Liena, du behöver inte gömma undan ditt ljus bara för att inte alla andra förstår det som du gör. Vi har alla olika erfarenheter men ingen är mer värd eller har mer rätt än någon annan. Den som anser sig förmer binder ris på egen rygg. Vi är här för att lära och göra erfarenheter utan att döma vare sig oss själva eller varandra eller andra. Det går alltid att lära sig av sina ofullkomligheter.

Visst är det bäst att få direkthjälp av högre väsen som ger vad man behöver men att lära sig av andra som delar med sig av vad de fått är också bra, mycket bra. Fortsätt att vara passionerad för vad du tar till dig på din väg och sluta att styras av känslor av dömande.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-21 16:01 #7 av: Liena

Nja... tala är silver, men tiga är guld... särskilt när man inte vet vem man talar med.

Anmäl
2016-08-23 09:18 #8 av: Liena

Om man utgår från att människan är en andlig varelse, som inkarnerar där hon för tillfället kan få bäst erfarenheter eller göra mest insatser för den Gudomliga planen, så kan jag inte se något fel i att utveckla bättre kroppar, som redskap att inkarnera i. Mer motståndskraftiga mot virus och sjukdomar, och med större möjlighet att bli äldre än tidigare. Men sättet de gör de på är inte bra... Men de ser kanske oss som vi ser på djur... och vi kastrerar ju griskultingar (t.ex.) utan bedövning...

Visst finns det också sådana folk med dolda avsikter. Den intellektuella utvecklingen följer inte alltid  den andliga, tyvärr.  Det finns flera raser som lär vara här. Men det finns också de som skyddar planeten, eftersom den är en mycket värdefull plats för andlig utveckling och inkarnation.  Den skyddas både mot asteroider och strålning... och oönskade gäster.... Ashtar kommandot har val alla här hört talas om...
Men... att rymdvarelser är inne på att överta planeten, är ganska otänkbart... Smittrisker från virus av olika slag och bakterier de och vi inte är vana vid kommer att ge farsoter, lika de smittkoppsepedimier  som härjade i Sydamerika, när Européerna kom dit... Säkrare är då att inkarnera i de kroppar som föds på planeten, och arbeta med telepatisk kontakt från de sina... (Och jag tror att det finns regler på högre plan, om att en planet måste utveckla sin kultur så mycket som möjligt själv, med ingrepp endast om planeten, som sådan, hotas... )

Vi har ju sett och hört talas om stjärnbarn de senare åren... De är ju spridare av kärlek och ljus... och de lär vara inkarnerade... Fast många av dem är säkert bara fast i sitt eget önsketänkande... Vi är ju sådana. Vi tror det vi vill tro...

Vad jag tycker är märkligt är allt prat om implantat, som lär styra både tankar ord och känslor. Telepati borde vara betydligt enklare...

Det där med släkter, raser och folk är bara fysiskt. Människan är en andlig varelse, som växer i kunskap och erfarenhet, inte bara på det fysiska planet, och då krävs det att man kan saxa mellan olika kulturer och planeter, för att utvecklingen ska bli optimal. 

Så har jag hört och dessa bitar har jag tagit till mig... Om du har öppet sinne, så begrunda.

Anmäl
2016-08-23 11:35 #9 av: Hukanson

Jag är av insikten att det blir bara fel att tänka och tala om den fysiska världen av fysiska föremål....vi lever definitivt sannerligen i den fysiologiska världen av fysiologiska kroppar omistliga i Skapelsen och utvecklingen av Den Gudomliga Planen.

Vi ska inte acceptera alienationen av krafter som vill förringa våra fysiologiska kroppar till fysiska föremål att använda hursomhelst!

Det är dags att medvetandegöra detta och blåsa till strid mot Alienationen!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-23 11:56 #10 av: Liena

Byt ut ordet fysiskt mot "materiellt" i det sista stycket... och till "det materiella planet" Du märker ord H-son, på et sätt som är onödigt...

Blåsa till strid mot "Alienationen"? Ta först reda på vilka de är och vad de är ute efter!  Förmodligen är de  bara inte empatiska, som vi fått lära oss att vara. De kanske står väldigt högt i intelligens och betraktar oss som lägre stående och behandlar oss därefter .Förmodligen är deras sätt att arbeta hårt kritiserat av A-kommandot, med flera.

Anmäl
2016-08-23 15:30 #11 av: Hukanson

Men "materiella föremål" borde betyda att de är tillverkade av människohänder och därför vara skapelser av våra tankar och det är väl litet ologiskt? Vi klonar inte oss själva eller tillverkar våra barn...vi lever i en fysiologisk reproduktion och evolution.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-23 16:35 #12 av: Liena

För mig betyder "det materiella" denna världens manifestation. Den nivå och vibrationsfrekvens, dit vi kommer för att göra erfarenheter med fysisk kropp... Materia--- antimateria--- mörk materia.... typ.

Anmäl
2016-08-25 16:19 #13 av: m2studio

Ni diskuterar vad ett par ord olika betydande? Istället borde ni upplysa oss alla vad händer med sådana artiklar från personen från NASA och vad ni ni vet mera om sådana fall samt att vad borde vi lära oss och vad ska man sträva efter i framtiden som kan vara bättre för hela Jorden och jordens befolkning tycker jag. Få människor har info angående Aliens och olika raser, eftersom det har kommit massa med falska video och info för att smutskasta hela sanningen så vänligen upplysa oss alla. Måste var och en medlem ber folk som ni att vänligen utan att blanda ert känslor upplysa oss vilka dem är och hur ska vi bemöta dem och hur kan vi ta kontakt med dem överhuvudtaget, eller om det är bra för oss att öppna kontaktkanal med dem ? Vänligen tänka att det finns intresserade medlemmar som inte vet mycket om Aliens eller vad dem heter, så tänk lite på andra också .
Tack

Anmäl
2016-08-25 17:47 #14 av: Hukanson

Sanningen om Aliens är ....att det för det första inte finns några aliens. Det är ingen mening att diskutera något man inte tror existerar eller är helt främmande. Vad vi pratar om är galaktiska civilisationers representanter som har kommit hit till oss Därför Att vi har det svårt med att pånyttfödas som en fredlig global kärlekscivilisation där människans alla goda kvaliteter kommer fram och kan "blomstra".

Dessa Stellarer, varelser från stjärnorna, är tyvärr väldigt många. Tusentals olika raser vill få veta hur det går för oss. Men det är några raser som är ledande i Kontakten. Vi har de senaste femtio åren genomgått en steg för steg kontakt med stellarer som troligtvis genomfört ett samarbete med USAs militär samtidigt som de oupphörligen visat upp sig på himlavalvet och även över städer och kornfält.

Vilka är raserna som människorna fått kontakt med? Det finns en Mänsklighetens ledare som sköter samarbetet och det är Jesus och han har organiserat samarbetet i ett Galaktiska Federationen som består av Jorden och Andromedaner, Arcturianer, Pegasianer, Bellatricianer, Centaurianer, Fomalhautaner, Mintakans, Tau Cetians, Procyonans.

Är detta en början till fortsatta diskussioner?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-25 18:14 #15 av: Liena

Jag tycker att det är en bra information!

Anmäl
2016-08-25 18:42 #16 av: JonasDuregard

#5 Bilden är från filmen Jupiter Ascending verkar det som. 

#0 Är du medveten om att en del av det som står på Internet inte är sant? Till exempel om någon påstår sig arbeta för NASA eller att judar är aliens, så kan det vara värt att stanna upp en sekund och fråga sig hur man vet att det personen säger är sant innan man sprider det vidare. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2016-08-26 10:22 #17 av: m2studio

Tack #14 av: Hukanson

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.