Frågor inom ämnet söker svar

Ken Johnston fick sparken från NASA

2016-07-25 06:49 #0 av: Marr

För att han vägrade att "blurra" bilder som visar utomjordiska konstruktioner på såväl Månen Som Mars. Nu är det ju bra då att han har lite bilder på lager...

Han är ju inte den ende som blåser i visslan om det som verkar döljas för oss. Tror inte det tar många år innan vi vet hur det står till. Skulle vara trevligt att få veta mer om "sanningarna" som hålls undan från oss innan man "lämnar in skorna"...

https://www.youtube.com/watch?v=zF6PBzk_FmM

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-07-25 07:04 #1 av: Marr

Denna månad har 2 "visselblåsare" avlidit under mystiska omständigheter. Mördade?Funderar Jo så kan det vara för fler har ju tystnat under mycket märkliga omständigheter...även Tyler från Secureteam 10 har blivit hotad.Ledsen

https://www.youtube.com/watch?v=xxtbNir8vUk

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-07-25 11:15 #2 av: Hukanson

Bra inlägg, här ser vi tydligt att verkligheten överträffar dikten och är livsfarlig. Så många "självmord" bland framstående ufologer...?

Ibland är det kanske straff...men för vad? Ibland kan man gissa att de går över på andra sidan för att de behövs bättre där...? Vad vet man...

Det är många inblandade som vill ha kontroll med de förmågor och kunskaper de har...de tar för sig av makt i detta läge av förvirring och osäkerhet på jorden....en farlig situation.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-07-25 20:09 #3 av: Huygens

Ja, det är nog så att saker kan döljas och bortredigeras på bilderna.

Dom avlånga lodräta sakerna som syns på Apollofotot i videoklippet från 11:39 skulle enligt yrkesfotografen Marcus Allen, kunna vara TV-studioväggen. Allen menar att det kan vara den bortre svartmålade väggen i en TV-studio på jorden som syns igenom, när kontrast och ljusstyrka ökas i fotot.

Väggen har kanske målats med rollers (?) som rullats uppifrån och ner och TV-studioväggen har därmed fått karaktären av något som kan likna avlånga lodrätt byggnader på stort avstånd.

Likaledes kan olika föremål på "marsfotona", som liknar låga byggnader eller antenner, vara kupoler, tält och forskningsantenner på Devon Island i Kanada, där NASA har ensamrätt till området för "teknikutveckling" av Marsbilar.

Edit: Strange Mysteries har detta videoklipp (9 min) om forskare och som nämner astronomer som avlidit under märkliga omständigheter av extremt ovanliga "ickesmittsamma" sjukdomar.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.